Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > R: Passat B7 - nejde klima / sync

 o Navštíveno 6670x o
o 19.06.2018, 13:04 | TomasW | Upraveno: 2018-06-19 13:05:24
Prosím o radu, nebo jestli někdo máte zkušenost.
Na Passatu B7 jsme s taťkou šmudlili hudbu a po výměně autoradia (myslím, že by to mohlo mít spojitost) jsme sedli do auta a jeli otestovat. Za jízdy jsem otočit kolečkem ovládání teploty u spolujezdce - vypnul se SYNC a už nejde zapnout - zároveň nejde klima.Pokud teď zapnu SYNC tak se rozsvítí a po dvou vteřinách opět zhasne. Pokud zapnu klimu na AUTO, tak rozfukuje, ale nechladí. Na diagnostice byla "závada kompresoru 1 stupně" nebo "závada rozběhového kompresoru" pokud si pamatuju správně.
Do servisu auto půjde, jen se ptám, jestli nemáte zkušenost, nebo jestli tady někdo z oboru. Mohli jsme poškodit nějaký kabel, nebo konektor? Kabely a redukce od radia se tam museli docela narvat - šak víte jak to je :-)


o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.331 sekund.