Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Zpětné zrcátko - havarijko

 o Navštíveno 5589x o
o 17.07.2017, 07:34 | DaveX
Ahoj všem. Jelikož jsem nikdy nic (naštěstí) nemusel řešit, je to mé poprvé. Rozbili jsme zrcátko na Octavii II. Mám plné havarijko, 0% spoluúčast s nějakou částkou. Myslím že 500 nebo 2000. Má to smysl řešit? Jak to je potom s bonusy? Pokud to budu řešit, jak tedy postupovat nejlépe? Rovněž mi někdo na parkovišti lehce najel do zadního nárazníku, asi při parkování, pár týdnů zpátky. Byla tam jen čmouha, tak jsem to neřešil. Nyní tam začal praskat lak, tak bych toho havarijka taky rád využil, když už ho platím. Půjde to?


o 17.07.2017, 08:01 | Only_One
Zrcatko i naraznik bude samostatná škodní událost. Podle podmínek smlouvy to pojišťovna uhradí a ty samozřejmě pak v dalším období dostaneš novou fakturu na HAV s novou cenou. Ono to nebude nic dramatického. Navýšení v řádech jednotek procent. Nicméně není nic jednoduššího než to pak pojistit jinde. Právě pro tyhle drobné nehody si to pojištění s 0% hradíš
o 18.07.2017, 07:14 | DaveX
Je tam nějaký rozdíl, jak se to posuzuje? Řekněme, že zrcátko jsem urazil v garáži a nárazník mi někdo poškodil při špatném parkování.
o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3328 sekund.