Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > repro k tv ? skytronic/fenton?

 o Navštíveno 5963x o
o 25.08.2018, 20:20 | maiky46
máte někdo zkušenosti s těmato repro?

[ Link ]


o 26.08.2018, 10:08 | Rustapha-659
Klasická Čína ...něco,jako svýho času Redstar RS212 apod,co tady několik let prodával PC repro,klávesnice a další příslušentví..(i když Redstar poměrně příjemně překvapil přednesem-tedy na 2,0 aktivní bedýnky k počítači)Jak hraje tohle,težko říct..za 3,5k celá sestava..To myslím hovoří za vše,každopádně když by se to minimálně po koupi rozebralo, vytlumilo a případně zkontrolovaly spoje, ev. přepájelo,mohlo by to i trošku hrát.Rozhodně mnohem líp,než jak to bude hrát po přinesení z obchodu.Pokud nutně potřebuješ mít 5.0, co se tváří nejmíň jako Tannoy,než to začne hrát, pak je to volba přesně pro tebe!Pokud nejsou prachy, podíval bych se spíš po bazarech a začal něčím lepším a 2,0 a efektový repra bych řešil následovně.Pokud "to prostě nemůžeš vydržet", tak si to kup :-) ,ale rozhodně by to muselo projít alespoň minimálním TUSem, aby se to zvukově trochu zlepšilo.Budeš mít v pokoji bedničky, co vypadají, ale moc nehrajou.Tohle přehrajou levou zadní kdejaký 35 let starý dvoupásmový Tesly,který sice nebudou vypadat tak vytuněně,ale budou hrát - o tom jsem přesvědčenej.Tož tak... :-)
o 26.08.2018, 19:45 | maiky46 | Upraveno: 2018-08-26 19:49:50
Super moc dekuju za odpoved, hned mam jasno ... koupim casem neco lepsiho a 2.0 nebo mozna asi spis 2.1 bud klasiku ci soundbar. Chci jen neco aby zvul z telky byl rozumnejsi nez origo a dala se pustit na tom i hudba pres televizi treba ocko. Zadny velky vyhravani .. co bys doporucil?
o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3823 sekund.