Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Rada multimedialni centrum

 o Navštíveno 6600x o
o 28.10.2018, 09:47 | xSam
Ahoj,

potreboval bych poradit ohledne multimedialniho centra.
Potrebuji neco, co by dokazalo kvalitne prehravat 4k video.
Budu to pripojovat k projektoru, TV nemam.
Take potrebuji aby to melo opticky audio vystup k propojeni s AV receiverem na 5.1repro.
Potrebuji hlavne kvalitni prehravac co zvladne vsechny kodeky.
Nepotrebuji Netflix, HBO go a podobne.
Fakt mi staci jen moznost prehravat video z NASky.
Mam PS4 Pro a to je k tomuhle ucelu uplne k prdu. 90% videi prehraje bez zvuku, problemy s titulkama a kazde video se trha jako prase.
Diky za rady a tipy.
xSam


o 28.10.2018, 10:14 | Kamil
Apple TV 4K - propojíš HDMI kabelem s AV receiverem a ten pak HDMI kabelem s projektorem. V Apple TV pak přes appku Infuse přidáš úložiště (NAS), ta si automaticky načte obsah a přiřadí k jednotlivým filmům a seriálům obrázek + info. Pokud u filmu nejsou titulky, tak není problém si je přímo přes Infuse stáhnout.
o 28.10.2018, 10:47 | xSam
Hele a AV receiver funguje tak, že do něj strčím HDMI například z Playstationu, nebo z multimediálního centra a z receiveru do projektoru?
Zvuk půjde do receiveru a obraz do projektoru?
Pokud ano, tak to fakt řeší spoustu komplikací a bylo by to super.
Nemohu vyzkoušet, AV receiver zatím nemám, vybírám.
Aplle TV mě, celkem zaujalo. Dává to smysl i když nemám jiné zařízení do japka?
o 28.10.2018, 11:09 | madmaik
Nad timhle dumam uz spoustu let. U tv mam pripojeny klasicky pc ktery bych ale chtel mit samostatne. Jednou jsem mel k tv na zkousku nejaky box s androidem ktery byl uplne k prdu.porad nejaky omezeni. V kodi nesla diakritika u titulku takze ty nebyli citelny. U full hd blbnul zvuk. Pohyb v celkovym prostredi i s mysi nebyl komfortni a celkove to pusobilo strasne lacine. Me z toho proste zatim nejlip vychazi postavit nejaky minipc s windows. S apple tv nemam zkusenost ale pocitam ze pohyb v tom prostredi nebude tak pohodlny jako na pc s windows
o 28.10.2018, 11:15 | Kamil
xSAM - máš HDMI In (apple TV - obraz + zvuk), HDMI Out (projektor). Ano, dává to smysl i bez dalšího apple vybavení.

Youtube video:
o 28.10.2018, 11:23 | xSam
Kamile a jeste dotaz nedochazi pri takovem propojeni k nejakym ztratam, treba lagum pri hrani her na PS?
Pokud to funguje korektne mam vyreseny 5.1 zvuk. To by bylo opravsu skvely, furt jsem nad tim dumal a napadl me je jen opticky vystup z PS4, tohle me ani nenapadlo.
Jsem stara skola, mam analogovy stereo zesilovac, ktery mi do ted stacil. Rekonstruuju vsak novou mistnost, ktera bude multimedialni a kdyz uz to delam tak jsem se rozhodl ze pujdu rovnou do 5.1 any z projekce byl zazitek maximalni.
o 28.10.2018, 11:39 | Kamil
Pár PS4kařů v okolí mám, všichni to mají zapojený jak jsem popsal a bez problémů. Ač se tě to v případě projektoru asi netýká, tak pokud to podporuje telka, tak se ti při tomto zapojení po zapnutí Apple TV rovnou zapne AV receiver a telka tzn. nemusíš zapínat jednotlivý zařízení několika ovladači.
o 31.10.2018, 07:26 | RadekFM
Zkus Kodi na PS4
o 31.10.2018, 13:55 | xSam
Kodi do PS4 bohuzel nejde. Jedine Plex, ktery zase nepodporuje moje naska:-(
o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.7093 sekund.