Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Trvale manipulační značky

 o Navštíveno 9038x o
o 26.05.2018, 22:16 | gizmi
Prosím, nemá někdo reálnou zkušenost? Jde mi o podmínky a na kolik to vyjde s pojistkou cca. Přemýšlím že bych takto mohl párkrát vyjet s autem co má cizí doklady a nemusel ho přihlašovat (je to výhodné vzhledem k tomu, že půjde stejně asi zpět do ciziny)..


o 28.05.2018, 11:01 | gizmi
To tu není žádný bazarák? :D
o 28.05.2018, 11:34 | Milhauzz
Je tu leckdo, ale autohifík už skoro žádnej.

Sorry za OT :)
o 28.05.2018, 18:34 | m
Tak jo. Je to tak, že ti je vystavuje místně příslušný odbor dopravy. Měl bys být podnikatel s autama - čili mít pro úřad pádný důvod převozky mít. V reálu stačí být obchodník v obchodě a službách s neuvedeným předmětem podnikání. Trvá to cca 14 dní - měsíc jak kde. Měly by být pouze na autě, které má schválenou tech. způsobilost v ČR, čili až na autě po technické před schválením (dříve před vystavením čistopisu TP - dnes tím, že čistopisy nejsou nevím, ale asi bys měl mít to samé - udělanou českou technickou před schválením, čili před výměnou původního TP za český na úřadě.) Měl bys k nim vést knihu jízd, kde si ale můžeš vypsat že auto testuješ po dobu dvou měsíců v okruhu 1000km od sídla firmy a nikdo na to nemůže nic říct.
Co se pojištění týká, je to tak, že na kolik kW/obsahu si je pojistíš, na takové auto je můžeš plácnout, aby to pojišťovna kryla. Čili když vozíš z rajchu smarty, pojistíš si to za prd, když budeš mít něco pětilitrovýho, zatáhneš nejvyšší pojistku. Povinné je v základu o něco dražší právě proto, že je přenosné a jelikož bývá na firmu/ičo a tak, tak začínáš s bonusama na nule, ale sbírají se tam normálně taky.
Co je na tom sympatický je to, že policajti a úředníci vědí naprostý hovn. jak to s těmahle značkama je, takže například na MB 124 kupé - starej kepl jak Metuzalém jsem na nich jezdil asi rok a to jsem měl jen původní nějakej prastarej rakouskej techničák k tomu a když mě zastavili asi po půl roce ti samí policajti a říkají, "to na tom jako můžete jezdit donekonečna???" Tak jsem jim řekl, ať mi na to odpoví oni a bylo vyřešeno. Navíc oni nevědí dokud se ti nevystaví český TP jestli technickou před schálením máš nebo ne takže v 99,9 procentech případů tomu budeš rozumět a vědět o tom víc než kdokoliv jinej. Kdyby něco, klidně se zeptej, lidi si tu myslej, že sem čur.k, ale vono to je tak, že podle sebe soudim tebe. čus
o 28.05.2018, 18:44 | gizmi
m: děkuju moc :)
Nevíš prosím "na kolik to cca vyjde" ? Kolik chce úřad + kolik chce navíc pojišťovna odhadem?
Co se týče toho penisu, tak já si to nemyslím, ale pravdou je, že s tím youtubem a tim Arabem je to nějaký divný. Já to moc nepobral, jen chápu že v tom asi vaříte dost peněz na divákách, jinak by jsi to asi nedělal a on taky ne. Ale neznám to.
o 28.05.2018, 18:57 | m
myslím, že jsem platil 2 tis za pár (jako jedny značky prostě) ale to bylo v praze, takže se pamatuju, že to byla 4ka a buď to bylo i s úplatkem abych je měl ještě ten týden nebo jsem ještě úplatek připlácel, tak nevím, najdeš to někde na netu, kolik je poplatek za trvale manipulační. A povko na nejvyšší kubaturu jsem platil cca 15 ročně, ale bonusy 0 a závisí taky od pojišťovny, což je ti u povka u prd.ele.
Ale Zelená karta na tyhle značky je podmínkou úřadu pro jejich vydání.
o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3535 sekund.