Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Help: Jak vyřešit zvonek? A jak audio?

 o Navštíveno 6173x o
o 05.01.2018, 14:34 | KaZaN
Hoj, finišujem na jednom domečku u kamarádky a narazili jsme na pár nedořešených detailů.
1) Mají domek, v přízemí je bydlení, v suterénu kancly, u branky je tablo se dvěma zvonkotlačítkama. Potřeboval bych řešení, aby obě tlačítka zvonily v přízemí i v suterénu, ale každé jiným zvukem, aby je bylo možno odlišit. Do slupku už moc zasáhnout nedokážeme, ale v baráku cokoliv. Vyhcázím z toho, že tam někdo natahal nějaký kabely, co spínaj po stisku tlačítka, víc bohužel zatím nevím, je to, že to musíme do neděla dodělat, pak jde omítka, stropy atd :-D Nějakej nápad, zkušenost?

2) na tomtéž místě, v suterénu máme kancelář, zasedačku, pak takový zázemí kuchyn, koupelna a pak je tam ještě kotelna.
V kotelně je rack pro slaboproud.
V kanclu jsou kompy, tiskarny...odtud by radi pusteli z kompu apripadne i z nejakyho dalsiho zdroje hudbu, regulovali hlasitost a idealne i prepinali zona 1 zona 2. Do Zony 1 patri kancl a zasedacka, Zona 2 je to zazemi. Rozdeleni do 3 zon vitano, ale dve bohate staci.
Zaroven by ale radi pousteli do toho audia i neco bezdratove napriklad z tabletu, mobilu...
Nemam s timhle moc zkusenosti, jak se to da low cost vyresit? Vaham jestli dat nejakej zesik do racku a tahat k reprum od racku a do racku privest vstup z kanclu od pocitace nejakej analogovej. Ale zesik by musel bejt nejakej sitovej, tomu prave oc nerozumim, aby se do nej dalo posialt neco pres wifi jeste. Navic zesik v racku ais znamena ze prerpinani zon a hlasitost znamena jit do kotelny k racku, coz moc nechci.
Vaham i nad repro, jestli neco dopodhledu sadrokartonovyho a nebo radsi neco na zed povesit... jestli ma vubec cenu resit stereo a nebo to tahat mono, za sebou nebo vedle sebe...proste nemam zkusenost, nenavedl by mne prosim nekdo?

JInak i nadale shanim nejaky audio prevodnik co by mi prenesl analogovy audio z projektoru po UTP kabelu k zakladne bezdratovejch sluchatek...

Dik za kazdou radu... KaZaN práce všeho druhu :-D


o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3067 sekund.