Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Zamrzání dveří

 o Navštíveno 9110x o
o 22.01.2014, 18:42 | BMWE30
Zdravím všechny. Potřebuji radu nebo něco co máte osvědčené a pomáhá při zamrzání dveří tzn. gumového těsnění kolem nich a taky co použít na zámky u zadních dveří. když jsem je násilím dnes otevřel, zůstal mi vyset zámek a už se nechtěl vrátit nazpět takže jsem jen bouchal dveřma naprázdno. tak jestli třeba nějak ošetřujete a čím.


o 22.01.2014, 18:46 | Honza2.016v
před každou zimou a teplejch zimních dnech po mytích potřu gumičky konkorem a to samý fouknu i do zámkům a jejich mechanismů..

je to základní údržba během zimy a před zimou, co už dělal můj děda... + samozřejmostí je očtištění 1-2X za rok bateriovejch svorek a koster, na který se dostaneš... předejdeš tak problémům s el. (různej elektrickej potenciál ocelový/měděný svorky a Al. bloku, či plechů udělaj svý.. a není pak problém ztrácet jen v tomto spoji na kabelu 30cm od baterky *,5 a více voltu...)
o 22.01.2014, 18:48 | AR
Na gumové těsnění silikonový impregnační spray, a zámky chtělo před zimou promazat. Bouchání dveřma je pikacovina, holt kdyz se kousne zámek tak si vem sebou gumicuk a dvere si pritahnout k necemu aby se neotevrely a ono po ceste jak se ti intos prohreje tak to povoli.
o 22.01.2014, 18:48 | gizmi
chlape o auto je treba se starat, pak predejdes temto zazitkum. Ja v lete pokazde vydrbu vsechna tesneni a namazavam je silikonovym olejckem, ktery je
1. chrani pred zamrzanim
2. chrani pred rozpadanim (impregnuje)
3. chrani pred vodou (lepe tesni)

tech vyrobku je mraky, delaji se i s houbickou uz (jako na boty), atd
o 22.01.2014, 18:55 | BMWE30
hoši chápu že se o auto třeba starat, já ho koupil nedávno takže tohle jsem nějak vypustil a řešil závažnější problémy. Nic méně zítra vezmu na dílnu k nám v práci nechám rozmrazit a provedu ošetření jak píšete
o 22.01.2014, 19:25 | AR
jako pokud máš možnost to rozhodit, tak ideálka je ty mechanizmy vyhodit, pořádně vyprat od prachového bahna a znova dobře promazat a máš na dlouho vystaráno ;)
o 22.01.2014, 20:23 | Jozzo
AR má pravdu ... protože i ten olej tomu může uškodit a naopak jak to jím povolíš, tak ten sajrajt zatuhne ještě více a jsi úplně v řiti.
A těsnění mažu rostlinným olejem...super
nesmrdí,nebarví,skoro nic nestojí
o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3163 sekund.