Někdo to tu určitě dělá, protože vídám auta od M&M reality, který jsou všechny komplet polepený fólií s reklamou. Teda alespoň si to myslím, protože to vypadá, že to jsou normálně soukromý auta jejich agentů - různý značky a modely aut. A nepředpokládám, že by je všechny lakovali do zelené a potom ještě skoro celý polepili :)
U nás má jeden kluk Chevy Caprice, původně modrej. Prej to půjčil nějakým filmařům a vrátili to celý polepený žlutou "taxi" folií. Má to tak už asi min. dva roky a vypadá, že drží.
meli sme v dilne jednou zakaznika s takto polepenym autem a prosil nas aby jsme ho nenechavali na slunci:)) tak nevim, navic to nevypadalo nejlip na nekterych mistech. jako pro reklamni auto, kde to ma slouzit chvili tak asi jo.
no zajímalo by mě co ta folie vydrží, myslím myčku, wapku a taky třeba kamínky, vím že hovno vydrří i přestříkanej přední nárazník, jak jde o kamínky tak to oťuká sakra rychle takže se to možná dá srovnávat, ale ta cena 35 tis. to je už na pěknej celolak, ne
tak je to pěkný a rychlý...ale u nás takhle jezdí polepený taxíky a po cca 2 měsících jsou oškubaný jak slepice....takže buď to někdo špatně polepil a nebo ta praktičnost nebude zrovna nejlepší...
Jak Bangloidní BMW nemusim, tak trojkový coupé, resp. M3 jsou i designově fakt povedený věci. Kdybych si měl vybrat mezi tim a A5/S5, tak bych si asi musel hodit korunou...
Vsechny sluzebni oktavky od O2 jsou polepeny folii. Neni to tak dlouho, co to davali v autosalonun na prime a vydrzi to hodne, jen se to proste musi udelat tou spravnou folii a dobrou firmou.
Vypadá to luxus,ale já tomu nevěřím... jezdím právě tím O2 bublinkovým autem polepeným jak říká mrazík a ta folie na přední části auta teda moc nevydrží, nehledě na to,že se smrštuje a z některých zahybů už slezla a co se týče oděru nedá se nic rozleštit jako u laku. Ty auta po roku vypadají teda děsně.... A to se dělaly uplně nové z fabriky.
Taxikari si v nemecku (a nejen tam) nechavaji polepovat new auta, pak se to lepe prodava, sundaj folii a lip auto prodaji, kdyby bylo poznat ze to bylo tago, sla by cena desne dolu - zdroj Svet Motoru
Ten taxi zde na foto a ve klipu mi nejak nesedi, na zadnich dverich na foto neni to velke cislo z klipu....
Jo jeste by me zajimalo to BMW s otevrenymi dvermi - jestli to takhle natahnou a pak jenom vyriznou dvere, tak by me zajimalo, jak to zakoncujou - aby se to neodlepovalo casem
Jak na to koukám, tak to ten taxik opravdu nebude. Nejen nápis na dvěřích, ale i zrcátko a interiér je jiný. Asi to bude úplně jiný auto. Sorry za mystifikaci...
Cupra - mohu ti sehanat fólie CFC - www.cfc.de Velice kvalitní fólie, ale také né zrovna levné.
Dobré fólie vydrží i 8 let, po 5ti až 7mi letech by však měli jít dolů, protože ztvrdnou a lámají se. Pak je to pakárna dostat to dolů, protože se z té fólie stane 10000000 malých kousků, které se musí každý sundat.
Já tyhle folie dělám, zatím jen čistě barevný, shánim vhodnou velkoformátovou tiskárnu pro fotopotisk,ale jaksi cena mega za stroj je jinde...
Jinak životnost kolem 5ti let... např. auta od O2 jsou takhle dělaný... digitální potisk folie a pak natažený na auto
Srovnání s celolakem.... vyplatí se to poue v tu chvíli kdy to je dočasné a pak chcete vrátit auto do původní barvy... tudíž se zaplatí jen folie a nemusí znovu na přelak, pouze se to strhá...
opravovat se musí vždy celý díl.... jinak jsou místa která se špatně napínají, hlavně rohy kapot a záhyby kolem dveří...
Jak psal ACE tak to je hlavne pro taxi, aby pak byly lépe prodejné...