Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Inteligent v GT-R

 o Navštíveno 5990x o
o 07.09.2018, 16:32 | schwaboid | Upraveno: 2018-09-07 16:33:15
Může mi to někdo vysvětlit:

„Na místě se po vyhodnocení všech okolností zjistilo, že nejde ani o škodní událost, ani o dopravní nehodu. Ke zranění osob v této souvislosti nedošlo," řekl mluvčí Krajského ředitelství PZ v Bratislavě Michal Szeiff.

Tak co to tedy bylo?

Zdroj: [ Link ]


o 07.09.2018, 22:23 | HIGHTOWER
Také nevím, jak to myslí.

Ono škodní událost je široký pojem a záleží, z jakého úhlu se bere. Podle mě tady myslí, že nešlo o škodní událost co se silničního provozu týká - nebyla to dopravní nehoda, ale jen havárie, škoda vznikla jen na vozidle (tam to škodní událost je), ale nevznikla škoda třeba na svodidlech, na komunikaci apod., tedy nešlo o škodní událost - vzniklou škodu - týkající se silničního provozu.

Škodní událost na vozidle samozřejmě vznikla, ale to z pohledu havarijka např. a asi ani policie věc nedokumentovala, to si zajistila nějaká asistenční služba pro účely pojišťovny, bych si dovolil tipovat, s tím, že Rytmus měl dostat nějakou pokutu, že nepřizpůsobil jízdu stavu vozovky atd., a nebo alespoň, pokud to lze, to bylo projednáno domluvou.

Obecně, když autem vyletíš do pole, příkopu, nikoho jiného netrefíš, nezraníš se, není tam alkohol (což třeba na místě ani policie není), nepoškodíš svodidla, značku, tak se defakto nějaká škoda neřeší, to je tvůj problém (když je PČR namístě, nějaká pokuta případně je), ty si pak zaplatíš opravu a nebo to řešíš s pojišťovnou a tvůj problém, pokud pojišťovna chce dodatečně záznam od PČR např., aby to nebyla fingovaná havárie.
o 07.09.2018, 23:07 | Mr.Scully
Podle mě to splňuje definici "dopravní nehody" naprosto jasně, situace začala na silnici a skončila škodou. Tam se nespecifikuje, jestli je škoda na silnici nebo autech nebo kde. To vyjádření mluvčího jsem tudíž taky nepochopil.
o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.339 sekund.