Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Dětská benzínová čtyřkolka ?

 o Navštíveno 7844x o
o 15.02.2017, 20:32 | Leveler
Mám na Vás dotaz.
Mám 2 kluky. V létě budou mít 4 a 6 let a přemýšlím, že bych jim pořídil čtyřkolku na blbnuíi.Ale nevím jakou.
50ccm by měla stačit ne? Ideál aby se to vlezlo do kombíku:)Dá se něco takovýho sehnat?
Popřípadě máte někdo něco doma na čem Vaši prckové jezdí? Nechci nic profi, ale aby to prostě aspon fungovalo.


o 16.02.2017, 04:46 | Zdeny60
Doufám, že bydlíš na samotě a nemáš sousedy.
o 16.02.2017, 07:56 | xSam
Souhlas se Zdenym.
Sousedi kupili mladymu klukovi ctyrkolku. A asi nema kam jezdit, tak jezdi po vesnici a kolem myho baraku je schopnej projet treba 10x. Ma to jeste natuneny se sportovnim vejfukem, takze je slyset na kilometr. A je to odvazlivec, jezdi takrka furt bez ohledu na pocasi. Vcera tu zase radil.
Jsem z toho zoufalej, domluva nepomaha...

leverer, opravdu duporucuji benzinovou dobre zvazit. Elektricka splni stejnou sluzbu a bude i jednodussi na udrzbu...
o 16.02.2017, 08:18 | Cenda
Máme doma, zatím jen chvíli. Uveze i normálního chlapa:

[ Link ]
o 16.02.2017, 08:48 | DaveX
Taky jsem chtěl napsat, že bych byl spíš proti, ale když si vzpomenu, jak jsme v pubertě létali po vesnici na pionýrech, tak nemůžu říct nic :D

Ale jezdit někomu celý den kolem baráku není moc příjemné.
o 16.02.2017, 12:16 | Horal-11
cukr do nádrže a je klid
o 16.02.2017, 12:48 | mrazik
Obcas tu v ulici jezdi malej kluk na male motorce, vyfuk defacto jen trubka a v nedeli odpoledne je to strasne prijemny.
o 16.02.2017, 12:49 | mista
jj pincek... :), kdysi dávno odchytl soused mýho vrstevníka, který během 5 minut projel po čtvrtý kolem oken pod plným plynem. Vzal si na něho lopatu na uhlí a pohrozil, že mu tou lopatou udělá posmrtnou masku jestli ještě jednou projede. Výchova domluvou zabrala :D

Takže se sousedy opatrně...
o 16.02.2017, 16:53 | jura.j
kluci majů taky čtyřku,jezdijů za barákem kolem zahrádek,sůsedi super,ale aj tak sem dělal celý výfuk nový,aby to tak neřvalo.
o 16.02.2017, 17:45 | gizmi
Hlavně až ho smete někdo autem, tak si půjde sednout rodič, protože ho neuhlídal a na silnici to nemá co dělat.
o 16.02.2017, 18:16 | Leveler
Jsem z Brna:D
Ale proto to chci dycky naložit do kufru a vyjet někam za Brno na louku at si tam trošku užijou.
Na tu elektrickou sem koukal jenže tam budeš limitovanej baterkama. Tady by se lil jen benzín třeba i 2-3 hodiny by si jezdili. Baterka asi nevydrží tak dlouho, ale ještě to omrknu:)
o 16.02.2017, 18:20 | Leveler
Ted čumím na tu elektriku a má to dojezd cca 13-18km v terénu což je pěkný. Koukám na tu 800W.
Možná ta elektrika nebude špatná volba:)
o 17.02.2017, 05:53 | Zdeny60 | Upraveno: 2017-02-17 05:55:36
Znovu se zeptám - bydlíš na samotě a nemáš sousedy? Já jen, že pokud máš barák v zástavbě, asi nebudeš furt někam jezdit. A ono poslouchat půl dne kvičení měniče není fakt nic příjemnýho. Bohužel já to tak mám z obou stran a před tím nikam neutečeš.
o 17.02.2017, 06:01 | Zdeny60
Jinak poznámka mimo soutěž: nechápu, proč se dneska skoro každej snaží svejm dětem kupovat takový nesmysly jako čtyřkolky, malý motorky a podobně. proč je radši nenaučí na kole a nebo chodit na hory? To jim dá do života tisíckrát víc, než bezduchý ježdění dokolečka po zahradě a obtěžování sousedů. Pak má harant vyšlapat kopeček a po dvaceti metrech heká, že nemůže...moje děcka od 2 let s námi šlapala do lesa, na houby, na lyže... Se divím, že to bez těch krámů přežila. Pak od 4 roků na kole a davaj do lesů. Dnešní děti nemají pohyb, tělocvik jim nic neříká, jsou to povětšino balíci. Ne všichni, je jasné, ale obecně, nemají pohyb, protože čas zabíjí u tabletů a vysedáváním po zastávkách s mobily v ruce nebo tak něco, ale když se mají ohnout k botám, tak hekají jak divočák. A k tomu kola 3x denně, hambáč na snídani, oběd i večeři a podívejte se na mlůadé dámy 12-13 let - 80% tlustejch jako prase, mladí mužové na tom nejsou o nic lépe...Sorry, to jen tak přemýšlím, kam generace spějí.
o 17.02.2017, 07:10 | z0diaC
přesně jako Zdeny ! mj. taky jsem si zažil svoje období pincků ale tam měl člověk i tělocvik jak to furt roztláčel ... to byly časy :-)
o 17.02.2017, 08:28 | Tomášek
No kdyz to tady vidim, tak plno z vas bych mit za sousedy nechtel. Vidim to i u nas, clovek aby mel pomale strach nastartovat traktor nebo motorovku, furt nekomu vadi hluk a podobne.. tohle vyresi jedine samota v lese... jinak ale s kolem misto 4kolky souhlasim.. nebo takova poradna slapaci motokara...
o 17.02.2017, 08:37 | mrazik
Miluju lidi co presne vedi, jak se maji vychovavat deti.
o 17.02.2017, 09:19 | camron
Tak na tohle tema jsme vcera zrovna diskutovali se zenou v detske nem. pri pohledu na jednu moc krasnou holcicku - tak 12 let, odhadem 80kg, obrovske pandero, hlava jak medicimbal, tluste nohy do X. Cela maminka, co tam byla s ni.
o 17.02.2017, 09:20 | DaveX
No rodič, který svému dítku chce koupit čtyřkolku je dle Zdenyho automaticky hned ten nejhorší samozřejmě. Má doma tlusté děti, které bez tabletu nevydrží ani ve spánku, krmí se jen kolou a hambáčema, jí vitamíny, protože nemají rádi ovoce a zeleninu atd atd atd.

Je to a bude vždy o rodičích. Každý má své svědomí...
o 17.02.2017, 09:29 | Veider
To jsou zase bláboly tady...Muj kluk hraje 3x tejdně fotbal, jezdi na kole, na lyže, plave atd... Koupili jsme si společně na chalupu 125 Dirtbika a vyblbnem se na tom oba na dráze za vesnicí, kde to nikoho neprudí, až až. Chce to holt používat hlavu, ostatně jako u všeho. Nesnášim tohle házení do jednoho pytle a názory že to lidi kupujou aby měli od dětí pokoj a ty si pak neuměly bez zadýchání ani zavázat tkaničku. Bože, bože!!
o 17.02.2017, 13:00 | Cenda
Na Simsonech a fichtlech jsme jezdili bez papírů normálně, za městem na polňačkách, na krosovej dráze atd. Nikdo z nás nejezdil před barákem, protože by tam byli fíci za chvíli. Mimochodem, zrovna na kroskách je to pěkná makačka a 4kolka v terénu taky není o vození si prdele. Někdo chce dětem vštěpit vztah k přírodě, někdo k motor sportu, někdo k obojímu.
o 17.02.2017, 16:02 | Zdeny60
tak je vidět, že někdo nechce a nebo neumí pochopit podstatu věci. Můj dotzaz jakožto druhý tomto vlákně po tazateli zněl - zdali bydlí na samotě. Z toho nyplyne, že odsuzuji apriotŕně tuto "kratochvíli",ale zřejmě pro nechápavé narážím na sousedské soužití. Osobně nevidím nic nenormálního v tom,že člověk, co denně 10-více hodin denně maká (mezi něž stále ještě bohužel patřím) chce mít po práci a hlavně o VÍKENDU!!! klid na relaxaci. nechápu, jakým právem bych měl poslouchta kravál čtyřkolek. Zkuste mi to někdo polopaticky vysvětlit.

Další věc, kterou někdo nepochopil, je to, že záliba z ježdění na podobných věcech automaticky neznamená, že dotyčné dítě nemusí hrát fotbal. Jak na toto kdo přišel? Ale co opět někdo nepochopil, že problém obezity u současně dětské populace je napříč pohlavím a věkem od ranného do dejme tomu středního. Kolik lidí má dnes HT??? A odkud si myslíte, že se bere? Už od tohoto věku, kdy děco žere )doslova), cukry a tuky a nemá pohyb odpovídající kal. příéjmu?

Speciálůně púro DaveX:
překrucuješ moje myšlenky. To za prvé,. Za druhé - zamyslis e nad tím, co stojí o dva řádky výše. Pak ti to docvakne, o co mi jde a šlo. A k mým dětem s enevyjadřuje, protože je neznáš. Ale pro klid ti napovím, že syn má kondičku, o které se tobě s největší pravděpodpobností ani nesní a velmi aktivně sportuje od fotbalu, floorbalu, footsalu opřes lyžování a snowboardig. S dcerou je to slabší, protože nějaké kilo navíc má a dodnes lituji, že jsem při výchově nebyl tvrdší a ledacos jsem jí odpustil či naopak dopřál. Nerad byse totiž jedno dožil toho, že přijde a bude mi možná vyčítat "tato, proč jsi mě nenutil víc do poyhbu a pod, když dneska mám vysoký tlak či cholesterol". Tak toto fakt nechci, ale ti, co dosud možnost vést své děti k poněku jinému způsobu života, než sezení u PC s mobilem a sluchátmakam v ruce, to nedělají.
Víc se k tomu nebudu vyjadřovat, věřím, že hluk a sousedské vztahy jous jasné.

A propos, tzv. nutný hluk = dejme tomu pořezání dřeva či posekání zahrady, ač nerad, musím skousnout - sám topím plynem a sekám elektrikou, děti mi neřvou a motorku netůruju, sekání mi trvá 1x týdně cca 1,5 hodiny), tudíž bych čekla obdobné chování od sopusedů.

Věřím, že k tomuto není třeba švejkovat a oponovat.
o 17.02.2017, 16:26 | DaveX
Zdeny60: O kondičce mi mluvit nemusíš, je mi 28, hraju závodně fotbal, cvičím a chodím běhat. Pokud má tvůj kluk lepší kondičku, je mi to jedno, já jsem se svou spokojený a určitě mu nezávidím.

To, že ti vadí hluk z motorek chápu, ale já nepředpokládám, že by někdo jezdil na čtyřkolce v neděli, nebo větší porci všedního dne.

Pokud toužíš po klidu, proč nebydlíš na samotce? U nás, na vesnici jedou pily, sekačky apod. každou sobotu skoro celý den a světe div se, není to takový kravál, že by to někomu mělo vadit.

A to že pracuješ 10+ hodin denně mi je vcelku jedno. Já se snažím pracovat normálně, pokud není zbytí, protože když jsem poslední 3 roky makal jak šroub v jiné práci, dojížděl jsem poměrně daleko, tak jsem toho litoval. Život je od toho, aby se žil. Já už prostě tolik času v práci trávit nechci. Ale to je každého věc.
o 17.02.2017, 16:49 | Zdeny60
Seš prostě mladej na to, abys tohle chápal. Až ti bude jako mně, pochopíš to.Mně když bylo jako tobě, bylo mi taky řada věcí šumafuk.
o 17.02.2017, 17:19 | /// MiŠeL ///
na moto se jezdí hlavně v so a ne :-D
o 17.02.2017, 17:42 | Leveler
Zdeny60:> Hele moje děcka neznáš, ale oba dva už uměli jezdít na kole od 2 let a nemyslím si, že jsou brzdy na výletech. Mám prostě živý děti a rád bych jim dopřál to co jsem jako dítě já neměl.
o 17.02.2017, 18:49 | jura.j | Upraveno: 2017-02-17 18:51:13
tak tak,moji kluci obá hrajů hokejbal,ten starší sice nemá ledvinu,ale nebójí se teho,na kole mu nestíhám ani já,mladší je tryskomyš,ten poběhá o pět roků starších kluků a furt nemá dosť.
jak píše Leveler,proč jim nedopřát,když to ide.

foto k příspěvku  od jura.j

o 17.02.2017, 19:00 | camron | Upraveno: 2017-02-17 19:03:26
No, koukam, ze za klidem dnes musi clovek uteci jedine do lesa anebo jinam do prirody. Pokud tam teda zrovna nebude jezdit nejaky kkt na krosce...
o 17.02.2017, 19:04 | xSam
Ja se Zdenym musim souhlasit.
Ze souseda se ctyrkolkou jsem fakt na vetvi, protoze to turuje ve dne v noci, v sobotu nedeli:-(((

O sekackach a pilach luftaku o vikendu skoda mluvit, ale to je klasickej sousedskej boj a resi to kazdej druhej.

Co se tyce obezity a nedostatku pohybu dnesnich deti, tam taky nejde nesouhlasit, to je proste fakt. Ale neni to jen o tom co pose Zdeny, jednim z duvodu je napriklad to, ze zdrave potraviny jsou proste drahy a chudsi lidi se proste zivi sragorama. Atd atd.

Co se tyce 4kolky pro dite, taky jsem nad tim uvazoval, libi se mi to, ale pak jsem si uvedomil, ze by me to jen sralo. Udrzba, hluk, obavy, ze s tim nekam vlitne a tak podobne. Radsi kluka vezmu zablbnout s offroadem a je stastnej. Koupil jsem mu slapaci trakturek a taky je spokojenej. Cejti se jak dospelak a hejbe se.

Ale nema smysl moralizovat, kazdy rodic vychovava sve deti jak umi a nikdo nema pravo do toho kecat. ( neberu v potaz extremni, socialni pripady...
o 17.02.2017, 19:18 | Mr.Scully
Tady se hlavně motá x věcí dohromady. Sousedský soužití je vždycky o vzájemné toleranci a sekání trávy o víkendu je to samé jako kokrhání kohouta v šest ráno. Prostě je člověk na vesnici a ta má určitý způsob života, někdo holt má zvířata a někdo jezdí jen na víkend. Tak to prostě je. Taky nejsem nadšený, že v paneláku slyším, že soused silnej kuřák má očividně rakovinu plic a vykašlává nějaký hleny pravidelně přes noc.

Stejně tak paušalizování o tom, jak je hrozná doba, že děti nedělají sport - to je přece všechno věc rodičů, jestli dokážou sport udělat pro dítě zajímavější než počítač, což je hodně těžký soupeř, ale rozhodně je absurdní nějak naznačovat, že dneska je výchova špatná, protože děti sedí u tabletu... možná bude to dítě v životě spokojenější tlustý, s 80k měsíčně v IT firmě a procestuje celý svět, než aby to byl sportovec, který bude do konce života dřít jak vocas v továrně za dvacku. Tohle se přece nedá paušalizovat. Tady je to občas fakt z extrému do extrému. Ideální dítě si hraje s tabletem, umí na počítači a zvládá i nějakej sport.

Osobně bych dítěti koupil elektrickou čtyřkolku nebo tříkolku, motorová mi přijde nesmysl, ale pokud se autor příspěvku dohodne se sousedy na rozumném provozu, tak proč ne...
o 17.02.2017, 20:57 | Leveler
Mr.Scully to vystihl naprosto přesně !
Nevím, proč se to takle dycky zvrhne. Každá doba si nese svoje.
o 18.02.2017, 07:45 | Zdeny60
Mr. Scully - tvůj příspěvek je rozumný, zejména jeho poslední věta a tu by se mělo dát vytesat do dveří každého, kdo v zástavbě RD na vesnici začne uvažovat o nákupu takové věci.

Dohoda? kdes to kde viuděl? Já s etam půjdu podívat" Dnes si každý myslí, že si může dělat co chce a kdy chce a výsledek je, jaký je. O víkendu nemáš minutu klidu, aby sis mhl odpočinout a věnovat se bez rušení tomu, co tě baví. Věř mi, ač to mnohdy tak nevypadá, jsem velmi tolerantní člověk, to potvrdí ti, co mě skutečně znají, ale prostě proti dělání kraválu dětskými kravinami typu čehokoliv co ma jákýkoliv pohon mezi RD budu vždycky.To sem prostě nepatří. A věřím, že jednou i sem přijde doba a řezání dřeva a sekání bude omezeno vyhláskou, jak to už léta mají v některých regionech Rakouska (například v Traunu a jinde).
o 18.02.2017, 07:56 | camron
Je otázkou, zda vyhláška něčemu/někomu pomůže? Též máme ve vyhlášce, že se může pálit jen suché dřevo a listí. Ale sousedka podzim co podzim (a nejen na podzim), shrne mokré listí, větve a musí to nutně pálit na zahradě, ačkoliv již několik let má 100m od domu několik kontejnerů na bio. A to si pište, že se nedá ani vycházet, dým po půlce obce. Tak nevím, proč někteří to jsou schopní do té popelnice odvézt a to i za cenu delší vzdálenosti a někdo má potřebu to pálit na zahradě?
o 18.02.2017, 08:47 | gizmi
Řešíte tu zajímavé věci, ale spíš mi řekněte, jaká je představa. To za ním budete běhat? Nebo jako tchána sousedovo děcko, které jezdí na něčem takovém kolem baráků? Vyjede auto, MLASK a je po děcku a ještě si rodič půjde dřepnout.
o 18.02.2017, 08:52 | DaveX
Zdeny60: Tak to nevím kde bydlíš, ale měl by ses přestěhovat. Když čtu tvoje názory, tak bych tě za souseda nechtěl a jestli se tak chováš i v reálu, tak potěš.

U nás na vesnici už od soboty odpoledne klid. V neděli jakbysmet. 900 obyvatel. Vedlejší vesnice, rodná od manželky, 3000 obyvatel a úplně to stejné.

camron: u nás se pálení listí atd. také zakázalo, jsou tu kontejnery a většina lidí s tím problém nemá. Já třeba na zahradě kopu hlubokou díru, kde vše dáme a zahrabeme. Dál mám 3 komposty. Nicméně když jsem se bavil s babičkou a mamkou, tak říkali, že kdysi se pálilo všechno, nať z brambor, listí, suchá tráva apod. a nikomu to nevadilo. Žijeme prostě v době, kdy všem všechno vadí.

Nicméně se to zvrhlo z toho, že Leverer žije v Brně a chtěl koupit čtyřkolku pro blbnutí někde na poli :D
o 18.02.2017, 08:59 | Bart 007
Me se docela libi tahle za 6t. [ Link ]
Do kufru bys to nacpal. Ja mam 10 a 7 a pro ne mi to prislo uz male. V tom inz. nabizi i vetsi.
o 18.02.2017, 09:16 | crestik
no, začal s tím Zdeny hned v první reakci a tak nějak bych řekl, že s tou ne/tolerancí těch jeho sousedů to možná nebude takové, jak nás tady lakuje, ale bude tam jeden nevrlý obyvatel, co mu všechno vadí :-)
Já mám barák taky na vesnici, kolem se seče, řeže, jeden malej tu jezdí taky na 4kolce, nebo motorce. V létě v dálce jde lehce slyšet dálnice, v domě při zavřených oknech nejde slyšet skoro nic. Pobíhaj a kdákaj tu po našich zahradách perličky, králíci a bažanti jednoho chovatele, a nikomu to nevadí. Dodržuje se jen nedělní klid.
A upřímně řečeno, kdyby tady ten provozní a pracovní hluk nebyl, tak by mi z toho asi jeblo.
o 18.02.2017, 17:49 | camron
DaveX: Pokud je inverze jako prase a ta ..... jde pálit mokré listí, tak to je napřesdržku. Taktéž když venku pověsíš prádlo a ta .... do hoďky na to udělá hromadu a škrtne sirkou, tak to je napřesdržku podruhé. Přitom je na to prádlo od ní vidět...
o 18.02.2017, 18:23 | Zdeny60
´Bydlím v obci s 3500 obyvateli. Stěhoval jsem se v r. 2000, kdy zde bydlelo cca 1500 lidí a stěhoval jsem se sem kvůli klidu. Bohužel, postupem doby klid zcela vymizel. O odstěhování přemýšlím už min. 3 roky, intenzívně sháním pozemek na samotzě nebo ruinu na zbourání s kvalitním pozemkem, Bohužel, v mé loklaitě nenacházím a stěhovat se z jeseníků nechci.
K tomu hluku: já rozlišuji hluk, který vzbniká prací a obejít se téměř nedá ( i když - kdyby se chtělo, i ten by se dal) a pka na hluk zcela svévolný.Mezi to počítám podobné kratochvíle, jako motorvé nesmysly na zahradách, aby se fracínkové mohli bavit a rodiče od nich měli klid. Tento druh zábavy je asi obdobný tomu, kdybych jako modleář denně svévolně nastarzoval modelářský motor a otravoval sousedy s tím, že mám na něm tlumič a že jim to přeci nemůže vadit. Brzy to asi začnu praktikovat. Mám dojem, že bydlení by mělo být především o klidu a relaxaci, nikoliv o dělání kraválu. Rádia po zahradác h řvou Evropu 2, děťátka dělají kravál se čtyřkolakmi, sekání trávy je nekončící proces včetně neděle. V létě snad už ani nepamatujií, kdy bych si mohl sednout na zahradě pod pergulu a dejme tomu chtít na chvíli usnout. Mám dojem, že normální to rozhodně není. Pokud lidi nedají pokoj ani v neděli nebo v sobotu, tak pak už nevím, kdy si má člověk odpočinout. Asi sem divnej.

Jinka jak tu někdo zmiňoval zvířata - soused naproti má slepice a ko´houta - ten kokrhá už tak o půl třetí ráno - ale tot je zvuk, který mi vůbec nevadí, je to příroda a k vesnici to patří. Tak, jako když fouká jižní vítr, cítím koně, co chová majitel o kus dál. nevadí. nevdaí mi ani občasné bečení ovcí, které soused chová ob barák. nevadí mi straky, které mi řvou na střeše . Ale kurwa vadí mi kravál, který produkujou haranti zcela zbytečně a ještě víc jejich rodiče, co nechápu, jak se věci mají!
o 18.02.2017, 18:38 | Bart 007
Mozna by to chtelo poradne si precist prvni prispevek.
Tohle zasirani je zbytecny. ;-))
Porad dokola.
o 18.02.2017, 19:10 | mrazik
Zdeny kdy konecne pochopis, ze to neni moudrost, ale senilita.
o 19.02.2017, 16:42 | Zdeny60
mrazík: plácáš. Jako vždy a navíc od tématu.
o 19.02.2017, 16:45 | mrazik
To rika ten pravej.
Jo pravda boli, co ?
o 19.02.2017, 19:46 | Leveler
Sem se toho hodně dozvěděl jako :D
o 20.02.2017, 07:58 | Collin
Leveler: No dozvěděl si se toho až dost. Nekupuj nesmysle,nedělej hluk,věnuj se lépe dětem. Vem si příklad ze Zdenyho(ten nedělá nic,co by mohlo obtěžovat jeho okolí) a Camron ani
o 20.02.2017, 07:59 | Collin
Nestartuje auto u baráku aby neobtěžoval.. Ven si z nich příklad.. ;)))
o 20.02.2017, 10:27 | crestik
...šak už shání Lego v inzerci :-)
o 20.02.2017, 15:42 | Zdeny60 | Upraveno: 2017-02-20 15:43:53
Budeš se divit, ale hluk, potažmo nic, čím bych obtěžovla sousedy, skutečně nedělám.
Děti už velký = neřvou mi denně do večera venku
Motorovou sekačku nemám, mám elektriku, sekám 1x týdně 1,5 hod. max ve čtvrtek odpoledne
Nemám ani krb, ani nic, čím bych smrděl do kolí
Nemám venku žádnej krám, kde mi řve Evropa 2
Nemám ani benzínoovu pilu, těch pár stromů řežu elektrickou

Tak asi tak. Totéž očekávám od druhých.

Lego nesháním, naopak jsem ho prodal.
o 20.02.2017, 19:26 | Leveler
To Lego bylo na mě:))
o 21.02.2017, 08:25 | Lubak
Všichni povinně nakoupit elektro sekačky, motorovky, maso grilovat ideálně v kuchyni v troubě, radio poslouchat ideálně na sluchátka, děti zavřít do sklepa a takto bude vypadat ideál vesnice:-)
o 21.02.2017, 11:07 | xSam
Lubak, to by byl krasny svet:-)
o 21.02.2017, 12:15 | Bart 007
Nebo rovnou kosy a rucni pilky ;-)
o 21.02.2017, 12:25 | Lucni.konik
....nebo se pošťourat levou rukou hřebíkem v levém uchu.......pravou rukou hřebíkem v pravém uchu.....a NAJDNOU (ticho) KLID!.
o 21.02.2017, 16:09 | Zdeny60
Lubak: a nebo popřemýšlet, jestli druhé neobtěžuji....
o 21.02.2017, 20:15 | Cenda
Co vidim z okoli, tak elektrika decka prestane rychle bavit. Koupit motor, ne cinana, a litat za mestem, na zahrade to stejne decka bavit nebude. Jestli zatim nejezdili, tak klidne neco z bazaru. Navic budes muset taky sam tu ctyrkolu na necem stihat...


A na senilni kecy se vysrat.
o 21.02.2017, 21:18 | Lubak
Jako Cenda - já koupil na naučení starší čínu,už ani nevím značku , čekal jsem jestli to mladýho chytne a ted budu koukat po nečem "lepším"
Zdeny: já mám asi normální sousedy neboť a ne "senilní chytrolíny". Máme obecní vyhlášku, která upravuje hluk v neděli, vesměs jí většina dodržuje a nemám s tím problém, ale pokud náhodou přes týden prší nebo tak, tak hold se poseká i v neděli.
Přijde mi normální, že si dám se soudeme pivko a neřešíme zda jsem nebo nejsem hlučný nebo tak.
Asi si sousedké soužití na vesnici představuju trošku jinak, ale rozhodně jsem nešel na vesnici , aby mě za každý "hovno" všichni buzerovali. My se prostě normálně domluvíme, což asi nejde s každým jak je vidět:-)
o 21.02.2017, 22:16 | Leveler
Bylo by to hlavně na jéždění na sídlišti a kolem domova důchodců. Mají tam super rovinku, ale ještě se musím domluvit, zda tam můžeme postavit skokánky.
o 21.02.2017, 22:30 | AllInOne
To mi prijde ohleduplny...seniori nevidi, neslysi...kloboucek panacku
o 22.02.2017, 08:51 | crestik
Leveler: no, ty to myslíš ironiky, ale pokud by to bylo v rozumnou hodinu, tak by to důchodci z domova možná i uvítali jako zpestření ze všedního dne, kdyby se na vás dívali. To myslím beze srandy.
o 22.02.2017, 08:55 | Lucni.konik
a bude kaše?
o 22.02.2017, 10:47 | Lubak
Kaše nebude:-)
o 23.02.2017, 14:27 | LionVTS
elektrickou nekupuj, maly ma 4 roky jezdil na ni od 2 a uz mu to nestacilo. Navic se dost sere podvozek a elektronika.
Vem motorovou a nejlip 125 4 takt. Na minibike shopu jsou kolem 17tis a vydrzi to deckam dyl a svezes se i ty.

Zdeny no comment, moc to prozivas ....
o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3107 sekund.