Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(clanky)

Články /Různé

oKONTROLA VAŠICH VOZŮ JE PRO ALL4CAR NA PRVNÍM MÍSTĚ

Je to pouhých padesát let, co se éterem ozvalo pípání první umělé družice země, a satelitní technika se stala běžnou součástí našeho každodenního života. Bereme už jako samozřejmost, že zaznamená přesné místo, kde jsme vytvořili fotografický snímek, že nám ukáže správnou cestu při výletě na kole a nejčastěji nás spolehlivě naviguje při cestě autem. A právě v automobilech se čím dále tím více uplatňuje další služba: on-line satelitní sledování vozidel.

Společnost All4car patří už řadu let k předním poskytovatelům satelitního GPS monitoringu vozidel v České republice s dosahem po celém světě. Celý komplex služeb, které dnes nabízí klientům, můžeme pro zjednodušení rozdělit na zabezpečení automobilu jako majetku a na sledování ekonomiky provozu.

Prvním předpokladem pro satelitní sledování je instalace monitorovací jednotky do automobilu, motorky nebo například stavebního stroje. Jednotek má All4car na výběr celou řadu a jejich cena se liší především podle množství a typu doplňkových zařízení, které k ní lze připojit a provozovat. Kvalitu zaručuje evropský původ přístrojů, nejedná se o levný dovoz z Asie. 

Obrana proti zlodějům

Pro zabezpečení vozidla proti krádeži je důležité neustálé připojení na pult centrální ochrany, který společnost All4car provozuje jako jedna z mála v Česku. Tak je zajištěn nonstop dohled nad vozidlem i během noci, nebo pokud majitel auta například odletí na dovolenou. Pracovníci pultu v případě odcizení vozidla spolupracují s policií, mohou ji navést k vozu a po domluvě s ní na dálku vozidlo ve v hodné chvíli zastavit.  Totéž může udělat i sám majitel jednoduše odesláním SMS a má také možnost sledovat svůj vůz na mapě ve svém počítači. Jako jednoduchý alarm funguje vymezení prostoru, kde vozidlo parkuje. Podle typu monitorovací jednotky lze systém doplnit dalšími doplňkovými zařízeními pro zabezpečení proti krádeži. Je to například senzor pohybu, dále čidlo, které zaregistruje náklon automobilu při nakládání na odtahový vůz, nebo kapotové spínače. Osvědčuje se také externí záložní zdroj, který na řadu hodin zajistí funkčnost jednotky v případě odpojení akumulátoru vozidla.

All4car u elektronických zařízení i u poskytovaných služeb nabízí nejlepší poměr výkon – cena na českém trhu.  Klienti mají ve voze vždy instalováno to nejmodernější zařízení pro GPS monitoring vozidel. Komunikační jednotky jsou vybaveny velice citlivým GPS přijímačem, který dokáže i za nepříznivých podmínek přesně zaměřit polohu vozidla a jsou určeny pro skrytou instalaci do libovolného typu vozidla.

Velmi oceňovanou službou All4car je instalace jednotky i s dalšími potřebnými zařízeními přímo u majitele vozu v předem dohodnutém termínu, který mu nejlépe vyhovuje. Společnost navíc své služby poskytuje za nízký měsíční paušální poplatek, jehož výhodnost klient ocení především při sjednávání pojištění vozu, kdy získá výraznou slevu na pojistném.

Úspora pro každý den 

Sledování ekonomiky provozu prostřednictvím satelitního monitoringu se stalo samozřejmostí pro většinu firemních autoparků. Rentabilita provozu je zaklínadlem současné ekonomiky zaměřené na co největší úspory. Se systémem, který nabízí All4car, má majitel nepřetržitě pod kontrolou aktuální pohyb všech vozidel po celé Evropské unii i ve Švýcarsku. Kdykoliv si navíc může zobrazit kompletní historii ujetých tras za určité období, může velmi snadno odlišit a sledovat využití vozidel pro soukromé i služební účely každého jednotlivého řidiče. Velmi užitečná jsou ale například i čidla pro sledování teploty v nákladovém prostoru, nebo nárazové čidlo, které ihned ohlásí havárii vozu.

Z pohledu úspor je pochopitelně nejdůležitější přesné sledování spotřeby paliva. Systém All4car umožňuje i import CVS souborů, což je nejlepší a nejlevnější způsob kontroly spotřeby firemních vozů. CVS lze využít u CCS, OMV, Shell a u dalších společností. Dalším důležitým příspěvkem k ekonomice provozu firemního autoparku je automatická tvorba knihy jízd. Elektronická kniha jízd v systému společnosti All4car automaticky ukládá celou řadu údajů o provozu každého dopravního prostředku, které pak představují perfektní podklady pro účetnictví, užitečné je i automatické upozornění na nutnost návštěvy servisu a další informace.

A nejdůležitější zpráva pro každého majitele firmy - při použití satelitního monitoringu All4car ve firemních vozidlech můžete dosáhnout úspory až 20 % provozních nákladů! 

Není nad osobní zkušenost

Peníze jsou sice většinou až na prvním místě, ale mnozí zkušenější podnikatelé už pochopili, že jejich duševní a tělesné zdraví má také svou hodnotu. Když už ne pro ně, jako pro workoholiky, tak jistě pro jejich rodinu. Přesně to dokumentuje citace z mailu jednoho klienta All4car: 

„Nechci ani vzpomínat na to, kolik krizových situací jsem v naší firmě Maximum možností s.r.o.  řešil jen kvůli podvodům zaměstnanců s naftou a benzinem, nebo s černými jízdami, a k tomu ještě byly na denním pořádku krádeže obsahu našich aut, nebo rovnou celých vozů. To byl jeden nekonečný průšvih a neustálý stres! Naštěstí jsem dostal doporučení na vás, a teď už se konečně klidně vyspím. Chvíli jsem sice s kalkulačkou mudroval nad tím, kolik mě budou stát monitorovací GPS jednotky do všech aut a měsíční poplatky, jenže pak jsem si sedl s pojišťovákem a nebylo co řešit. Satelitní monitoring našeho autoparku snížil výrazně náklady na pojištění všech vozů a hlavně – první pokus o krádež skončil hned na začátku, kdy centrální pult podle okamžité domluvy s policií sebral plyn zloději pod nohou a auto zastavil! Chlapec nevěřil…“

citace z dopisu Ing. Mužíka z firmy Maximum možností s.r.o. – www.akreditace.net

 

Dokonalá služba stojí na přesných informacích

A ty najdete na stránkách www.all4car.cz . Pokud vás zajímá možnost využití mobilního wi-fi zařízení do auta i do domácnosti, jděte rovnou na stránku www.wifi4car.cz . Odkaz www.all4car.cz/akce_gps_hlidani_vozidel.php vás přivede k informacím o nejnovějších akcích All4car, kompletní přehled služeb monitoringu GPS najdete zde: www.all4car.cz/nase_sluzby_gps_sledovani_vozidel_aktivni_sledovani.php , aktuální ceník potom na stránce www.all4car.cz/cenik_aktivni_sledovani_vozidel.php .

Stránka vygenerována za 0.3134 sekund.