Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Vzpomene si někdo?

 o Navštíveno 5805x o
o 09.08.2018, 12:30 | DaNNy
Ahoj, tak jsme teď tak nějak vzpomínali na mládí a nemůžeme si vzpomenout, jak se jmenoval kaskadér, který se pokusil někdy v 90. letech seskočit ze Žďákovského mostu. Byla tam tenkrát velká sláva, televize, most uzavřen, mraky lidí. Pamatujeme se na to, jak tam měl takový můstek, nějak se tam u něho rozcvičoval, ale pak se zalekl a utekl. Prý ho tam někde honili v útrobách mostu.... Nakonec se akce částečně odpískala, dali mi provazový žebřík cca 25m nad hladinu a z toho už pak skočil... ani nevím, jak to dopadlo. Nemůžeme si ale vzpomenou na jméno toho borce. Našel jsem akorát nějakého Rudolfa Boka, který skočil v roce 1997, ale podle mě to on nebyl a navíc si myslím že akce o které mluvím byla dřív...
Nebyl tam někdo, nevzpomínáte si?


Když jsme u těch vzpomínek, na netu je fakt všechno, nicméně jsem nikde nenašel video, kdy se tenkrát při moderování sportovních novin rozesmála Renata Dlouhá a za celý zprávy neřekla vůbec nic jen se pořád strašně smála... Dostala pak od Železného snad i nějakou pokutu... Pamatujete na to?? nemá někdo náhodou tohle video?

Díky, a mějte se!


o 09.08.2018, 13:43 | crestik
Franta Kocourek? Jiného kaskadéra neznám :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3863 sekund.