Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Usafis??

 o Navštíveno 8126x o
o 18.09.2008, 09:05 | Martyn
Heh funny, by me zajimalo jestli nekdo ma podobnou zkusenost:o)
Z prdele jsem se regnul do green card lottery, zaplatil jsem si za jeden rok - asi 15 usd nebo kolik to bylo.. Vse ok, potvrzovaci mail prisel, vse jsem spravne vyplnil, zapomel jsem prilozit foto tak vecer volala mila slecna a pripominala at poslu foto atd. Foto jsem poslal a dnes rano (ca tri dny po registraci) volal sympatickej amik, pokecali jsme o cr, jak je prima v Praze a jak je to super ve Spindlu, rika jak mam obrovske sance a ze presne lidi jako ja potrebuji (mlade, idealne ze zemi jako cr kde neni tech registraci mnoho) a ze to mam v kapse atd, ale abych si to pojistil tak je potreba upgradnout na "vip program" - poslou mi "emigration book", nejake lekce spanelstiny a anglictiny:) a v pripade vyhry pridaji 500E na letenku - a za to vsechno pouhych 350Eur:o)) tak mu rikam ze to asi neprojde, ze to je pro me dost penez atd, tak po chvili ukecavani zlevnil na 250E:D rekl mi validaci me kreditky a posledni 4 cisla karty, ze uz potrebuje jen tech prvnich 12 cisel pred tim a pristi rok valim s green card do usa:o) stale jsem samo odporoval tak me predal "head managerovi usafis" kterej nepolevoval v ukecavani jak je to bomba a s vip programem statisticky musis vyhrat a ze si jen potrebuji ujistit jak moc o green card stojim, nakonec ze pro me mi necha VIP program za 175Eur.. No samozrejme jsem s diky odmitl, nakonec tedy nasrane odvetil neco jako ze jsem zahodil svou nejvetsi sanci a polozil..
Myslel jsem ze USAFIS je seriozni organizace? Znate nekoho kdo tu kartu vyhral, pripadne to taky zkousel a taky se mu takhle vnucovali? Zanechalo to ve me fakt spatnej dojem, jak baby na trhu jsme se dohadovali 35min..


o 18.09.2008, 11:12 | Pekys
:o)) z toho co píšeš mi to přijde jen jako další nápad, jak vytáhnout z lidí prachy. A jako sdělovat někomu celý číslo karty? :o)) Dobrej joke.
o 19.09.2008, 09:28 | fredy
kurvy jsou to
o 19.09.2008, 09:29 | fredy
jak říkal ten mechanik, jak někoho potkáš a řekne ti americky ahoj, tak mu hned řekni počkej kámo a hned ho mrdni trubkou přes palicu :))))
o 19.09.2008, 12:37 | All
Martynisi, u Tutatise, z toho smrdí průserys s Usafisem.
o 22.09.2018, 08:34 | Veronika333
TAK JÁ SE PŘIDÁVÁM...USAFIS ORGANIZACE SOU OBYČEJNÍ ZLODĚJI A VYDĚRAČI ... ZAPLATILA SEM 25 USD...POTÉ SE MI ZAČALO ZNIČEHONIC Z UČTU ODEČITAT ASI 300 USD, TAK SEM RYCHLE VOLALA DO BANKY, A BYLO MI ŘEČENO, ŽE TITO LIDÉ SE TEN DEN SNAŽILI MI ODEČÍST MNOHEM VÍCE, ALE NAŠTĚSTÍ SEM NEMĚLA POVOLENÉ TAK VYSOKÉ PŘEVODY. BEZ MÍÉHO SOUHLASU MI CHTĚLI STÁHNOUT TÉMĚŘ CELOU VÝPLATU Z ÚČTU,KARTU JSEM MUSELA IHNED ZABLOKOVAT A UKRADENÉ PENÍZE UŽ SAMOZŘEJMĚ NIKDY NEUVIDIM. NEUSTALE MI VOLAJÍ A OTRAVUJÍ AT POKRAČUJI DÁLE, ŽE KARTU JISTĚ DOSTANU, LIDI...NEVĚŘIT..LOTERIE O GREEN CARD JE UPLNĚ ZDARMA NA OFICIÁLNÍ STRÁNCE, TOHLE SOU FAKT ZMRDI....:(
o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3557 sekund.