Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jak na zmrda aneb kamera v autě

 o Navštíveno 8074x o
o 28.07.2015, 19:52 | BATMAN
Bohuzel se v mem okoli pohybuje nejaky zakomplexovany impotent co tu a tam lidem parkujici u baraku po nocich demoluje auta a vcera prisla rada i na me a kdosi mi potrikal celni sklo a svetla cernym sprayem.
Behem cisteni jsem si uvedomil ze dotycny se muze vratit a zvolit vice destruktivni a jiz neodstranitelnou metodu.
Jelikoz je jakakooliv moznost instalace externi kamery nemozna,chtel bych poridit zarizeni typu cerne skrinky co bude neustale nahravat 24 hodin denne.
Pro zacatek jsem si pujcit tuhle kamerku [ Link ]
Bohuzel problem je v tom ze na 16GB kartu se vejde jen par hodin zaznamu,nevim zda to vyresi koupe 32GB.

Je to zatim jen provizorium,potreboval bych neco co muze solidni kalite nahrat treba 24 hodin zaznamu,nebo ma cidlo pohybu a v pripade aktivace nocniho zaznamu i infraprisvit.
Resil nekdo neco podobneho,nebo nejaky tip?
Az ho chytim,pozna stredovek, tom radit nepotrebuju :=)

foto k příspěvku  od BATMAN



o 28.07.2015, 20:29 | Knightey-
Urcite neco s tim senzorem pohybu a poresis problem s kapacitou. Navic uz jsou i vetsi SD karty nez 16GB ale zase cumet X hodin na video prehravat je na pytel.
Kazdoapdne az neco najdes, dej echo co ;)
o 28.07.2015, 21:48 | HIGHTOWER
tak i "blbá" SJ4000 umí detekci pohybu v obraze... Jen nemá ten přísvit. Ale co vím, u těch kamer s přísvitem ty LED infradiody "svítí", což je vidět, a tudíž mi přijde, že to přiláká jeho pozornost, obecně když bude kamera za oknem v autě, nebude to nakonec tak, že vymlátí okno a i kameru ukradne, zruší? :-(

Tohle je těžké, co možnost fotopasti někam připevnit, to by bylo lepší ne? Tam se nemusíš bát o kapacitu, fotí to dle nastavení, detekce pohybu je jistá, dáš to někam náhodu na strom, sloup a tam si toho nikdo nevšimne...
o 28.07.2015, 21:53 | HIGHTOWER
tahle kdyby se dala třeba jen půjčit, to bys ho i chytil na místě... [ Link ]

a nebo tato, ta umí i video... [ Link ]
o 28.07.2015, 23:35 | BATMAN | Upraveno: 2015-07-28 23:36:45
Ten prisvit u kamery jsem myslel ze by se tepre zapnul pri detekci pohybu a naslednem nahravani. Samozrejme aby mi auto na parkovisti svitilo jak vanocni stromecek je nezadouci a pozornost pritahovat nechci.
Ze by mi onen dotycny rozbil okno toho uz se nebojim,je to takovy ten srabik co vypousti pneumatiky a skrabe lak klicema kdyz jde kolem.

Co se tyce fotopasti:Auto stoji na verejnem parkovisti takze opravdu neni kde ji dat,jen do velke vzdalenosti kde uz ztraci rozlisovaci schopnosti a timpadem i vyznam. Navic znamy ma na GSM principu hlidaci kamery a fotky z nich stoji za hovno a na mobil ti prijdou i s hodinovym zpozdenim. To ze k nim clovek jeste musi koupit datove SIMky za cca 300kc/mesic uz je jen bonus.

Myslel jsem zkratka ze koupim neco co prdnu za sklo a zapomenu na to dokud to nebude potreba. Jebat se kazdy vyjezd s umistovanim kamery,zapinanim nedejboze nastavovanim je snad stejny vopruz nez cekani na dalsi skrabanec.....
Kazdopadne zatim dekuju za snahu a napady,treba jeste nekdo nejaky napad postne.

apropo Highty tos myslel tuhle? [ Link ]
V miste kde stojim bych teoreticky jeste mel chytat signal z domaci wifi a s tim uz by se dalo neco vymyslet.....
o 29.07.2015, 11:36 | AR
jo má to motion detection. Wifi ale funguje naopak, kamera sama vysílá vlastní síť na kterou se připojuješ
o 29.07.2015, 13:04 | michall
Detekce pohybu bude v tomhle případě možná dost k ničemu. Jednak tě zajímá i ten okamžik předtím, než "dojde k akci" a druhak to bude reagovat na kohokoli, kdo projde před obrazem. Kamera bohužel neumí odlišit náhodného kolemjdoucího od sprejera. Klidně si pořiď/půjč kameru, která bude umět nahrát třeba 24h nonstop záznamu a pak se už metodou polovin dobereš ke správnému okamžiku. Předpoklad je, že ti ale postříká třeba zase čelní sklo, že se někdo motá okolo dveří a není vidět, co dělá, asi nebu ten správný důkaz. U přísvitu pozor na odrazy světla od světlého tapecu, okna, ...
o 29.07.2015, 13:14 | AR
A nebo nenahrávat normálně ale ve video lapse, třeba s intervalem 5s to se ti tam pak na kartu vejde 5x více záznamu, ale to nevím zda sj4000 umí, sj5000 jo.
o 29.07.2015, 15:22 | HIGHTOWER | Upraveno: 2015-07-29 15:23:48
Tak když bude přicházet k autu, už bude kamera nahrávat, tedy i před akcí. Kolik lidí za noc projde přímo před autem? 24 h záznam celkem opruz pak prohlížet. 5 s lapse je tak 1-2 fotky, zrovna v pohybu, rozmazané a zase o ničem.

SJ4000 wifi jak píše AR, navíc dosah krátký 5, max 10 m, holt do malé kamerky se nevejde nic extra silného vysílacího.

Pokud si myslíš, že ti do auta nevleze, tak tedy nějakou s tím přísvitem a detekcí pohybu a nebo fotopast do auta rovnou dát, koukni na fotky, dělají hodně dobré a videa taky budou OK

[ Link ]
o 29.07.2015, 15:27 | HIGHTOWER
o 30.07.2015, 14:16 | Rudi
měl sem starší kameru a vešlo se tam kolem 10 hodin záznamu, když jela pořád. Navíc pokud to nastříká na čelní okno, tak jednodušše pak najdeš, kdy přišel :-)
o 09.09.2018, 20:37 | sonyk02
Trochu oživím.
Měl by někdo tip nebo má vyzkoušenou kameru, která dobře funguje v módu detekce pohybu( motion detection , parking mode ) ideálně i zadní kamera(dvoukanálová) aby nahrála krátké video při změně obrazu.
A ještě jak je to s napájení, když kamera jede pořád, jak dlouho vydrží nahrávat aby to nevybilo baterku úplně, případně dát druhou bat. jako záložní. (spotřebu proudu v tom modu detekce sem nikde pořádně nenašel)
o 10.09.2018, 17:40 | Mr.Scully
To by asi neměl být problém spočítat, kolik má kamera odběr a za jak dlouho baterku vycucne... mně když kamera běží pořád, tak třeba za 3 dny už mi trošku nadává palubní počítač za nečekaný odběr, ale tipuju, že řádově pár týdnů to dá.

Jinak doporučil bych, ale mám jen přední (Viofo A119s, zatím relativně nejmíň problémů ze všech kamer, co jsem kdy měl).
o 10.09.2018, 22:04 | KaZaN
Já mám Black Vue kameru, jen předek a palubák mi odpojí napájení okruhu už za cca 12 hodin.
o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3342 sekund.