Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(clanky)

Články /Různé

oAutohled.cz vám pomůže s výběrem nového vozu

 Výběr nového vozidla bývá zpravidla procem poměrně zdlouhavým. Nejedná se nakonec také o investici, kterou bychom realizovali každý den. Proto je nutné si tento krok důkladně promyslet. Na co nezapomínat a jak vám v tomto procesu může pomoci web Autohled.cz?

Jak s výběrem nového vozu začít

Nevyhnutelně si jako první budete muset stanovit svůj cenový strop. To znamená, kolik maximálně můžete i chcete do svého nového vozidla investovat. Tuto hranici byste rozhodně neměli žádným způsobem překračovat, a to ani o zdánlivě „drobných” několik tisícovek. Také si rozmyslete, kde na tuto zaručeně nezanedbatelnou položku vezmete. Což znamená, jestli zdroj vašich financí bude hotovost nebo se budete muset uchýlit k úvěru.

Při výběru vozu je částka, kterou za něj vydáte, parametrem důležitým, ovšem nikoli jediným. Berte na to ohled a nikdy se nerozhodujte výlučně podle ní. Výběr vašeho nového společníka na čtyřech kolech vám může usnadnit nový web autohled.cz. Co dokáže?

Vybíráme nový vůz s pomocí konfigurátoru

V případě, že jste si ještě konkrétní požadavky neujasnili, můžete se podívat, co o jednotlivých vozech říkají ti, kteří s nimi mají zkušenosti. Spolehlivost, spotřeba, výkon nebo třeba velikost kufru, ať vám záleží na libovolném parametru, portál vám vynegeruje přehledný žebříček. V případě, že jste postoupili ke konkrétnějším požadavkům, než je třeba rodinné vozidlo, svoje představy si díky webu autohled.cz můžete zformulovat přesněji a současně si výběr roztřídit, a to podle ceny, spotřeby, váhy, zrychlení, objemu kufru, rychlosti objemu motoru, výkonu, prodejnosti nebo podle toho, zda je pro vás prioritou přívěs.

Při výběru nového vozu je pro řadu lidí rozhodující také to, zda půjde o benzín nebo diesel, případně budou požadovat LPG. To vše vám web umožní přehledně filtrovat. Snadno si s ním nastavíte, jakou chcete karoserii, pohon, převodovku (automat či manuál), požadovanou spotřebu, počet míst a další zásadní kritéria. A to včetně již v úvodu zmiňované ceny a s ní souvisejících pozdějších nákladů na provoz, neboť finance vydané na nákup automobilu rozhodně nejsou těmi jedinými, se kterými musíte ve svém rozpočtu počítat.

Jednotlivé žebříčky navíc vždy mají specifikováno hledisko, podle něhož byly vytvořeny s odvoláním na konkrétní zdroj. Vy tak například víte, z čeho se konkrétně vycházelo při sestavování soupisu nejméně poruchových vozidel.

Svůj výběr je postupem času vhodné zúžit na několik vážných kandidátů. O tom, kterého z nich se nakonec zvolíte, rozhodne jejich vzájemné porovnání. Také pro tento krok nemusíte opustit pohodlí svého domova, srovnávač vše udělá za vás. Stačí jednoduchým zatržením příslušného tlačítka zvolené modely přidat do porovnání.

Rozhodovat se můžete také v rámci jedné značky. Po rozkliknutí se můžete podívat na všechny aktuální modely, případně si nechat zobrazit podrobné informace o automobilu, který vás zajímá.

Co udělat, když mám nový automobil již vybraný

Jakmile budete definitivně rozhodnuti pro nákup konkrétního vozu, stačí zadat na webu svoje poštovní směrovací číslo. Tento údaj bude následně použit pro vyhledání vhodných dealerů ve vašem okolí. Nejvýhodnější nabídky posléze po vyplnění kontaktních údajů můžete obdržet až do svého e-mailu, případně zvolte, zda chcete být zpět kontaktováni raději telefonicky.

Tímto způsobem můžete v konečném důsledku ušetřit i několik tisíc korun. Výběr přes internet přitom spoří nejen peníze, ale také čas, přestože osobní automobily zatím nepatří k typu zboží, u něhož by měl tento způsob nákupu v našich podmínkách tradici. Současně navíc získáte ještě další výhodu. Dozvíte se informace nejen o daném vozu, ale také o doplňkových službách, které prodejce nabízí.

 

 

Stránka vygenerována za 0.3111 sekund.