Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Leštěnka, oprava sedaček atd.

 o Navštíveno 6030x o
o 18.10.2018, 22:07 | Woko_O | Upraveno: 2018-10-18 22:26:25
Ahoj..

Pár dotázů. Máte někdo zkušenost s nějakou univerzální leštěnkou, něco jako tato: [ Link ] ?

Nechci se s tím moc piplat. Jen omejt auto, nanést a setřít micro utěrkou. Je to daily auto, na bežný ježdění. Né nic na výstavy. Takže pro nějakou základní ochranu by to mohlo stačit..

Dále - mám v autě kožené sedačky, černá barva. Mám na to čistič i impregnaci. Samozřejmě jsou na nich znatelná klasická opotřebené na bočnicích (škrábance, popraskání), nic dramatickýho, ale taková bežná věc. Dá se to jednoduše opravit? Nebo by se to muselo celý vyndat a celý předělat? Myslím, že čalouníci dokážou opravit jen ty bočnice, nějak vybrousit, nahradit atd.. případně něco samodomo?

Mám posekaný a světla od kamínků (aspoň myslím), takový drobounký ďubky po světle, včetně škrábanečků. Jen doufám, že to není zevnitř. Nikdy jsem světla neleštil, tou sadou (např. Carex). Funguje to? Asi bych to měl zvládnout, maximálně dám jiný světla, kdybych to dojebal.. Za 450 korun, je to ale lepší varianta.

Případně do budoucna, dejme tomu na jaře, bych klidně pořídil nějakou sadu na renovaci autolaku, a zkusil si s tím pohrát. Jestli máte s něčím zkušenosti. Lak není zašlej, ani v nějakým hrozným stavu. Jen jsou na něm patrné hologramy a samozřejmě menší škrábance..

Rád si s tím hraju, je to pro mě takový uklidnění, včetně čištění interiéru a tak, kdyby se někdo ptal, proč to nedám někomu udělat..


o 19.10.2018, 00:05 | soray
Pošli mi fotky těch sedaček na mjaros@detailingshop.cz. Podívám se ti na to a doporučím postup opravy.
Případně ti tam hodím doporučení na zbytek dotazů.
o 19.10.2018, 00:05 | soray | Upraveno: 2018-10-19 00:06:39
.
o 20.10.2018, 16:13 | Woko_O
Psal jsem
o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3047 sekund.