Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Ubiquiti AP LR

 o Navštíveno 7016x o
o 26.11.2017, 11:26 | Draxx
Po problemu se smart switchem tu mam dalsi sitarskej problem. Cca dva roky bez problemu provozuju Ubiquiti AP LR. Poridil jsem druhej, pripojil....a to je problem. V Controlleru to nove AP proste nevidim, takze ho nemuzu nastavit. Samotnej talir sviti oranzove, coz je podle navodu spravne, ceka na "adopci".
Zkousel jsem na ntb vypinat Firewall, pripojuju ntb kabelem naprimo do switche, googlim, ale zadny reseni se nedari najit. Jeste zbejva to vzit na jinej pc a nainstaloval Controller a zkusit to tam, ale to je posledni reseni. Rad bych zjistil, co delam spatne, nebo co sem zanedbal.


o 26.11.2017, 12:09 | cezetko
zkus factory reset toho talířku. Občas se to stane a reset pomůže. Jen jednou jsme to s takovým nějaký problémem reklamovali.
o 26.11.2017, 15:09 | Draxx
Reset uz sem zkousel, ale zkusim jeste jednou, pro klid duse.
o 26.11.2017, 18:05 | Ravo | Upraveno: 2017-11-26 18:09:46
Zkoušej to několikrát, podle toho co píšeš je controler v pořádku, zkus si to nové APčko připojit rovnou na switch do kterého máš připojený NTB (a ideálně aby na té síti běžel nějáký router s DHCP serverem, aby to nové APčko dostalo IP adresu ze stejného rozsahu na jakém máš NTB).
Někdy se tak chová APčko které už bylo adoptované do jiného controleru, ale to by měl factory reset vyřešit a AP by mělo být "free for adopt"

P.S. ještě mě napadlo, upgradni si controller i fw všech APček na nejaktuálnější verzi ;-)
o 26.11.2017, 19:33 | KaZaN
Nebo to zkus appkou v mobilu, ta vetsinou spasi mne. A nebo upgradni manualne FW toho AP-LR, dost casto se nam stava i u vetsich instalaci desítek kusů, ze neni jiny cesty, nez tam nahrat novy FW a až pak funguje adopce. Speciálně u AP-LR se to stává docela často.
Pripadne zkus podporu, mel bys ji mit jako chat primo v controlleru.
o 27.11.2017, 09:35 | Draxx
Diky za napady.
Ty appku v mobilu jsem zkousel...ale nejak sem to cely nepobral a letela hned pryc. Dam ji jeste sanci.
Podpora pro me neni, pac neumim anglicky. Sice text prectu a pochopim, ale napsat/rict neumim ani slovo - ]]
Vecer mi snad zbyde cas neco zkusit.
o 03.12.2017, 11:40 | Draxx
Tak uz sem to vyresil. Zkousel jsem i tu mobilni aplikaci, ktera ten novej talir videla, umela ho "locate" rozblikat, ale pres controller porad nic. Zkousel jsem factory resety, vselijaky opicky s pripojenim do switche a podobne. Nakonec, byla to ta nejblbejsi vec. Odinstaloval jsem controller a stahl nejnovejsi a okamzite uz to fungovalo. Takova hovadina.
Vsem dekuju za rady.
o 03.12.2017, 12:22 | KaZaN
Tak Ravo psal, at si zaktualizuješ controller ;)
o 04.12.2017, 09:48 | Draxx
Zil jsem v bludu, ze je aktualni, pac sem nedavno aktualizoval. Jenze se ukazalo, ze to nedavno bylo kdysi minulej rok. Takovejch nervu a pritom takova blbost.
o 04.12.2017, 14:32 | Ravo
njn...to tak bývá. Jinak kdyby někdo maturoval s controlerem, že mu nejede a vůbec nechce naskočit, tak ať si zkontroluje jeslti user pod kterým to instaloval nemá diakritiku (háčky, čárky atd).

Ono se to instaluje do defaultní lokace do userblabla a Controler pak nechce naskočit (kdo by to řekl v dnešní době, že bude nějáký problém s diakritikou). Stačí ten komplet celý adresář přesunout na root, změnit si cestu (a pracovní adresář) v zástupci a voalá, už to jede (teda pokud jste dobře naistalovali Javu a povolili jí to všechno co potřebuje...)
o 04.12.2017, 15:50 | Harryp
Problém je, že takové věci dělají lidé co o tom nemají ponětí a následně si nepřečtou ani diskuze k danému problému/produktu. Pak by totiž přišli na to, že řešení je v novém FW :-)
o 04.12.2017, 23:03 | KaZaN
Jako mne třeba na tom štve, že to nejde instalovat na libovolnou cestu, logy si docela pápnou a když je malej system disk....
o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3375 sekund.