Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: Mercedes Benz SLK r.2000 230K 142kW 69000,- LHD!

 o Navštíveno 3910x o
o 18.06.2016, 05:46 | m
Dobrý den,

prodám SLK s kompresorem. Je to model prvního SLK bez faceliftu z roku, kdy se lámal model na facelift. Má volant na druhé straně (dnes v ČR legální a naprosto bez problémů provozovatelné - když se to umí a chce řídit z druhé strany, pojistka za stejnou cenu atd..), absolutně plnou výbavu (skutečně autu nechybí na panelu ani jediné tlačítko, jako většině "plných výbav" v ČR), plně funkční střechu. Barva stříbrná, kůže perforovaná černá netknutá (ideální prohodit s jiným autem, protože spolujezdcova sedačka je pro normální SLK vlastně řidičova, takže ve stavu nové :), obložení originál karbon. Převodovka automat 5kvalt. Motor a převodovka absolutně bez problému - bez závad, kompresor taktéž.

K vozu je originál anglický TP a komplet české doklady vyjma vystaveného přihlášeného TP. Je tedy hotová zkušebna DEKRA kvůli světlům, mlhovce a zrcátkům, dále hotová technická před přihlášením (klasicky TK na 2 roky), emise a všechny protokoly o technické způsobilosti.

Přihlášení tedy 800 za tech. průkaz a 3000 eko poplatek, který kupujícímu zohledním v ceně.

Auto jsem koupil na originál 16 alu (se kterými je toto auto za tuto cenu na prodej), mají vpředu zánovní zimáky, orig. rozměr a vzadu letňáky orig. rozměr na výměnu, s orig. podvozkem a vzduchovým filtrem. Pořídil jsem na něj 18 alu Carlsson - originál vč. orig. podložek (vpředu 5mm, v zadu 12) leštěná a zalakovaná kola - lesk jako blesk - vpředu nové gumy 215 40 18 a vzadu 70 procent 225 40 18. Dále jsem koupil pružiny EIBACH -2cm s hologací pro SLK s použitím orig. původních tlumičů. Nainstaloval jsem pouze zadní, auto vypadá dobře a předek na Prahu nepovažuji za nejlepší variantu, ale dám k vozu. Filtr jsem nyní koupil nový od KN vč. originál čistící sady. Z auta jsem vyndal orig. slabé reproduktory ve dveřích a nainstaloval redukce na jakékoliv jiné.

Z důvodu přestavby na "ČR" verzi jsem koupil zánovní evropská přední světla vč. blinkrů, která jsou nyní na autě a k vozu přidám i původní naklopená na druhou stranu silnice pro použití na náhradní díly.

Více fotografií dodám, vůz nepotřebuje žádné investice, před prodejem udělám geometrii. Auto má povrchovou viditelnou korozi (př. blatníky, lemy zadních blatníků, zámek kufru), jinak je auto bez koroze, technickou dostalo legálně a na hever jde zvedat beze strachu o život váš nebo auta :)

Pokud by někdo chtěl i kola Carlsson 18, tak k autu je nechám za 15, jinak za 18 tisíc.

K autu je kompletní dokumentace - serv. knížka, faktury za veškeré opravy a servis - vše orig. Mercedes až do poslední chvíle (a na autu je to znát).

SLK je k vidění kdykoliv v Praze - Vršovicích. Více fotek rád pošlu mailem všem zájemcům dle jejich požadavků.

tel. 721 900 3 t.ř.i. 3
mail mirisp ZAV seznam

foto k příspěvku  od m



o 18.06.2016, 09:02 | m

foto k příspěvku  od m

o 18.06.2016, 09:21 | m
Určeno pro LHT (levostranný provoz). Čili auto je samozřejmě RHD, omluva.
o 21.06.2016, 00:48 | m
62000,-
o 23.06.2016, 20:04 | m
Cena je nyní 49.000,- Kč
o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3503 sekund.