Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > sadrokarton s parozabranou a vlhkost?

 o Navštíveno 5871x o
o 14.12.2018, 20:12 | GooGoo | Upraveno: 2018-12-14 20:14:06
Koukal jsem že je tu dost stavebníků, tak třeba někdo poradí s problémem.
Pred 5ti tydny me zalili podlahu anhydridem a pred tydnem se zacalo topit rezimem pro vysichaní podlahy. A poslední dny se delají mokre mapy na omítce v horní části obvodových zdí (viz foto). Strop je provizorne zateplen vatou na fošnach to půjde pryč. Otazka zní, můžu zakrýt strop v této fazi sadrosem? Na SDK bude lezet parozabrana, a zateplení zatím žádné( zateplovat se bude zacatkem ledna) A pak mě zájíma jestli se bude bez zateplení srážet voda na parozábraně kde je volný prostor půdy? (Ne mezi paroskou a sdk, ale nad)

foto k příspěvku  od GooGoo



o 14.12.2018, 23:50 | xSam
Prijde mi, ze jsi zacal topit pro vysychani docela pozde, ja zacal topit 8den po vyliti.
Zaklopil bych to az mapy zmizi, jakmile se zacne topit, zacen to vysychat a dulezite je vetrat a mapy by mely zmizet.
Dle meho se nad sdk voda srazet bude.
A trochu OT, zaklopit tak krasnou drevenou skladbu stropu sadrosem, je podle me hrich.
Vubec je to nejak zvlastne zvolen postup. To je bingalov?
o 15.12.2018, 05:58 | pbjun
Pokud to nebude zateplene ale jen paroska a sadros tak se tam bude srazet neskutecne mnozstvi vody... Bud nechat vyschnout - ideální stav, nebo zateplit a sádroš, ale pak už ten strop nikdy nevyschne, to co tam máš je docela průser, ta dřevěná konstrukce bude aktuálně plná vody, ta vata bude taky plná vody, vata plná vody je rovnou na vyhazov, defacto už nepoužitelná pro další izolace, dřevo bude muset vyschnout = pokud to bylo suché dřevo, kvh to asi není, tak nasálo vodu a až bude vysychat tak bude celkem solidně pracovat...
o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3211 sekund.