Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Zblaznila se lednicka (Liebherr)

 o Navštíveno 6093x o
o 24.05.2018, 10:39 | camron
Uz delsi dobu (nekolik mesicu) "knucela". Cca.pred 2 mesici zacal haprovat vetracek, co v lednici honi vzduch. Sundal jsem tedy uvnitr lednice plastova zada a pod nima hotova doba ledova. Kompletni ledova krusta, ktera odstavila i ten vetracek. Rikam si ok, asi se to tam za ta leta nahromadilo, takze jsem to kompletne odledoval, zkompletoval a pustil opet do provozu. Jenze nyni opet vetrak plny ledu - tipuji ze bude kompletni krusta i pod temi zady. Jinak jsem si vsiml, ze mrazak (kombi lednice - mrazak dole) ukazuje na displeji teplotu asi -32st., ale nastavena teplota by mela byt asi -18. Mrazici cast pristroje taky pod ledem.

Co se tam zblaznilo? Nejake cidlo, termostat? Vyznate se v tom nekdo, idealne v Liebherr....?


o 24.05.2018, 15:20 | Harryp
Mi toto udělala několikrát lednice Fagor až to dospělo do stavu, kdy hřála! Několik servisáků, já už hledal novou... Nakonec to bylo čidlo výměníku za cca 300.- které dávalo nesmyslné hodnoty
o 24.05.2018, 16:17 | mr.brain
Bude to dělat čidlo teploty.
o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3387 sekund.