Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Kde koupit dálkové ovládání k repro?

 o Navštíveno 5965x o
o 08.03.2018, 18:00 | Mr.Scully
Mám asi tři roky k počítači repro Jamo P404 ( [ Link ] ). Super volba, jsem s nimi fakt hodně spokojený, za tu cenu kolem sedmičky se mi hrozně líbí. Ale mají naprosto dementní dálkové ovládání. Jednak je skoro osově souměrné, takže ve tmě kolikrát přepínám něco, co nechci, protože to prostě vezmu do ruky obráceně. Dále se mi postupně ulomily pacičky u baterie, která začala vypadávat. No a v poslední době už ani ovladač nefunguje, baterku jsem zkusil vyměnit, ale nepomohlo to... jestli se tím ulomením nějak zhoršil kontakt, nevím. Občas to jde, občas ne. Teď už spíš ne než jo.

Takže chci nové ovládání... a nejde nikde sehnat. Ebay nic, české obchody nic. Na ofiko webu Jamo když rozkliknu tohle repro, tak to napíše Page not found. Nějaká idea, co s tím? Bez ovladače jsem úplně v loji, reprák na sobě nemá ani blbý čudlík na hlasitost. Může bejt úplně jiný, ale nevím, jestli i u takového typu ovladače je reálné na to nějak naprogramovat neorigo ovladač...

foto k příspěvku  od Mr.Scully



o 08.03.2018, 18:16 | Tuner#2
cpt Praha je dovozce zavolal bych tam...

A nebo do naučit mobil a ovládat to přes něj.
o 08.03.2018, 19:32 | Mr.Scully
CPT mě taky napadlo jako jediný, zkusím to.

Dá se to vůbec nějak naučit, když už to origo ovládání prostě nefunguje? Já mám obavy, že až mi dneska večer reprák usne, tak už ho zítra ani nezapnu, není jak...
o 08.03.2018, 19:36 | Mr.Scully
Beru zpět, většina mobilů už dneska vlastně nemá IR port, takže je to jedno. Napíšu na to CPT.
o 08.03.2018, 20:19 | Tuner#2 | Upraveno: 2018-03-08 20:20:10
To jako fakt? Koukám, že bych si to Xiaomi Note 4 měl nechat pozlatit za tu cenu co nabízí. Ovládám tím Samsung TV, CD Denon i zesík Yamaha.
o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3352 sekund.