Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Rada Ebay: Prodej věci

 o Navštíveno 5289x o
o 29.06.2015, 07:58 | kupis
Ahoj, potřeboval bych od vás radu. Chtěl jsem nabídnout k prodeji jednu věc na Ebayi. Registraci mám dlouho, doteď jsem jen nakupoval.
Věc jsem chtěl vystavit s tím, že jí pošlu po celé Evropě. Ovšem když aukci vytvořím, vždy mám v kolonce "Shipping to" zemi podle varianty Ebaye tzn. Vytvořím aukci na ebay.com, tak shipping to US, když ebay.co.uk tak shipping to UK a ebay.de tak shipping to DE. Neví někdo, jak udělat, abych tam měl celou evropu nebo worldwide s excludes listem, kde bude vše kromě té evropy?


o 29.06.2015, 08:23 | jedla
no nevím,ale mě to na ebay.co.uk v bodě 5 Set a price and P&P details nabídne v položce Postal destination možnosti UK,European union nebo Worldwide...
o 29.06.2015, 10:36 | Mr.Scully
Jedna věc je ta, že ty si při vytváření nové aukce skutečně musíš vybrat, jestli aukci budeš mít primárně na ebay britské, americké nebo německé. Ale jinak až se dostaneš na shipping, tak tam normálně je varianta worldwide, nikdy jsem v tomhle problém neměl.
o 29.06.2015, 18:06 | kupis
Díky vám oběma, už jsem to našel. Musel jsem dát nastavení a tam zapnout mezinárodní poštu. Pak už mi to nabídlo detailní nastavení.
Jen ještě jeden dotaz. Aukci nemohu vytvořit, protože mě to na konci vždy přesměruje na paypal, kde to chce přidat platební kartu, kterou já nemám. Dobíjím paypal přes účet. Jsem teda bez karty v pr...? Nejhorší je, že mi to napoprvé aukci vytvořilo, ale jelikož tam byla špatně ta pošta, tak jsem jí zrušil a teď už jí bez karty nevytvořím.
o 15.06.2017, 12:29 | R
Pěkný den Vám přeji,
nevím zdali je to ještě pro vas aktuální, na ebay prodavam cca 5 let a měl jsem podobnou zkušenost když jsem z paypal uctu smazal svou platební kartu (která byla zneužita), nešlo už pak prodávat. Take se mi do toho moc nechtelo znovu tam davat novou kartu ale nakonec jsem ji tam znovu musel pridat, navýšil jsem ale bezpečnost, tj proste jsem si v bance na tuto kartu nastavil nulové limity pro nákup a prodej , popripade jeste doporucuji zamknout aby nešla zneužít. S takouvou zamcenou kartou na ebay prodavat lze, ted to tak mam ale nutno podotknout ze když ji tam na uctu paypal vkladate, inicializujete, mela by byt ten okamzik nezamcena, paypal si to overuje, az probehne overeni tak ji pak zamknete ci nastavte limitiy na nulu a je to ok, ja ted takto prodavam se zamcenou kartou.
Jinam zabezpečení paypal uctu nic moc, tak jako dalsi navýšení bezpečnosti jsem si tam nastavil při kazdem přihlasení zasílat sms kod do mobilu, takže i když někdo neopravněne ziská vase prihlasovaci udaje bez sms kodu se na paypal nedostane, stejne tak bez sms kodu nemuze nic nakupovat.
Nevim jak jste daleko s prodejem, ale ja platím cca 10% poplatky z prodané castky, plus cca 5% spolkne paypal pri smene na CZK, doromady odejde tedy 15% , tech deset procent si ebay bere kazdy mesic z paypal uctu, takže je potřeba si tam na paypal nejakou castku nechat aby to ebay mel odkud strhnout, pokud ebay na paypalu nenajde dost penez jde pres tu kartu na ucet a strhne to tam, stalo se mi ze jsem na paypal nemel dost penez a ebay sel pres tu zamcenou kartu na ucet a nemohl penize strhout bo tam byly nulové limity, proto je potreby si na paypalu nechat priblizne tu castku kterou ebay za ten mesic budete strhavat, najdete ji na ebay pod account, Amount due as of a je tam ta castka kterou bude ebay strhavat za ten který mesic.
o 15.06.2017, 12:39 | oberon
@R: Mna skor teraz zaujima, ze ako bola zneuzita tvoja karta. Mozes tu o tom napisat viac ? Nie ako navod, ale ze na co si mam davat pozor aj ja :D
o 15.06.2017, 19:17 | cezetko
A co kdybych si na kartě nastavil na nulu ? :)

Jaj kvůli takový krávovině takovej sloh.
o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4518 sekund.