Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Nemá někdo přístup do ELSA u Škodovky?

 o Navštíveno 6342x o
o 25.05.2018, 13:00 | Zbyšek
Nemáte někdo přístup do ELSA u vozů škoda, aby se dalo dle VIN zkontrolovat zda auto nebylo bourané, případně měněny, či lakovány díly karoserie, nebo zda to není nějaký vrak, který neustále stojí v servisu?

Byl jsem už na několikátém autě, které dle Cebie nemělo mít žádné poškození, ale reálně na místě svařované, vyměňované díly, přelakovávané. Tak abych neobjezdil celou republiku ale šel "na jisto".

Díky


o 26.05.2018, 23:44 | Collin
Už sem to tu někomu psal.. Zkus zavolat do Škodovky.. Já jich obvolat tuším okolo čtyř a technik mi řekl vše od prvního do posledního servisu.. I včetně nehody, lakování..
o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3339 sekund.