Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > N:Deflektor kapoty na všechny vozy

 o Navštíveno 2807x o
o 19.05.2015, 18:48 | DaNNy
Nabízím koupi a dovoz plastového deflektoru na přední kapotu z UK. U nás těžko k sehnání. Stačí si vybrat z těchto stránek : [ Link ] a poslat mi přesné označení auta do SZ. Celková cena včetně dopravy je 950,-. Peníze je potřeba poslat předem na účet. Objednávky přijímám do konce května. Kdo má zájem, ať se ozve.


o 20.05.2015, 08:35 | Kapka (M)
nějak mi uniká smysl toho "vylepšení"..zkurvit si aerodynamiku auta plastovým nesmyslem na přední kapotu? :-(
o 20.05.2015, 09:32 | DaNNy
Nic o vylepšení nepíšu, mnoho lidí to marně shání, tak má možnost koupit. Vždyť si to kupovat nemusíš...
o 20.05.2015, 09:51 | gizmi | Upraveno: 2015-05-20 09:54:28
Kapka: ach jooo..nemas zkusenost a dedukujes od boku? Proc?

Kdyz jsem si koupil pred mraky lety golfa, tak jsem schanel neco na kapotu tak, abych nemel omlaceno od kaminku. Folie byla jeste v plenkach a zacala "frcet" haubenbra = kozena sprcka. Inu z DE jsem si ji poridil primo na auto, nandal a delal paradu. Ano, fungovalo to, ale melo to spoustu neduhu (vlastne vice neduhu nez kladu). Nejhorsi bylo vysisovani prekryteho mista od slunka a drzeni vody (jak v lete, tak v zime). Inu bru jsem prodal a koupil plastovy deflektor. Dovoz Rusko (zde je i vyrobce) a byl jsem s golfem prvni v CR. Vlastne do dnes jsem jineho nepotkal. Nevim jak ty od Dannyho, ale ten muj je perfektne napasovany, i pres cerne provedeni pres to prosvita slunko = i po 3 letech nepretrziteho jezdeni mam stejnou barvu kapoty na vsech mistech a hlavne je nainstalovany tak, ze kopiruje kapotu a nechava pod sebou malinkou skvirku = nedrzi se tam voda a vse steka. Ke "kurveni" aerodynamiky myslim ze nedochazi - opravdu to kopiruje cely predek. U toho meho za ty leta opravdu spokojenost a hlavne to vydrzi neuveritelny rany bez znamky poskozeni.

Danny: koukam ze na FR-V maji jen na okna :( Skodaaaaa :( (chapu dobre?)

Jinak pred 5 lety jsem tehle firme psal email (tedy tata prekladal, ja Rusky neumim) s nabidkou na spolupraci (mel jsem hodne zajemcu) a prisla zamitava odpoved (nechapu, bral bych jich jen na opela opravdu hodne)...

PS: cena masakr!!! Ja ho mel pres Nemecko a platil jsem pres 2t.. :)
o 20.05.2015, 13:26 | DaNNy
gizmi - jestli není v nabídce tak bohužel není :-( O tom jak je to nesehnatelný u nás nemusím mluvit a za tuhle cenu si myslím že je to fakt super. Jinak s tebou gizmi musím souhlasit, rozhodně lepší než kožená bra a hlavně, nikdo to tu nemá.-)) Pasuje 100% na daný model, jednoduchá montáž bez vrtání cca 10min.
Aerodynamiku jsem nezkoumal, ale dle výrobce to naopak zlepšuje proudění vzduchu, který se odráží od deflektoru až nad čelní okno a tím by se teoreticky snižovalo tření. Nicméně to není hlavní účel.
o 20.05.2015, 14:16 | CervinVega
Badass bimmer :-)

foto k příspěvku  od CervinVega

o 21.05.2015, 10:36 | RedBaron
No, kamínky sice neodloupnou lak, ale samotný je to tak hnusný, že je s tím ostuda jezdit. Taky nechápu jak si to někdo může dát na auto...
o 21.05.2015, 12:59 | gizmi
A me se to treba libi a zadnou ostudu nepocituji. To je jako rict, ze mit hlasitou hudbu v aute je ostudne kolotocarstvi a nepochopim, jak nekdo muze zanovni auto rozlozit a nasledne dodelat s takovym nesmyslem. Neni to stejne? :D

foto k příspěvku  od gizmi

o 26.05.2015, 16:31 | Big_Max
psal jsem mail
o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3802 sekund.