Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Přepis auta

 o Navštíveno 4040x o
o 25.03.2017, 18:29 | armani TDI
Zdarec, v pondělí jdu kupovat auto pro mladou. Od mladé mám plnou moc abych auto přepsal na ni.Ženská co to prodává jelikož se známe mě dá taky plnou moc abych to za ni odhlásil. Víte někdo jetli to můžu takhle udělat že tam dojdu a budu mít 2 plný moci od prodávajícího i od kupujícího? neměl bych mít třeba ještě koie občanek?


o 25.03.2017, 18:48 | relax
Plna moc je treba s overenym podpisem, naopak OP neni treba. Pokud se nepletu, tak ani od mlady plnou moc nepotrebujes. Staci od prodavajici.
o 25.03.2017, 18:53 | armani TDI
s ověřeným podpisem budou
o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3335 sekund.