Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Bez dálniční známky Slovensko

 o Navštíveno 6432x o
o 07.05.2018, 00:43 | gloom
Zdravím,
mám takový blbý dotaz, ale nedá mi to. :) V pátek jsme jeli směr Terchová (Malá Fatra) a byť jsem tam už párkrát byl, zapl jsem navigace, která mě táhla jinudy, než jsem byl zvyklý a po malém zaváhání jsem najel na dálnici. Najeli jsme před tunelem Považský Chlmec a sjet se dalo až po 11km u letiště Žilina. Tím, že mě nikdo nestavěl, jsem byl v klidu, ale teď jsem se dočetl, že již 3roky maj na Slovensku elektornické známky a vše snímají kamery a mohu očekávat složenku na 150€. Je mi jasné, že nikdo neumíte číst z křišťálové koule, zda-li pokuta přijde, či nikoliv, ale nemáte někdo obdobnou zkušenost? Chodí pokuty z SK do ČR? Kolik času na to Slováci mají? Je nějaká šance, že by tento úsek nebyl snímán? :-D Díky


o 07.05.2018, 06:44 | walish | Upraveno: 2018-05-07 06:45:56
Jo, mám úplně stejnou zkušenost :-) Hned jsem psal na tu dálniční společnost, akorát byla neděle, takže odpověděli pozdě. Ten průjezd kontrolují jednou za 24h, takže když si koupíš ještě v ten den známku, je to v klidu. Jinak asi složenka chodí. Taky čekám. Nicméně je naděje, že bude jen za 50€, kvůli pouze krátkému průjezdu jak si psal, ale jistota to není.
o 07.05.2018, 09:20 | Kamil07
Me se to stalo cestou z Brna do Bratislavy.
Jeste v CR mi neslo koupit tu jejich elektronickou znamku (zkouseno 3x a vzdy to vypsalo nejakou chybu), takze jsem se na to vykaslal a ze pojedu do Bratislavy mimo dalnici.
Jedu si v klidu po dalnici v CR a najednou hranice, tak si rikam OK, sjedu hned jak to pujde, ale to uz se na me smala slovenska kamera co kontroluje znamky a par metru za ni vyjezd.
Tohle mi neprijde moc ferove, protoze neznaly clovek co prijede po dalnici z CR, tak uz nema sanci nikde uhnout a bud si koupi znamku, nebo zaplati pokutu.
Ty kamery mohli dat az za prvnim vyjezdem.
Nastesti se mi vecer podarilo tu elektronickou znamku objednat, tak jsem snad usetril 150€.
o 08.05.2018, 00:53 | gloom
Walish, pokud to bude "jen" za 50€, bylo by to prima a příště budu aspoň koukat i po značkách a ne jen na displej navigace.
Každopádně jsem dálnici "použil" v pátek a zajímat se o to začal až v neděli, takže dodatečně tu známku jsem stejně neměl šanci koupit včas.
Nu, díky chlapi. Teď mi nezbývá nic jiného než čekat. Ale stejně je to maras, že na doručení pokuty mají až 3roky. Pokud je to teda pravda.
o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3125 sekund.