Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > R: Octavia 2 1.9tdi nestartuje

 o Navštíveno 11595x o
o 30.09.2017, 08:52 | TomasW
Prosím o radu. Dnes ráno jsem sednul do auta, po nastartování chytlo a ihned zdechlo a pak už jen točím viz. video.
Udělalo mi to už cca měsíc zpátky - tehdy jsem zkoušel startovat a po pár pokusech auto chytlo. Jel jsem tehdy do servisu, píchli na diagnostiku a prej žádná chyba.
Dnes to udělalo zase, akorát jsem teda nenastartoval vůbec. Párkrát jsem zkusil, ale začla svítit kontrolka oleje tak jsem to nechtěl trápit.
Netušíte prosím někdo co by to mohlo být?
Díky za každou radu

Youtube video:


o 30.09.2017, 12:07 | fredh
Řekl bych, že ti padá nafta. Jak je na tom těsnění na vstřikovačích? Tandem? Těsnění palivové filtru? Bude to podle mě problém s palivovým systémem...
o 01.10.2017, 16:13 | M.Á.R.A.
Může být vymačkané uložení vstřikovačů, ztrací se tam nafta, tím pádem to nestartuje.Chtělo by to zkusit nastartovat přes startovací sprej co se vstříkne do sání.
o 16.10.2017, 22:09 | TomasW
Takze u me nakonec jen KO baterie. Vymeneno a auto startuje na prc. Snad to teda bude jen tim. Ani jsem nedoufal, a nevedel, ze to muze udelat i baterka.
o 25.10.2017, 11:47 | TomasW
Takže nic... pár dnů jsem pojezdil a to samé... baterkou to tedy nebylo :(
o 15.01.2018, 11:24 | TomasW
Takže dávám další info - po naději, že to bylo baterií jsem dal auto do autorizáku a zjistili, že je zavzdušněné. Takže odvzdušněno a chvilku jsem jezdil a po cca měsíci znovu.
Takže teď mám auto na repasu hlavy, zrovna měním i turbo a byli špatné vahadla (vypadlý nějaký plastový váleček z boku vahadla a špatně to mazalo)
Takže nakonec skoro vše nové :-)
Auto je ještě v servisu, tak snad to bude potom OK.
o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3034 sekund.