Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > D: Staré MPV

 o Navštíveno 6039x o
o 26.09.2018, 22:20 | Freerider
Prosím o rychlou radu. Jelikož švagrovi dosloužilo Galaxy (má šikovnýho kamaráda, kterej chlastal - debil) a zároveň pomalu přicházíme o možnost půjčování velký dodávky, poohlížím se po náhradě. Potřebuju velký, levnější MPV na převoz spousty krámů - kapela. Mám omezený rozpočet - dám do toho max. 70 - 80 tis. Auto najezdí relativně kulový, takže mně úplně nevadí benzín.
Co musí mít je 6, nejlíp 7 míst, funkční klimatizaci a ideálně (avšak lze oželet) šoupačky. Velikostně Galaxy (model od 2007) a větší. Nemuselo by to bejt úplně shnilý, kosmetika je mi celkem jedno, ale zas by to mělo aspoň trochu v rámci možností vypadat.
V té ceně jsou Grand Voyagery (vůbec netuším, jak na tom ta auta jsou), P807, C8, Phedra, Ulysse (ale většinou s problémovou 2.2 naftou), Grand Espace (opět s průserem 2.2 dCi a nebo nedejbože s 3.0 dCi).
Má smysl koukat i po tak starých vránách jako P806/Evasion/Zeta? To by cenově vyhovovalo ivetně servisu a také velikostí by to mohlo možná i stačit.

Co bych nerad je klasická dodávka jako Vito, Transit případně Transportér, protože bych se hrozně nerad stal půjčovnou a charterovou dopravní společností.

Neřešil jste někdo něco podobnýho?


o 01.10.2018, 17:05 | RedBaron
Chápu, že jsem za exota, ale kdybych hledal MPV do kila, tak asi zkusím najít starou Previu co nejmín zrezlou a s LPG. Byly lidi co vyměnili poruchovýho Transportera za přestárlýho Prevíta, nějak se zapomněli a po dalších 300 tisících km koukali že to furt jezdí a chtělo to jen palivo, olej a destičky :-D
o 01.10.2018, 17:09 | xSam
Previa je podle me skvela volba...
o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3038 sekund.