Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Ubytko v Pardubkach?

 o Navštíveno 6395x o
o 10.08.2017, 21:14 | gizmi
Prosim, nenajde se tu nekdo z Pardubek? Potrebuji poradit nejake rozumne ubytovani ze So na Ne. Jsem pozvan na dostihy a rovnou tam chci s rodinou prespat. Idealne hotel s bazenem do 20km od drahy. Nic predrazeneho, ale zase ne ubytovna. Zkratka normalni prumer. Nejaky typ?


o 11.08.2017, 16:36 | gizmi
Nikdo z Pardubic? Nebo tam nemáte lepší ubytování? :D :D Popřípadě rada kam na večeři, nebo kam na výlet :))
o 13.08.2017, 09:45 | brenky
Co vím, tak v Pardubicích ubytování s bazénem nenajdeš. Na výlet by stálo určitě Perníková chaloupka a Kunětická hora (hrad).
o 14.08.2017, 15:14 | gizmi
Koukal jsem na perníkovou chaloupku a MASAKR.
Viz:
Nyní je tedy Perníková chaloupka smluvně vyhrazena pouze pro zvané, jak upozorňuje cedule u brány areálu: „Vítáme občany, kteří respektují naše práva a chtějí ve své zemi žít jako SVOBODNÍ.“ Každý zájemce o návštěvu Perníkové chaloupky je požádán buď o předložení pozvánky (ty ve formě pohlednice po celé ČR distribuují Svobodní s předsedou a europoslancem Petrem Machem), nebo o sdělení aktuálního hesla dne (např. „Nevolím Babiše, EET není zadarmo“ apod.). Nerozhodnutým voličům je realizátor projektu Perníkové chaloupky Luděk Šorm připraven poskytnout nápovědu. Pokud návštěvník heslo dne přijme a zopakuje, pak bude s radostí v areálu uvítán.

Nejde o politiku, ale způsob, jakým je to prosazováno :( To jako mám nutit 3letého syna říkat politické kecy? Ach joooo.

Jinak Kunětická hora super a zjistil jsem, že jsou kousek vedle Lázně Bohdaneč, tak snad najdeme ubytko tam. Každopádně děkuji moc ;)
o 15.08.2017, 12:06 | Freerider
[ Link ]

Zkus to u nás na Seči :-)

je to tedy cca 30 km, ale za 25 minut jsi v Pardubicích, kterým se úplně vyhneš při příjezdu na Závodiště :-)

o 16.08.2017, 20:25 | Midi34
Nebo hledej ubytovani v Hradci
o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3277 sekund.