Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Antimotivace

 o Navštíveno 4623x o
o 21.02.2017, 18:57 | Kamil
Ti socani jsou fakt banda vypatlanejch tupů - demotivovat lidi, co makaj a snaží se někam dostat... [ Link ]


o 21.02.2017, 19:33 | HIGHTOWER
Výpadek v daňových příjmech by měla kompenzovat daňová progrese. - kdy, kde, jaké výpadky???

No, že s tím přišel takto ještě kus před volbami, to by mě zajímalo, o co mu jde. Zda získat lidi, co méně vydělávají, neb ti budou chtít, aby ty "svině", který vydělávají víc jak oni, aby přišli o víc peněz, protože jinak přeci je jasné, že s tímto je volit nikdo nebude...

Hnus prostě
o 21.02.2017, 19:36 | PAVELK
No a teď jaký směr, jedni blbnou s nesmysl daněma druzí jsou zločinci co likvidují podnikatele a sami mají spadeno na celonárodní obchod a výrobu, takže na pravo na levo nebo jakože ekodementi, nebo kam? Je vůbec ještě nějaká normální možnost? Mě uz nepřijde že by byla
o 21.02.2017, 19:50 | tykeev
Mě jsou dlouhodobě nejblíže Svobodní a přiznám se, že bych si moc přál, aby se do sněmovny tentokráte dostali.
o 21.02.2017, 20:07 | Cenda
Je to idiot.
o 21.02.2017, 20:15 | HIGHTOWER
Minule jsem dával Svobodné, letos dám zase. Ono není koho volit z těch, co tam teď jsou. Tak ať se ukáží i jiní, co "umí". Když se člověk koukne i na jednotlivé tváře stran, tak všichni jsou takový chcíplý, jediný kdo prostě si mele svoje je Babiš, ale jinak Bohouš - takový slizák mi přijde, bez prosazení, toho smete Chovanec. Za TOPku nikdo, tam jen Míra a ten je prostě nevolitelný. Za KDU není kdo, ty jsou slyšet jednou za čas, teďka měsíc, dva o žádném z nich není slechu. Andrej mi nesedí celkově. Rudoše nemá cenu komentovat. A Péťa Fiala, ten je snad nejvíce chcíplej a když mluví, to se nedá poslouchat. Ano, není to "Kam s ní", ale KOHO???
o 22.02.2017, 01:02 | Mr.Scully
Myslel jsem si, že největší zmrd je Babiš, ale tímhle si o ten titul velmi řekl Sobotka. Taková demence se jen tak nevidí a to ani v našich končinách. Mně je to teoreticky jedno, jakožto OSVČ se mě zdanění zaměstnanců netýká, ale řešit rozpočet zvýšením daní pro ty nejpracovitější, to může napadnout fakt jen levicový nemakačenka. Stádo ovcí dostane šest stovek a spičkoví experti přijdou o 10-15 tisíc měsíčně. Je tohle normální? Jak říkám, netýká se mě to, ale je mi z toho smutno, takhle přece nemůže uvažovat inteligentní člověk, natož premiér země... Jedině že by si už teď dělal prostor pro spolupráci s komanči, protože tahle hovadina jim jde přesně do noty.

Já to sice házím dlouhodobě Svobodným, ale vidím to jako slepou cestu, protože nemají zmáknutý marketing natolik, aby mohli do Sněmovny proniknout. Takže asi počkám, až Klaus mladší ovládne ODS a pak to hodím jim. Kombinace inteligentního člověka, co má odpor k imigrantům, skorototalitním regulacím, nařízením a euronesmyslům je mi sympatická a jeho blog na Novinkách je neskutečně přesný a čtivý.
o 22.02.2017, 07:14 | camron | Upraveno: 2017-02-22 07:22:28
Jakoby se pocitalo s hejnem kobylek, ktere bude potreba nakrmit...
o 22.02.2017, 07:33 | Lucni.konik
cože?
o 22.02.2017, 08:11 | TROY
Není koho volit bohužel,protože to je furt dokola samá sorta lidí, kteří se do politiky dostanou jen skrz peníze viz ANO. Svobodní = názory zajímavé,ale co dokázali? Nic jen že mají někoho v europarlamentu.
Letos volim Piráty, jen je škoda že jsou na tom jako Svobodní - není o nich moc slyšet a nic zásadního nedokázali zatím.
o 22.02.2017, 08:55 | AR
co na to říct...Sláveček se prostě snaží [ Link ]
o 22.02.2017, 09:09 | Veider
Kudy chodil tudy krad, sociální demokrat. Ten šmejd nikdy nepracoval, tak co chcete...
o 22.02.2017, 09:22 | tykeev
to TROY:
u Pirátů vidím já osobně problém v tom, že šíře jejich témat je poměrně úzká. Spousta mladých je samozřejmě budou volit jako stranu "rebelskou".

Mě osobně tehdy stačilo přečíst si text v níže uvedeném odkazu od Svobodných a můj jediný komentář byl "kde se pod toto mohu podepsat, přesně to jsou mé názory".

[ Link ]
o 22.02.2017, 09:57 | Mr.Scully
Piráti už jsou z mého pohledu moc vlevo, mají sice dobré věci (transparentnost úřadů atd.), ale nevěřím jim v ekonomickém programu. Svobodné volí skoro každej, koho znám, ale když pak dostanou 1-2 procenta, tak je evidentní, že se pohybuju mezi lidmi, kteří asi nepatří mezi typické voliče v tomhle státu. Dosud jsem ve svém okolí nenašel jediného voliče ANO a stejně agent Bureš dostane třicet procent. Bohužel se tolik nepohybuju v hospodách a v továrnách u pásu, ale spíš mezi tvrdě pracujícími živnostníky a tam mu pšenka nekvete.
o 22.02.2017, 10:12 | TROY
Taky nevim o nikom kdo by TED volil ANO. Bohužel muj hlas dostali kdysi. Už jsem poučen. Volil jsem i Svobodný do kraje a zastupitelstva a protože se mi líbilo to co měli na regionální urovni.

Nicméně z jiného pohledu - je ze mě ted vidlák. Na vesnici je družstvo co patří Agrofertu - jezedáci nedaj dopustit na Andzreje protože maj prachy,maj práci,nový traktory apod takže je jasný koho volej a to tam byly na koni dlouho KDU-ČSL. Ale ted nadávaj protože starosta je z ANO a zamítnul výstavbu hasičský zbrojnice a malýho kulturáku, hospoda zavřená kvuli EET tak všichni na Babiše nadávaj takže otázkou je kde fakt bere ty preference ale i když mám kamaráda co prostě řiká že andrej konečně udělal pořádek v tomhle státě .....
o 22.02.2017, 10:20 | mr.brain
Já setkání s voličem ANO měl, dokonce to byl i živnostník.

Potřeboval jsem ekolikvidaci auta, tak jsem se poptal mezi známejma a dostal jsem kontakt na jednoho pána. Všechno ok a když jsme odváželi auto, tak se ptám, za kolik Kč jezdí kilometr jako odtahovka, tak mi říkal že za X když je to s dokladem a za Y, když je to bez dokladu. Na to říkám, že stejně nejsem Andrejův fanda, takže logicky bez dokladu a on mi řekl, že mu fandí, že na lidi musí bejt přísnost a hlavně na živnostníky, protože by pak nikdo nic nedanil... :D Tím mi bylo jasno, že tohle nemá dál smysl řešit.
o 22.02.2017, 10:53 | AR
tvl ale hlavně že X bez dokladu je ta možnost :D
o 22.02.2017, 12:20 | All
Já volil Svobodné dokonce až tak, že jsem jim nějakým obolusem přispěl na kampaň. Jejich názory i program se mi furt líbí. Jsou ale pro mně nevolitelní, protože od těch minulých voleb jsem nezaznamenal žádnou jejich aktivitu. Jistě, že nemají sílu měnit zákony ale každý má sílu řvát když se mu něco nelíbí. Svobodní dělají mrtvého brouka. Nezaznamenal jsem žádné výhrady ani souhlas s EET, migrační politikou a vlastně s ničím. Jediný kdo si občas pustí hubu na špacír (mimo krajní pravice/levice) je Okamura. Zlodějům říká zloději a arabům arabi. Je v tom jistě kus populismu takže ani u něj si nejsem jistý. Zdá se mi ale ze všeho toho marastu nejstravitelnější.
o 22.02.2017, 12:36 | CervinVega
mr.brain - rofl :-))
o 22.02.2017, 12:59 | tykeev
to All:
teď tu jen nevěřícně kroutím hlavou. Nevím, jestli je nějak podvědomě vyhledávám nebo tak něco, ale rozhovorů, debat v TV a různých vyjádření vídám od Svobodných relativně dost.

I když souhlas, čím více, tím lépe... každé zviditelnění je dobré.
Bohužel populismus v podobě (pi)Tomia apod. je asi pro některé lákavější.
o 22.02.2017, 13:31 | worm03 | Upraveno: 2017-02-22 13:31:55
má cenu se nad těma debilama? rozčilovat [ Link ]
o 22.02.2017, 13:54 | schwaboid
Tak já také několikrát za sebou volil Svobodné, ale ani já o nich poslední dobou neslyším. Co odjel Mach do Bruselu, jakoby nebyli. Za mě to tentokrát dostane SPD, jediní jsou slyšet, nazývají věci pravými jmény ...
o 22.02.2017, 14:10 | All
Přesně jako Schwaboid. Mluvíš mi z duše.
Tykeew: nechci nikoho dohledávat. Když se o to pokusím najdu je. To ale není aktivita. I Konvičku je slyšet, nad Ortelem ejakulují všichni mainstreamáci, (pi)Tomio byl jediný kdo se objevil v imigrantském lágru a kdo o tom i veřejně mluvil. SPD jediná mi přijde volitelná, ale jak říkám, rozhodnutý nejsem.
Bohouš z Bratrstva kočičí pracky patří na separaci, Bureš mi zatím nic nenabídl a podle mého si plácá jen vlastní bábovičku. ODS je ve sračkách a dokud to někdo seriózně nezvedne je pasé, o komouších netřeba mluvit, černoprdelníci půjdou do koalice klidně se satanášem jen aby se dostali ke korytu tak kdo tam zůstává? SPD je alternativa...zatím.
o 22.02.2017, 21:52 | Mr.Scully
Okamura je brutální populista a s tím mám fakt velký problém. Chápu, že řekne spoustu věcí na rovinu, ale to umí i další lidi (Klaus mladší) a daleko inteligentnějším způsobem. Plus u SPD jsem snad ještě neviděl jakýkoliv ekonomický program, nemluvě o tom, že znám pár lidí, kteří byli na jejich kandidátce a jestli měli souhrnné IQ 100 ve třech lidech, tak to bylo hodně. Je tam velké procento idiotů prostě. Dokážu si je představit jen jako protestní hlas, kdyby se ostatní strany zbláznily a začaly nějak horovat pro uprchlíky nebo pro kvóty.

Svobodné sleduju velmi zblízka, chodím i na regionální setkání atd. Je to strana, která má z mého pohledu jasně nejlepší program, ale neumí absolutně marketing a netuší, jak by se dalo proniknout do médií. Mach je inteligentní člověk, ale spíš VŠ učitel, jako lídr nemá charisma, je to takový slušňák ze školy a to prostě nestrhne davy. A co je platný, že je strana skvělá, když se neumí prodat a je odsouzena k tomu dostávat ve volbách 2%...
o 22.02.2017, 23:42 | AR
tak pitomio staví primárně na strachu a uprchlících, ten zbytek okolo je tak nějak aby se neřeklo a bohužel se mu to i docela daří
o 23.02.2017, 08:34 | tykeev
to Mr.Scully:
napsal jsi to velmi, velmi trefně.
Na SPD mám úplně stejný názor a u Svobodných prostě pořád věřím, že jak se jednou podaří dostat na 5%, tak už pak bude jen a jen lépe.
o 23.02.2017, 09:27 | Mr.Scully
AR - já jsem ostře proti uprchlíkům, ale rozhodně ne natolik, abych dal hlas člověku, který jinak absolutně nemá program ani vizi a celou svou image založil právě na boji proti imigrantům. Já mu v tomhle bodu rozumím, ale jinak mu hlas dát odmítám, vnitřně jsem takhle hluboko ještě neklesl a ekonomika je pro mě minimálně stejně důležitá.

U Svobodných jsou letos volby rozhodující, podle mě vrhnou do kampaně vše a buď to letos zlomí, nebo skončí. Trošku se u nich hádají dvě křídla, jedno je libertariánské (řekněme extrémní pravice), druhé je klasicky konzervativní (Mach). Libertariánské by nemělo s uprchlíky problémy, ale je to naštěstí menšina. Vyhrává konzervativní křídlo, které uprchlíky nechce, ale bojí se to říct naplno a trošku kolem toho chodí jako kolem horké kaše. Zatím vlastně vydali jediné kategorické prohlášení v tomto smyslu a to je to, že absolutně odmítají kvóty od EU. Nikdo nám nemůže v tomto ohledu nakazovat, co musíme nebo nemusíme dělat z hlediska ilegálně příchozích. To už je lepší vystoupit ze Schengenu a bránit vlastní hranice. Ale to už jsme tématicky jinde.
o 23.02.2017, 13:12 | schwaboid
Jinými slovy SPD je jediná strana, která se oficiálně vymezila proti imigraci. Ve volbách stejně nedostane 100%, ale tam bude tam (a já doufám, že bude) fungovat jako alespoň nějaká protiváha k eurohujerům typu Sralbotkově KSČSSD.
o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3148 sekund.