Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > nejpohodlnější sedačky škoda

 o Navštíveno 6577x o
o 27.11.2018, 19:18 | JB
Ahojte, chtěl bych Vás poprosit o zkušenosti, které sedačky v rámci Octavia 2/3, Superb 2/3 jsou nejpohodlnější na dlouhé cesty. Řesil jsem tu výměnu sedaček za jiné, např. golf, ale nakonec jsem našel člověka, který má přístup k OEM vnitřkům těchto soudobých škodovek a dá mi do předních sedadel to, co budu chtít. Já se škodovkama moc zkušeností nemám, spíš VW. Moc díky.


o 27.11.2018, 19:50 | Tuner#2
Tady moc nepochodíš, pro většinu osazenstva je škodovka nestravitelná i na cestu do práce natož na dálky: [ Link ]

Ale jinak mě celkem sedí i to co je sériově v O2, je to příjemně tuhé a s bederní oporou pohodlné i na dlouhé cesty. Ale co člověk to názor a já třeba neměl problém ani ve skořepině Sparco EVO (ona je teda mimořádně dobře tvarovaná a pohodlná) odjet Belgii a zpět.
o 28.11.2018, 10:17 | Harryp
Nikdy mi koncernová sedadla nedělala problém. Ovšem pouze do doby, než jsem vyzkoušel AGR sedadla (Opel Astra K nebo Insignia)
o 28.11.2018, 11:13 | soray
Skvělé jsou ergoactive sedačky v Golfu 7, pokud by měl možnost.
Ze škodovek se mi dobře sedělo v Kodiaq Scout, po 300km testovací cestě jsem si uvědomil, že mě vlastně nic nikde nebolí. S3 by na tom mohl být podobně.
o 28.11.2018, 12:18 | Pglock
U nás mají ve služebákách O3 RSovej intec - docela to jde. Praha - zpět a nebyl jsem z toho dolámanej jako z klasický šáde.
o 28.11.2018, 13:15 | JB
Díky pánové. Já mám problém, že mám sto kilo a 193 cm, takže třebe pro normální lidi jsou ty stávající sedačky pohodlné. Mám O3 ve verzi Style,což asi nejsou ty úplně nejhorší sedadla, ale díky mé výšce mě ta bederní opěrka tlačí v podstatě na zadek... U té 3RS mi vadí sklon opěrky hlavy, takže možná jen aby mi vyměnil podsedák a opěrku zad, ale tu hlavovou aby nechal jak je. Jo ergoactive jsou dobré, máme je doma v touranu, ale k VW přístup nemá. To by samozřejmě byla moje první volba. Moc díky.
o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3284 sekund.