Budu, ale priznam se ze by byla lepsi 18.hodina pro me jako pro mimoprazskyho. Stejne tam nejakou dobu budeme, tak pokud to nekomu vyjde na pozdeji, tak se jen prida, co vy na to?
Jinak ještě doplním, že o víkendu jsme tam byli blbnout a bylo tam cca 20 aut... policajti přijeli, viděli že nikdo nedělá nějakou neplechu, hodili tam pár smyků (OPRAVDU) a nechali nás tam a zas zmizeli ...
Neznal jsem ho osobně, ale byl zde legendou. A tak prosím všechny pozůstalé aby přijali mou upřímnou soustrast. Bohužel se nemohu zůčastnit, jsem na Novém Zélandu a tak to mám na Strahov trochu z ruky.
Rest in peace Marauder! A51
P.S. Muže někdo prosím pro nezasvěcené nahodit co se stalo?
Kurnik, z Košíc trochu ďaleko tak narýchlo. Ak by sa dalo nabudúce trochu s väčším predstihom dat vedieť. Potom si človek vie naplánovať aj cestu...ale závidím "zúčastneným" :)
Tak jsme to byli prave okouknout a zadnou zakazovou znacku jsme proste nenasli :-), takze se dá v pohode vjet ze smeru, jak psal Q 23.1.2012 v 19;24 !!! Tak zitra nashle lidi...
Ne. Volny prijezd je na mapce odspodu mezi stadionama (v realu zvrchu od hotelu Couberten). Vidim tam ulici Zatopkova. Ale to neni podstatne. Najet odkudkoli. Tohle je pro ty co potrebuji mit "klid".
dotaz-budeme se potom nekam přesouvat?nejaky McDonald nebo tak neco? ja politnu asi rovnou z prace bez večere atd..a budfe tam asi pekna kosa venku na Strahove..takže kdo bere co tepleho na zahřátí? :-)
Tak a je po “srazu“ Musim rict,ze me osobne potesila i prekvapila takova ucast.Tolik aut a lidi pamatuju na Strahove naposledy tak v roce 2005.Viděl sem i tváře nevidene skoro stejne dlouho.Potesili vsichni kdo prijeli.Na hromadne foto jsem zvědav.Nektere,jako treba Rostu,sem poznal az u mekace,ale Basica sem poznal hned,jen sem neveril vlastnim ocim :) Bylo to ale tolik starych znamych najednou na jednom miste,ze sem nestihl pokecat se vsema :( Jirka by mel z takove ucasti urcite radost.Skoda jen te zimy. Rad sem vetsinu videl a jak jsme si i s par lidma rekli,potkat se pri jine prilezitosti a za teplejsiho pocasi v tomto poctu,bylo by to super. Mimoprazskym preji stastnou cestu a lidi,davejte na sebe pozor,at dalsi setkani neni z podobneho duvodu.
prdele, ja ci do Prahy !!! ani snih tam nemate, kua zde %16 aktualne a snehu po xxxxx , v Jablonci bude obdobne, az se vratim. O127 diky aspon za fotecky, pekna ucast. Jirka by se urcite potesil. Zdravim z Kyjeva.
Byl to po strašně dlouhé době pohodový, ale smutný sraz členů AHC.Některé tváře jsem nezapoměl,ale některé jsem nepoznal a někteří,co psali, že tam byli,jsem nepotkal.Škoda,že to bylo za takovýchto okolností..... Jinak jak psal Fordík.
to Fordík: Prosím,příště zajeď ke straně,když vidíš plácačku :-D
Jo a ještě že mě bohužel McD nevyšel. Ještě bych se musel nějak v práci vymlouvat,že někam musím :-D
choze: Tebe jsem tam také zahlédl,ale pak po focení byl náhlý odjezd a už jsem nestihl s tebou pokecat.Před tím jsem tě viděl v obležení ostatních..
Jak psal Fordík. Chce to opravdu zas začít srazovat na Strahově nebo jezdit do servisu na Strahově.Já teda jezdil dřív do NHCaru na Strahově :-D. Pak auto už změnilo majitele a nebyl už čas jezdit s jinym. Teď už by bylo dobré zase začít jezdit a mohl bych si asi i brát sladkou svačinu sebou :-D
Jj, palačinky by byly dobrý :o) nocarret: určitě, ale chtělo by to trochu jiný vozový park a ne tu sešlost rodinných a firemních vozů co tam byla teď. Ty se můžeš maseratizovat, Rosťa by mohl provětrat Vettu do Prahy, když dnešní policie má problém s corou, Escudo by taky vytáhl dvoumístnou ameriku a myslím, že by se našla další pěkná auta.
Tak šup někam fotky a pokud někde během chvíle budou a nebudu na fotkách rozcuchanej,neupravenej a já nebudu muset trpět na galejích v práci,tak dorazím na tradiční nějaký strahovák zase něco já :-) pokud nějaký bude...
kdyz jsme jeli na SH tak jsme to vzali stejnou cestou skrze mesto jak jsem jezdival, pekne centrum, kolem andela a Holeckovou kolem marauderova zamku nahoru, pak pekny vrch se serpentynama, paradni vzpominky .-)