Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > K: Cylindrické vložky - náročnější specifikace

 o Navštíveno 2517x o
o 19.04.2014, 21:40 | Ravo
Ahoj,
mám v plánu udělat na svým baráku změnu zámků, všechno sjednotit a dát tomu trošku hlavu a patu (a trošku komfort).

Takže poptávám tři různě dlouhé cylindrické vložky (konkrétně 50+40K,30+35K, 35+25K), všechny na jedné straně vybavené knoflíkem (strana označena K). Všechny budou mít stejný klíč, počet klíčů cca 5, víc zatím není potřeba. Bezp. třída 2 až 3 (ale rád si nechám poradit jestli jinak je lépe). Povrchovka nejlépe nikl.
Není třeba se hnát do extra bezpečnosti vložky, když hned vedle může rozbít okno a vlézt tam oknem nebo ze dvora balkonovými dveřmi apod.

Výrobce je mi celkem jedno (FAB, Guard, EVVA atd atd.), jde o taky o to jestli někdy v budoucnu budu moct přidělat bezproblémově klíče a nečekat na to víc jak měsíc.
Primární parametr je samozřejmě cena pokud budou splněny všechny požadavky výše ;-)

Díky za info k tématu, kde tyto věci nakoupit, kde mi výjdou vstříc atd., nebo se mi klidně ozvěte prodejci rovnou do SZ, budu moc vděčný...


o 19.04.2014, 21:45 | Lukasino
Za mě mohu doporučit firmu Fabera, mají i vlastní planžety.

Jinak pokud máš dveře s nějakou bezpečnostní třídou, chce to dát stejnou. Aby jsi kvůli ušetřený stovce na vložce neměl problémy s pojišťovnou ;)

Osobně bych knoflíkový nebo odemykací i s klíčem uvnitř nechtěl, mám rád klid že vím, že je klíč v zámku a nikdo neodemkne :o)
o 19.04.2014, 22:31 | Ravo | Upraveno: 2014-04-19 22:34:19
OT:

To Luka$ino - Bezpečnostní třídu dveří nevím, koupil jsem je už s barákem, jsou robustní atd., ale papíry od toho nemám. Do smlouvy s pojišťovnou kouknu, co tam chtějí nebo ne...

A knoflík - já zase pro změnu mám rád, když otevřu jen zabouchnutý dveře klíčem a nestane se, že zevnitř je jak na potvoru pootočený klíč, který tam stejně defaultně pořád je... a já stojím před dveřmi jak idiot, sice se správným klíčem v ruce, dveře dokonce nezamčený, ale přesto se tam bez destrukce drahých částí dveří nedostanu :-(
o 20.04.2014, 22:18 | tappaja
Pridam se, pred nejakou dobou tu nekdo nabizel FAB.
Potrebuju bratru 5 vlozek sjednotit na jeden klic, rozmery bych dodal.
Diky
o 20.04.2014, 22:19 | tappaja
o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3181 sekund.