tak to je jasný že impreza je šitka oproti vetě ........... vidim jedinej důvod proč tam neni např. Skyline R34 a to proto že by to video ztatilo smysl :)))) a ohledně těch driftů teda nevim proč 90 drifterů má 200sx ..... nějaký skyline a pár má atenzu ale že ve světě driftů bylo moc usa bych neřek :)
ale pjěkný videjko i tak :)
tohle videjko mě dostává :)) hustě komentovaný..... japan language rulezz :) [ Link ]
jestli to není tím, že 200SX má náhon na prdel a driftovat se Skyline asi moc dobře nejde pokud to není GTS a hlavně 200SX je levná srajda který není na drifty škoda :o)
skyline sem myslel tim že "zatáčí" ...... mno kdyby bylo něco na drifty tak dobrý jak 200sx tak by to těm japancum bylo šumák páš v těch 200sx maj ztopený mega a mega :) každopádně 200sx sou osvedčený auta.....samo že náhon na prdel ale to maj i bmw a vetsina usa aut kterejch neni skoda na drifty a sou levný srajdy s výkonem :)
jeste kdyby nekdo nasel vide s MB W125 s nejaky pekny kvalitce tak bych rád shlédnul ... :) myslim ten kapotovanej co lítá 4 kila :)) možná král něco najde :-)))
hele a ty si myslíš že jako budou v japanu driftovat s BMW nebo USA autama když 200 SX je auto kterejch sou tam plný bazáče, vrakjárny tudíš dílů mraky a nebo rozšlehaj BMW a budopu čekat měsíc na díly ?
mno bohuzel i v usa je nespočet dvoukil........... obzvlášť 240sx teda ale je to tam dost běžný auto na dopravu z bodu a do bodu b což u nás zas tak běžný neni :)))
jj, s těma nonturbo motorama co maj místo klíňáku řetěz , velkej objem a chuť k jídlu ale zase výdrž to je recht :) ale taky si vem za kolik tam šmejdi maj galon bangálu :o(
M : samo že nedriftuje jen samý 200sx ale je jech dost prevaha a i v usa bych rek ze bude prevaha nissanu :) no dyt to je fuk, hlavni je ze se pálej gumy a už nezáleží na čem :)
mno tak nevim jestli je v USA hromada S14 a S15.. heh to bych rekl ze spis u nas, tam jsou tyhle auta celkem exoticky a ceneny. Kdyz se podivas na ebay, najdes tam max 2. Jinak, americky auta na tom proste nejsou s ovladatelnosti nejlip, to mi nikdo nevymluvi. S C05 jsem byl svezen, a proste tomu jeste kousek chybi k dokonalosti. Ta nova generace na tom bude o trochu lip, ale taky je o nejaky ty kila lehci. Mustang je v serii taky nic moc vyraznyho, pro me urcite zklamani.
Tohle video je trochu zavadejici, pokud si vezme imprezu do ruky dilina co s ni neumi, dopadne jako to WRX v tom videu, a pokud si nekdo sikovnej vezme vette, bude ji vodit tak jako bylo v tom videu. Sam woe vis ze lidi jako je Ondra by dokazali donutit jezdit smykem a rychle i autobus....
At se na me nikdo nezlobi ale to video o tom ze ameriky zatacej asi nic nevypovida pro me ma smysl nejaky opravdovy fakta a ne ze nejaky telatko posle STI do zdi :)
Jinak tabulka ktera o aute neco vypovida je treba tady [ Link ]
for Krpas: co to plácáš tady je zažitý, že US auta nezatáčej a pokud nejsi slepej tak vidíš, že i Camara 1. gen tam jezděj závody po okruhu s BMW 2002 nebo co to je, pak je tam několik jízd s Vette, Viperem, GT40 po nějakým testovacím tracku s překážkama a nakonec jízda se starým Challengerem co se proplejtá mezi kuželama tak vykládej něco o účelovosti ...
jinak k C5 - každej koho sem teď já nebo Ondra vezl mu padla čelist jak je možný, že to tak jede, když to má "jen" 350 HP - že to je neuvěřitelný ... popravdě to překvapilo i mě .....
mno a v tabulce je na předních místech mezi super speciálama sériová Corvette Z06 - sem spokojen :o)
MarauderZ28: ...jsou to krásný káry,hlavně ty starý Mustangy,a s tím Challengrem jak ty říkáš "proplejtá" máš opravdu,náklání se to jak jak sériový francouz - tím nechci rýpat,na slalom snad by měl podvozek vypadat jinak! ...i tohle není špatný [ Link ]
Jó jó, to že to jsou neřízený střely jsem pronesl nedavno já... A taky jsem dostal odezvu, mno.....je to spíš myšleno obecně, vždycky se říkalo, že ameriky nezatáčej a nebrzděj, video hezký, ale je to tahání za slovo, pokud někdy někdo pronese, že ameriky nezatáčej, tak těžko myslí Viper, nebo GT40. Amerika je velká a má spoustu výrobců, kteří mají spoustu výrobních modelů, byla by asi bybost si říct že u nich nenajdeme ani jedno auto, který zatáčí... Je to asi jako bych řekl, že frantíci dělaj jenom měkký podvozky a pak sem někdo naběhnul s Venturi a řekl, že kdybych jel s timhle po kočičácích, tak přijdu o zuby...
Marauder: Fakt nejsem odpůrce amerik a nesnažím se jen je pomlouvat, už odmalička je moje absolutně nejoblíbenější auto Dodge Viper RT/10 ´92, samo že v červený barvě, jeden z mála V10 z USA a osm litrů objemu, to je prostě nenahraditelný...Ale taky vim, že pokud se s tim neumim, tak bych byl mrtvej během tejdne, do zatáčky to jede super, ale jenom někomu.
07/08/2006 22:43 MarauderZ28: Nissan 200SX ... S13-14-15 se používá na drifty, protože má na ně vhodně postavený podvozek. Především jde o zadní nápravu a velký rejd předních kol (který se navíc ještě upravuje). Nic víc za tím nehledej... V praxi se v D1GP a podobných drift soutěžích používají třeba i Z33 a Skyline, ale často právě se zavěšením a nápravami z S15.
ceske vydani TopGearu :o))) to sem četl jednou sice tam nepsali nic o US autech, ale byl tam článek o VW a tolik pravd a zázraků na jednom místě sem četl naposledy v Hromu :o)))
Tu kokosku má dostat H-Honza až přijde bude jí mít do S2000 jako Kaliméro :o) je z USA
stfu mcbp wtf ... ale ze nam panove z Top Gearu nejak zaopmeli ukazat jejich tabulku s casama a vysledkama ze? tam bychom totiz videli ze na prvnim miste je rencek F1, na druhym nejaky to Enzo a pak uz se to sikuje a tusim treti nebo ctvrty je Evo FQ400.
to Z28: ty si me asi nepochopil ja nikdy nenapsal ani v prispevku vejs ze ameriky sou spatny nebo tak neco, jen sem konstatoval ze to video o nicem nevypovida tot vse a dal sem sem odkaz na tabulku z testovaci trate top gearu ze ktery je mimochodem dost zaberu v tom videu. Takze nechapu tvou reakci :) ba naopak souhlasim stim ze Z06 je velice povedena a jeji cas neni vubec spatnej ...
jinak porovnávat rodinnej sedan byť s 400 HP s autem upraveným na okruhový závody je stejná píčovina asi jako bych se radoval z toho že Corvette C5R porazilo RS6 Audinu ....
Marauder ... kdyz si na video natocim zavod skodovek 120 mistniho kraksna klubu jak jednou do zatacky tak to bude mit stejnou vypovidajici hodnotu ,...
Proffesor_W: jasně tak jsi jdi natočit škodovky sorry jsi jelito pokud fakt nejsi slepej tak si to pusť znova a uvidíš že jsou to regulérní závody Ty kraksno :o)