autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi

o

Forum > Ostatní > IT - HELP - třepání obrazu

o Navštíveno 264x
o 19.10.2008, 10:44 | DaveX
Strašně se mi třepe obraz, nedá se na to dívat a mám z toho akorát tak nervy.. Umí mi někdo pomoct?? grafiku mám radeonku x1650 a ovladače přímo ze stránky výrobce.. Kdysi jsem měl omega drivers a šlapalo to v pohodě. Po formátu jak chci spustit omega drivers napíše mi to tuto hlášku: "Unable to retrive information from BIOS! Please report developer about your board!" nebude to tím?? řekl bych že jo, pokud jo tak umíte mi někdo pomoci?? Předem díky moc
o 19.10.2008, 10:50 | Verano | Upraveno: 2008-10-19 10:50:47
máš špatně nastavenej kmitočet, na ploše klikni pravym,dej vlastnosti, pak poslední záložku a tam by to mělo někde být,nepomatuji si přesně jak to v XPčkách je, no až na to najedeš tak tam pravděpodobně budeš mít nastaveno 60hz tam tam dej 85hz - jedná se o obnovovací frekvenci....snad jsem pomohl :)
o 19.10.2008, 10:55 | DaveX
To byla hned první věc, co mně taky napadla, ale nepomohlo to bohužel :( vážně nevím co s tím
o 19.10.2008, 10:59 | Verano
nemáš vedle monitoru reprák třebas??
o 19.10.2008, 11:03 | DaveX
Jo mám 5.1, ale vždycky to bylo v klidu,, Až teď po formátu kdy mi nejdou ty omega drivers to je takové posraté
o 19.10.2008, 11:10 | Slim
Radeonky mali často problém s obnovovacou frekvenciou a aj keď sa widle havili, že tam máš 85Hz, tak to š-o na 60. Omegy majú toto práve poriešené, skús googlenúť refresh rate fix pre Radeony a pozrieť sa v ňom, akú frekvenciu ukazuje ozajstne. Ak to bude oných 60, vie to locknúť na tebou nastavenú hodnotu. Ak to nebude tým, hľadáme ďalej...
o 19.10.2008, 11:57 | DaveX
No mně spíš sere tato hláška, když spustím ty omeg drivers "Unable to retrive information from BIOS! Please report developer about your board!" jak jsem je měl tak to bylo úplně v klidu.. nevím proč to je teďkom takto.. stahoval jsem ty ovladače ze stahuj.cz myslíte že tam jso unějaké pojebané? já myslím, že něco pojebaného je u mně
o 19.10.2008, 14:08 | Slim
skús teda tieto rady: [ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
system by CzOne, copyright 2005 - 2010 ©
Stránka vygenerována za 0.8131 sekund.