Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > R: Vývod klimatizace skrz zeď

 o Navštíveno 6207x o
o 19.08.2018, 14:30 | LukeFab
Zdravím,

budu kupovat mobilní klimu-mám proto své důvody. Jen bych potřeboval poradit co vše budu potřebovat na vývod průměr 150mm skrz zeď cca 40cm. Jaký vstup, jakou použít mřížku ven na zeď kde je zateplení. Jestli budu potřebovat nějákou zpětnou klapku, aby mi přes ten vývod nešla v zimě kosa do bytu. Díky moc


o 19.08.2018, 16:12 | HIGHTOWER
No, zpětná klapka ti nepomůže. Udělal díru, do ní plastovou trubku potřebného průměru, zapěnit, a na zimu do ní dávat nějakou "ucpávku", jako polystyren na míru vyříznutý a nebo bych se vůbec nebál tam dát pytel se slámou :-)
Z venku nějakou mřížku se síťkou proti hmyzu např. [ Link ]
o 19.08.2018, 16:34 | gizmi
Mám to doma jak píšeš, jen jsem to vrtal v době 5 let před zateplením a přidal si 20cm do budoucna. Letos zatepleno a na konci z venku je stejná krytka jako jsou na odvětrání všude jinde = stejný design. Žádnou zpětnou klapku nepotřebuješ, na zimu stahneš hadici, vše uklidíš a já tam strkám vyrobené udělátko :D Vzala se závitová tyč, na tu se navléknul pevný filc cca 20cm na dýlku a na konec plechem staženo přes matičku. Tohle se ořezalo přesně do tvaru buřtíka co tam pasuje a na zimu to tam narvu až dozadu :) Snadné, za nula korun pokud máš vše možné v garáži / dílně a funguje to. Máme Carriera klimu s čističkou vzduchu a po cca 8 letech jsem ji letos měl poprvé v servisu na vyčištění, naplnění, atd.
o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3276 sekund.