Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > IT help :-(

 o Navštíveno 6301x o
o 14.12.2017, 17:41 | crestik
Mám VDSL modem od O2 Zyxel (na obr. je to wifi Internet B0). Jelikož jsem chtěl lepší signál do patra, připojil se kabelem další AP s wifi do jednoho z portů toho Zyxelu (na obr. je to wifi Bazil). Vše fungovalo skvěle až do nedávné vichřice :-) A teď je problém.
Samostatně funguje ten modem pořád dobře, ale jakmile připojím kabelem to druhé AP, tak Internet B0 sice vidím na wifi, ale nejde připojení na internet. To ale zase na chvíli jde na druhém AP (wifi Bazil). Po chvíli to padne i na něm. Když se připojím zpátky na původní modem, tak vidím v hlavičce navíc nějaké "Internet B0 2", viz obr.
Logicky jsem chytnul to dodatečné AP, a nahradil jiným, ale podobný problém. Wifi dodatečného AP jede, padne internet i na původním modemu a po chvíli i na tom dalším AP. Navíc se mi v hlavičce objeví "Internet B0 3"
Netuší někdo, kde může být zakopaný pes?

foto k příspěvku  od crestik



o 15.12.2017, 08:46 | crestik
tak vyřešeno
o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3736 sekund.