Už někdo má, zkoušel? Mě pozvali dneska, nainstaloval jsem ten program, ale nepřipojí se to, píše to totok, někdo, komu to taky nejde a nebo naopak jde? Díky za info
no hlavne, ze mate vse diky androidu u googlu .., takze ta firma vlastne na vas vi uplne vsechno .. :) o tom, ze jde gmail proloupnout se vi, ze jo .., takze tak :)
jinak ja jako multilicencni zakaznik MS mam ucet u MS povinny, takze taky tak :)
drive.google.com ale je to na pořadník, pošleš jim, že máš o to zájem a pošlou ti pozvánku na maila, aktuvuješ se, oni tobě a je to. Jen mi tedy ten program pro synchr. v PC nejde no... Spustili to včera
clown: dneska, aby sis hrál na to, že nikdo na tebe nic, musel bys mít PC bez netu, nemailovat, mobil nějakou 3210 apod. Tohle v dnešní době nemá nějak nad míru běžného zabezpečení - měnění hesel, antivir, firewall, řešit, protože v Youtube video:
Carlos .. o tohle neslo .., to mne netrapi, kazdeho vec. Ja se ve 40 letech nebudu hadat, na to nemam cas a ani mne to nebavi. Proste beru, ze jsou takovy a takovy uzivatele .. kazdy ma jine potreby a chute. Kor kdyz se okolo IT motam od detstvi, jenze i tenkrat boje AMIGA vs ATARI a ZX Spectrum byly prdel a zabava :)
HT mnoo ne tak docela, dokud jsem nemel FB ucet, tak mne seznam ani google mne nenasel :))
proto treba tady neni na mne telefon, jen virtualni mail u Daryla atp .., samo, kdyz bude nekdo u ISP, tak dohleda.
ale ma drbnou perlicku ohledne google a vasich dat, ale to je na dele, hodim jinam :)
já nemyslel jako nějaké informace obyčejně z netu, ale spíš jako nějaké více, nebourání do mailu apod. :-) Kdo chce z netu zmizet, zmizí, na tom nic není, stopa zůstane, ale člověk v klidu zmizí ;-)
OK, super, díky za info :-), počkám si, počkám :-)
Nechápu, jak může sám WIN jakožto základní věc dělat, aby složkám nebo souborům dávalo čárky, háčky apod. srágory, které v počítačové řeči prostě nemají co dělat...
Lord .. nejsou :)) takove problemy co ma google drive znam presne od IBM na 64bit widlich .. a to nebyl problem CZ verze, nebo CZ znaku ve jmene uzivatele :)) i kdyz furt nechapu, kterej debil musi mit uzivatelke jmeno s hacky a carkami ve widlich.. i kdyz zachranovat data linuxu s cz znakama, taky dobra prdel :)))