Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Bramborovy salat, jaky kdo dela? Recepty sem!!

 o Navštíveno 16259x o
o 18.12.2012, 14:08 | tappaja
Letos konecne ve svy kuchyni, chci pripravit br. salat, misto kapra teleci kotlety a vidensky rizky.

Hodte recept na nejakej vymakanej salat, diky!


o 18.12.2012, 14:21 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
konecne nejaky poradny tema na prosinec :-D
o 18.12.2012, 14:23 | johnnypor
a hlavně fotky,protože očima se najíš nejvíc :)
o 18.12.2012, 14:25 | johanik
brambory, vajicko, salam, hrasek, trocha mrkve, okurky, majoneza, tatarka, zamichat, posolit, popepřit a hotovo :)
o 18.12.2012, 14:26 | tappaja
fotky budou az 23-24., az ho proste udelate, ale ted ty recepty. Nejakou osvedcenou klasiku, zeleninu davate sterilovanou, nebo si ji uvarite? Hrasek z plechovky nebo mrazenej? Tak sup sup!
o 18.12.2012, 14:26 | All | Upraveno: 2012-12-18 14:32:53
Nic světobornýho - kilo barambor vařených ve slupce, sladkokyselá (nebo salátová) okurka, trocha nálevu z okurek, paprika - buď čerstvé nebo sterilované, ředkvičky, vajíčka na tvrdo, malý bílý jogurt, 1 až 2 lžíce olivového oleje, sůl, pepř, hrášek, kukuřička. Množství všeho i použití jednotlivých surovin záleží na chuti každého soudruha.
Někdy nahradím jogurt majonézou a tatarkou, které si dělám sám protože [ Link ]
Klidně v jedné dávce použiju jak sterilovanou tak i čerstvou zeleninu. Někomu ovšem vadí čerstvá zelenina, protože má jinou tvrdost než zbytek ingrediencí a tak není problém použít jen zeleninu sterilovanou. Když už se do takového dobrodružství pustím pak dělám obvykle obojí. Mrkev, celer a podobné hrůzy v salátu rádi nemáme.
o 18.12.2012, 14:28 | johanik
hrasek z plechovky, idealne ten malej od Bonduelle
o 18.12.2012, 14:37 | EFCA
na zjemnění se dává strouhaný jablko a místo majonézy bílý jogurt nebo s majonézou půl na půl
o 18.12.2012, 14:38 | AllInOne
Jojo, to je dobrý téma.
Ale ruku na srdce, nikdy jsem nejedl nedobrej bramborovej salát. Každej ho dělá jinak a vždycky mě děsně chutná.

Ježiš já mám hlad!
Já bych uvítal recept na nějakej lehkej, kde není kybl tatarky :))
o 18.12.2012, 14:39 | Tarrance
Hrášek nedávat žádnej. Ničí to celkově gurmánské dílo a atmosféru svátků vánočních. ;-)
o 18.12.2012, 14:40 | michal_smsmsm (A)
ja bych rekl spis vajicko nedavat, to je desnej zlozvyk a jinak teda zelenimu z konzervy, at je vsechno stejne mekky
o 18.12.2012, 14:41 | johanik
Ale prd, bez hrášku to neni ono :) Každopádně s tím jablkem souhlasim, tak občas dávám
o 18.12.2012, 14:44 | tesil
Hrasek neeeeee, taky ho nesnasim. Jinak bramory, majoneza s troskou laku s okurek, okurky, cibule, vajicko na tvrdo a sterilovana paprika.
o 18.12.2012, 14:51 | Dragster
Hrášek joooooo
o 18.12.2012, 14:52 | camron
Tywe, hrášek ne, vokurku joo. To je jak se šípkovou nebo se zelím. Základ je jasný a krom něho, ať si tam dá kdo chce třeba broskve, ne?!
o 18.12.2012, 14:54 | tesil
Tak pokud jsem pochopil, tak otazka byla jak delate salat. Podle Camrona si tam hod co chces.....
o 18.12.2012, 15:01 | AllInOne
:D
o 18.12.2012, 15:02 | Zdenek (A)
Paprika? No to neeee! V zivote jsem nevidel br.salat s paprikou :-o
Nez sterilovanou zeleninu, tak to radeji mrazenou, protoze furt chutna po originalni zelenine. Sterilovana zelenina chutna po tom hnusnym chemickym nalevu :-o V dnesni dobe se da koupit i "cerstva" zelenina temer po cely rok, tak proc tam cpat sterilku! Jedine kysela okurka je "pripustna" z nalevu, pac by pak jasne nebyla kysela ;-) ... A kotel majonezy! Kaslat na jogurt, to pak neni ono! :-9
o 18.12.2012, 15:04 | Zdenek (A)
Muj tata si nechaval od mamy delat extra verzi salatu - s kouskem kysele ryby. Proste obycejnej zavinac, nakrajet na male kousky a primichat do salatu. Jako malej jsem to nemel rad, ale pozdeji uz tatova verze salatu v lednici nebyla prede mnou v bezpeci ;-)
o 18.12.2012, 15:12 | Lucni.konik
Nj, časem se chutě mění.....to znám taky. Jinak já verzí bramborového salátu znám nejméně 6. Každá je pomalu úplně jiná i taková, která v sobě nemá brambory :-))))
o 18.12.2012, 15:38 | zipp
Zdenek: čoveče co vozíme obědy ze školní jídelny, tak tam je v br. salátu dycky červená paprika....a teda vůbec se tam nehodí :-/
o 18.12.2012, 15:38 | Luke-Jeep
Heh prej kilo brambor... My jsme postupovali se salátem a nádobama tak dlouho, až ho děláme do velkýho lavóru :-D
o 18.12.2012, 15:52 | Luboš1
mamka dela salat z 20kg brambor :D
o 18.12.2012, 15:52 | tazman
:D "základ" u nás je velká posmaltovaná zadělávací mísa na těsto po babičce jako u Lukáše a kýbl majonézy jako u Zdenka :D a snějakou "laajt" verzí bych moju hnal bejkovcem :D
o 18.12.2012, 15:59 | Tuner#2 | Upraveno: 2012-12-18 16:01:19
Aby to tady nedopadlo jak v tématu vedle. Přijde Nismo a řekne, že stejně je nejlepší pečený krocan se zeleninou a omáčkou jako v USA a že s naším salátem si vytře prdel kdejaká rejže :)))

Sorry za OT.
o 18.12.2012, 16:09 | Conan
Brambory, kyselé okurky, hrášek Bonduelle, vařená mrkev, hořčice, majonéza, bílý jogurt, jablko, nálev z okurek, pepř, sůl. Snad je to vše, děláme to jenom na Vánoce :-)
o 18.12.2012, 16:19 | vinzek fa
Zdenek tak jesi mrazena zelenina chutna skoro jako cerstva tak ti dam do pusi tejden nosenou fusekli kera ti bude laHODIT JAKO RIZECEK-))
o 18.12.2012, 16:42 | LukeFab
cely je to o okurkách a o jejich nálevu,zbytek je pak vetsinou podobnej.
o 18.12.2012, 16:44 | Zdenek (A)
vinzek: No, pravda, zmrazena neni tak uplne OK, ale me vadi vetsina tech sterilovanejch zelenin :-(
o 18.12.2012, 16:59 | kadel21
u nas recept jako ma johanik akorat tam davame jeste na jemno cibul (kdyz uz psouky tak at to ma aspon spravnej tlak).
S paprikou sem jed u skorotchyne a taky to bylo dobry.

Kadel
o 18.12.2012, 17:00 | kadel21 | Upraveno: 2012-12-18 17:00:21
dvojak
o 18.12.2012, 17:23 | muSlim
2 Tuner#2: no ale vsadím sa že si ešte echt krocana nemal, bo by si to nenapísal :-) Kam sa hrabe nejaký šalát, a akože fakt, nezastávam sa malého :-D
o 18.12.2012, 17:29 | tappaja
Mno, jestli muzu porovnat toho UK krocana... jo, to by vyhralo nad kaprem. Ale salat a treba ho porovnat s jejich nadivkou nebo bramborama? Ani nahodou. Nerek bych, ze to bude v USA jinak. ze by to byli mistri kulinari...
o 18.12.2012, 17:31 | muSlim
2 tappaja: ale hej, môže to byť iné, mesto od mesta, rodina od rodiny, dosť sa to líši :-) Ale to bude asi tým že ja šalát nemusím, keď už tak židovský, ale ten tu nepoznáte... :-P
o 18.12.2012, 17:35 | Darker
Říkáte salát?? To se u nás vezme vanička na koupání dětí, uvaří se kotel brambor, mrkev, celer, petržel, kys. okurky, salam, majoneza, koření a pak je nějaká snaha nechat salát uležet, takže následující den se opět uvaří kotel brambor... :-D
o 18.12.2012, 17:40 | vinzek fa
jo kdyz salat tak zakladem je 20kg brambor zbytek je jasnej -))ale je fakt ze kazdej si da co chce a z bramborovim salatem to uz nema co delat
o 18.12.2012, 19:07 | Lucni.konik
Ale abych přidal:
Brambory, vařená mrkev na skus, najemno nasekaná cibule, nakrájená sterilovaná okurka, občas přidám natvrdo vařené vajíčko. Hrášek nedávám páč děcka protestujou. Dále pepř, sůl, trochu nálevu ze sterilovaných okurek, plnotučná hořčice - lžíce nebo dvě stačí a tatarku(majonézu doma nepoužívám). Přidám také jednu zakysanou smetanu( zhruba je to 1:1 s tatarkou). Vše zamíchám a finále je takové, že brambory, okurka, mrkev je jen lehce obalená tou směsí tatarky a zakysané smetany. Nemám moc rád, když to velkým množstvím "omáčky" teče. Salám, či šunku nedávám, protože b.salát je přílohou - většinou k masu, tak ho tam necpu.

A úprava pro mne: hodně chilli, nejlépe čerstvé papričky, víc pepře a krapet cukru.
o 18.12.2012, 19:13 | tappaja
Mno tak zatim vede Lucnik :o) Jo, jogurt na odlehceni, jenze jogurt ma tendenci se pak jakoby vyloucit na vodu, co si pamatuju. A ma pravdu s tim salamem, predseda!

Doma mi neprosel bavorskej bramborovej salat, docela sem si na nej zvyknul v nemecku, rychla alternativa a teplej je vybornej!
o 18.12.2012, 19:21 | Lucni.konik
No, proto místo jogurtu dávám tu zakysanou smetanu. Osobně kupuju tuto-je báječná [ Link ]

Ještě tedy přidám recept jeden:
Brambory a nakrájený jabka na kostičky - cca 1:1, opět mrkev na skus, hrášek(nejlépe samo čerstvý), na proužky nakrájená slanina(postačí anglická), pepř, sůl, lehce vinného octa, opravdu trochu, trochu té tatarky(či majonézy). Když by byla směs kyselejší, lze přisladit. Je to víc odlišná verze. Pokud nemáte doma děti, tak čerstvé chilli papričky jsou vítány. Tento salát doporučuju namíchat a podávat. Jabka pouštějí šťávu a pak to dost plave, takže proto namíchat a hned podávat.
o 18.12.2012, 19:26 | Borik2
no, já salát nemám rád, kapra taky ne. Tak bude klobása s bramborem pro děcka, nějaký řízek a já si dám asi špagety jako loni :-)
o 18.12.2012, 21:13 | Verano
mrkev fůj a místo majonézy řeckej jogurt
o 19.12.2012, 07:37 | Atrey
brambory, celer, mrkev, sůl, pepř, kyselé okurky, troška hořčice, domácí majonéza. Celer a mrkev se samozdřejmě společně povaří na skus.
o 19.12.2012, 11:03 | PachezZ
Prej kilo brambor :D to je u nás tak na osobu :D

jinak nas:
moravanka (vyndat cibulky, papricky dle libosti) + salam + brambory + vejce + majolka + horcice, pepr, sul, semtam pridat okurky, popripade trochu nalevu z nich...
o 19.12.2012, 14:46 | snoop69
24.12. nahodím pár foto :))

jinak salát děláme jako PachezZ bez ty moravanky mi si na zeleninu moc nepotrpíme.Sme masoriáni :D
o 19.12.2012, 16:15 | Pajk
Pár let zpátky jsem měl od kamarádovy mamky salát, kde byly kousky jablka. Dost mě chutnal.
Mimochodem, každej salát nesním, naopak, většinou ohrnu nos. Nejvíc mi chutná stejně od maminky. :D
Jinak to, co tu většina píšete, není klasický bramborový salát. Maso v něm nemá co dělat.
o 20.12.2012, 10:06 | RedBaron
Ty moukový buřty bych do salátu fakt nekrájel. Jinak zelenina vařená plus okurky domácí a z nich trochu láku. Najemno nakrájená čerstvá cibulka, čerstvě namletý pepř, sůl, lžička práškového cukru, dvě lžíce plnotučné hořčice. Brambory úplně nedovařit, protože se pak blemcaj. A jak se v salátu proleží, jsou lepší než rozvařený.

Děláme dva druhy, jeden jen s trochou oleje na prolnutí a druhý s majonézou. Já dávám přednost tomu bez, protože k tomu děláme

Kapra po Novohradsku, tzn. tři dny kapr plave v čisté vaně kvůli odbahnění, příprava bez trojobalu, den dopředu nasolený, čerstvě mletý pepř, sůl, česnek, kmín, sladká paprika a poprášit hladkou moukou, kapr je pečený a bohatě přelévaný pravým máslem. Rozsýpá se jako dort a má narůžovělou barvu, je to opravdová lahůdka.

foto k příspěvku  od RedBaron

o 20.12.2012, 10:23 | Harryp
To RB: Prosím Tě jaký to je "práškový" cukr (moučka?) ?

Jinak ten kapr vypadá pěkně, ale asi to nejde udělat z těch kaprů co vykrmují zlomem z oplátkárny :-(
o 20.12.2012, 10:28 | prohifi.cz
vařit neumím, ale nedávno nějaký šéfkuchař v TV radil kapra na noc naložit do mléka... prý tímto ztratí bahnitou chuť, ale samozřejmě když si zaplave ve vaně, ničemu se tím neublíží :-)
o 20.12.2012, 11:00 | RedBaron
Harryp: Práškový cukr nebo cukr moučka, to jedno jest. Funguje jako jemná regulace kyselosti salátu, ale zrovna tak jde použív více láku a méně octa, lák už je sladký. Chce to dochucovat podle chuti, za dvě hodiny proleželý chutná salát zase jinak a pak jde udělat finální dochucení daleko líp.

Kapry krmený z oplatkárny neznám, jezdíme pro tříročky na sádky do Štiptoně u Nových Hradů.

Každoročně vařím i staročeskou tmavou rybí polévku se svítkem podle dědova receptu, jedí ji dokonce i ženské jak je dobrá ;-)
o 20.12.2012, 12:26 | Lucni.konik
Rybí polévku taky dělám - dle receptu od mámy. Nedokážu si bez toho Vánoce představit. Je to taková lahůdka a těším se na to víc než na b.salát....
o 20.12.2012, 19:24 | Lucni.konik
...a teda když se tu načl ten salát, jak děláte polévku?
Můj recept:
Z hlavy kapra(bez žáber – jsou hořké) a zbytků kostry po vyfiletování udělám vývar – velice, velice pozvolna vařit(defakto zahřívat a nesmí to vařit – sem tam jen bublinka unikat). Do vývaru přidávám jednu mrkem, jednu petržel, cibuli, celý pepř, sůl, bobkový list. Hotový vývar scedím a nechám vychladnout – vždy se mi povedlo, že vývar po vychladnutí je defakto jako rosol. Hlavu oberu – maso.
Dopředu si také uvařím tak půl pytlíku čočky.
Samotný základ polévky – rozpustím máslo s olivovým olejem v hrnci. Přidám trochu najemno nasekanou cibuli a přidám na proužky(cca dlouhé 2cm a proužky jako na „žilien“) nakrájenou čerstvou mrkev, petržel a trochu celeru(mrkve a petržele prostě tak hrst, celeru trochu méně), až mrkev pustí barvu a petrželka je krapet opražená, zapráším hladkou moukou. Nechám zasmahnout, poté zaleju vývarem z ryb. Polévku nechám probublat. Poté přidám sušenou majoránku, pepř, dle chuti dosolím a přidám jednu až dvě kávové lžičky cukru. Do tohoto přidám vnitřnosti z kapra – nejlépe je, když je mlíčí i jikry, spolu s tímto přidám do polévky i uvařenou(scezenou) čočku a maso z hlavy. Nechám rychle provařit a až nakonec , když polévku vypnu, do polévky přidám utřený česnek(já dávám dost).
Polévku naleju do talíře a přisypu osmahnutými krutony. Nejlépe samo chutná až druhý den, kdy se chutě propojí.
o 21.12.2012, 13:25 | RedBaron
Staročeská tmavá rybí polévka:

Do menšího podružného čtyřlitrového hrnce (polévka se vaří v jiném!) dáme vařit ve vodě 3-4 rybí hlavy. Přidáme sůl a jednu napůl rozkrojenou cibuli. Po přivedení k varu se hlavy vaří asi 20 minut.

Do hlavního osmilitrového hrnce dáme asi jednu polovinu vody a postavíme na plotnu. Přidáme polévkovou lžíci soli. Nakrájíme na kostičky kořenovou zeleninu, tzn. 1 ks cibule, 3 ks petržele, 5 ks mrkve a polovinu celerové hlávky (s celerem nikdy nepřehnat!). Načneme pytlík majoránky a polovinu vsypeme do nakrájené zeleniny ve vodě. Přidáme polévkovou lžíci mletého nového koření, slabší polévkovou lžíci zázvoru, dvě špetky pepře. Vaříme.

Když jsou dovařené rybí hlavy v menším hrnci, přes cedník zcedíme vývar z nich do velkého hrnce se zeleninou. Hlavy necháme vystydnout a později z nich obereme maso – jen to libové. Pokrájíme si připravené rybí vnitřnosti a vytaháme z nich přebytečné blány a vlákna, které v polévce určitě nechceme.

Připravíme si jíšku, na pánvi osmahneme kousek másla a pět hrstí krupičky. Když jíška nabere světle hnědou barvu, je připravena. Pozor, při sypání do polévky bude prskat, protože je žhavá! Vsypeme i připravené vnitřnosti a obrané maso z rybích hlav. Povaříme půlhodinku, ochutnáme a dosolíme.

Na konci po vypnutí plotny vsypeme druhou polovinu pytlíku majoránky a promícháme. Necháme odstavit a při chladnutí občas promícháme. Polévku podáváme po několika hodinách, nejlépe s vaječným svítkem.
o 23.12.2012, 18:58 | Lucni.konik
Příprava - omlouvám se, ale zapoměl jsem na hořčici....

foto k příspěvku  od Lucni.konik

o 23.12.2012, 19:04 | Lucni.konik
po zamíchání:

foto k příspěvku  od Lucni.konik

o 23.12.2012, 19:06 | Luboš1
tak malo? :D
o 23.12.2012, 19:08 | Lucni.konik
Nachystán na uležení

foto k příspěvku  od Lucni.konik

o 23.12.2012, 19:12 | Lucni.konik
Luboš1: Doby, kdy jsem jako žák základní školy spořádal lavor b.salátu jsou pryč. Mám dvě malé děti, kterým taky chutná, ale víc, jak dva dny ho jíst nebudou. Na Vánoce a první svátek Vánoční to stačí. Stejně by mi nedalo neuvařit něco jiného :-)
o 23.12.2012, 19:15 | Luboš1
nj zalezi taky kolik k vam prijede prubuzenstva...mamka dela asu tak vetsi vanicku na prcka :-) ale taky k nam jezdi plno lidi..chapu ze je pro tebe zbtecne delat kotel kdyz to nespotrebujete zejo, bylo to jen takove vanocni rypnuti :D
o 23.12.2012, 19:17 | Lucni.konik | Upraveno: 2012-12-23 19:18:14
K nám nejezdí nikdo...........jezdíme my k babičkám a rodičům. No ale 12 litrů rybí polévky se už chladí......ať je hezky odleželá na zítřek.
o 23.12.2012, 19:23 | Luboš1
tak to plne chapu, jinak rybí polevku tu ja muzu, snim kotela mohl bych ji jist klidne celej rok :D
o 23.12.2012, 23:27 | tappaja
Tak joo, brambory od odpoledne uvareny, takze jdu na to...
o 23.12.2012, 23:59 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
9,5kg
A pred silvestrem znova :-)

Jeste ve fazi michani...

foto k příspěvku  od kral007 (eXtrem-audio.cz)

o 24.12.2012, 00:28 | DaveX
To nám se nejvíce osvědčilo ho udělat až 24. Jinak každý má tu svou chuť, ale zatím jsem nikde nenarazil na bramborový salát, který by byl lepší jak od maminky :)
o 24.12.2012, 00:58 | tappaja | Upraveno: 2012-12-24 00:59:35
Mno, na prvni pokus bych rek, ze OK. Vstupni data :o)
1,9kg varenych brambor
2x "moravanka" smes zeleniny
5 vajec
200g majonezy+100g tatarky
1 jabko
1+1 mensi cibule cervena+normalni
pepr, sul

erteple vareny v pare, nechal sem je odstat v chladu par hodin...

foto k příspěvku  od tappaja

o 24.12.2012, 00:58 | tappaja
na kosticky

foto k příspěvku  od tappaja

o 24.12.2012, 01:01 | tappaja
ciba na kosticky a sparena litrem vrely vody pres sito...

foto k příspěvku  od tappaja

o 24.12.2012, 01:02 | tappaja | Upraveno: 2012-12-24 01:03:45
zelenina slita, vyndal sem ty cibulky a papriku, okurky na kosticky... a do toho majolka...

foto k příspěvku  od tappaja

o 24.12.2012, 01:04 | tappaja
vajicka nasracky :o)

foto k příspěvku  od tappaja

o 24.12.2012, 01:05 | tappaja
zeleninu promichat zvlast..

foto k příspěvku  od tappaja

o 24.12.2012, 01:09 | tappaja
a do toho pak opatrne zamichat brambory s jabkem... osolit, opeprit... uz je to ulozeny v garazi, zejtra asi primicham jeste jabko, je v tom vyborny! Uvidim jak se rozlezi, ale u me dobra.

foto k příspěvku  od tappaja

o 24.12.2012, 01:13 | tappaja
OK, radsi to necham dopoledne zkontrolovat nekoho dalsiho, nejak sem se u toho zapomnel... :o)))

foto k příspěvku  od tappaja

o 24.12.2012, 07:14 | AllInOne
Ježiš, mám hlad jak pes když to vidím!
Tappaja :-)))
o 24.12.2012, 08:48 | CRK
Esi vidim dobře, ty si nechal na bramborech ty černý bubáky?
o 24.12.2012, 10:26 | Marťas1
tappaja: dobře ty! :D
o 24.12.2012, 12:49 | PachezZ

foto k příspěvku  od PachezZ

o 24.12.2012, 15:43 | Schejby
Když to vidím tak mám hlad :-) Když už tady byli ty recepty tak jsem to zkusil s tím jablkem a BOMBA :-)
o 24.12.2012, 23:07 | tappaja
Bubak nebubak, kamaradi, koupil sem 4kg brambor v Lidlu, francouzsky, drahy jak prase, ale lepsi brambory sem v salatu nejed,krasne drzej tvar a jsou paradne "na skus"
o 29.12.2012, 16:58 | cendler
Dneska jdu na něj taky, tak doufám, že se u toho nestřískám jak tappaja :-D
o 29.12.2012, 18:48 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
9,5kg vcera padlo. Zitra zase salat nanovo :-)
o 16.12.2013, 20:48 | empiK (M)
Tak jakej delate letos? ;)
o 16.12.2013, 23:41 | tappaja
Haha :D
o 16.12.2013, 23:45 | cendler
stejně jako loni :-)))

tappaja se zase ožere :-))))
o 17.12.2013, 00:07 | AllInOne
Asi to zkusíms tím jabkem....může být kompot?:-))))
o 17.12.2013, 00:12 | muSlim
Tento rok bude švédsky stôl v Swerige. Je*em aj kapra do pusy, aj so šalátom.
o 17.12.2013, 00:34 | jerzy05
muSlim: :))) tak to má byt :)
o 17.12.2013, 08:03 | AR
letos už tradičně losos či tuňák na grilu
o 21.12.2014, 19:11 | empiK (M)
Tak jak letos, klasika nebo nejaka inovace? Ja pridam jablicko ;)
o 21.12.2014, 19:18 | johnnypor
ověřená klasika :D už mám zase hlad :D
o 21.12.2014, 21:20 | AllInOne
Hlavně nepodcenit množství ;-)
o 21.12.2014, 21:33 | nome
Letos použiju keřkovské rohlíčky tak uvidíme
o 21.12.2014, 22:59 | crestik
...a my si počkáme na Láďu Hrušku, bude to dvakrát lepší a s polovinou ingrediencí :-)
o 21.12.2014, 23:43 | muSlim
Po veľmi dlhej dobe Vianoce doma na východe. Babka robí židovský, zemrem z teho už teraz, ešte som to ani neochutnal :-)
o 22.12.2014, 08:46 | PlusOne
My asi taky klasika, ale s domácí majonézou...
o 23.12.2014, 00:44 | tappaja
Jedu rano delat, poreferuju..
o 25.12.2014, 22:28 | empiK (M)
Takze si zase nadejchal? :)))
o 04.12.2015, 19:53 | empiK (M)
Tak uz se zase tesim, jak budu delat salat. :)
o 04.12.2015, 20:05 | AllInOne
Ja mam jeste z minulyho roka, nechal jsem ho odlezet, aby mi zmekla zeleninka:-)
o 05.12.2015, 00:25 | kozlustechnykus
A nepochoduje uz nahodou a nevynaleza luk a sipy? Kolo uz asi ta kultura zvladla :-D
o 23.12.2017, 12:58 | All
A už je to tu zas.

foto k příspěvku  od All

o 24.12.2017, 20:19 | rover (WoodTech)
Jop

foto k příspěvku  od rover (WoodTech)

o 25.12.2017, 10:15 | Mr.Scully | Upraveno: 2017-12-26 00:07:24
rover - vy jste asi nešetřili majonézou, co? :-)
o 26.12.2017, 09:18 | rover (WoodTech)
Je to přesně odměřené množství jak to máme rádi ;-)
o 23.12.2018, 12:56 | AllInOne
Nic?
o 23.12.2018, 23:12 | pepe689
aby si nerekl

foto k příspěvku  od pepe689

o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3378 sekund.