Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Akce / Srazy > 2. kolo TotalDIP Tuning Battle 2014 - 10.5. H.K.

 o Navštíveno 24341x o
o 06.05.2014, 14:38 | Luke-Jeep
Vážení soutěžící... Druhé kolo české série TotalDIP Tuning Battle 2014 proběhne už tuto sobotu 10. 5. na CzechRingu na letišti v Hradci Králové.

Pro naše soutěžící bude možnost vjet zadní VIP bránou (po předchozí registraci - je třeba napsat Vaše jméno a vozidlo do fcb zprávy pro Tuning Battle Slovakia, nebo na e-mail info@tuningbattle.sk), hradecké letiště však slibuje, že by do srazu měla být opravená příjezdová cesta!

Pracujeme na co nejhladším průjezdu na Show & Shine prostor, kde na Vás bude čekat stánek TotalDIP Tuning Battle, plachta, krásné hostesky, stánek Meguiar's atp. Prostě kompletní menu na které jste u TotalDIP Tuning Battle... (p.s. pohárů pro Vás máme nachystaných na 40 kousků, a ty pro vítěze mají 34cm )

Pojďme vrátit Hradeckému srazu zašlou slávu co největším počtem leštěnek, prosím sdílejte a šiřte dál - ať tato sobota stojí za to... Na viděnou v Hradci!

pravidla a více info: [ Link ]

TotalDIP TUNING BATTLE:

Jedná se o klasickou soutěž Show&Shine, v níž se hodnotí úpravy celého vozu - samozřejmě s ohledem na kvalitu jejich provedení. Odborní porotci se tedy tradičně zaměřují na exteriér, interiér, kola, podvozek, motor i celkový dojem… Až potud žádná revoluce. Tuning Battle přináší ale změnu, kdy je kladen velký důraz na tuning jako takový, tedy na funkční úpravy. 40 % z celkového hodnocení tak připadá na funkční úpravy, z 50% výsledek ovlivní úpravy stylingové. Zbývajících 10% pak připadá na celkový dojem a sladění úprav s celkovým pojetím vozu. Více než jinde zde platí, že zlato a chrom není vše ;-)


Tuning Battle však není pouze o hodnocení vozidel. Jde o celodenní zábavu pro všechny nadšence upravených vozidel. Ozvučení celého prostoru výkonnou aparaturou je jen začátek...

Centrem celého dění soutěže je "plachta". Teda 8x5m bílo-černé šachovnice s velkým logem soutěže přímo před hlavním stanem Tuning Battle. Zde probíhá především představování soutěžních aut pomocí speakera s dlouholetou zkušeností v oblasti Tuningu. Soutěžící dostane prostor popsat návštěvníkům všechny taje a zvláďtnosti svého čtyřkolového miláčka. Nafocení profi fotografem i se sličnými hosteskami dokresluje celou atmosféru.


Sezóna 2014 se bude sestávat ze šesti základních kol, ze kterých ti nejlepší postoupí do dvoudenního finálového klání v hale na mezinárodním Autosaloně Autoshow Nitra na podzim letošního roku. Pro postup do finále je třeba zůčastnit se minimálně 2 kol v základní části a umístit se do šestého místa v dané kategorii. Startujeme již 1. 5. na Slovakiaringu.

Potvrzené srazy, které budou hostit základní kola a finále na Slovensku:
1. 5. Power fest - Slovakia Ring
16. - 17. 5. Tuning Speed show - Trenčín
13. - 14. 6. Tuning zraz - Nitrianské Rudno
20. - 21. 6. Carat tuning párty- Letiště Piešťany
26. 7. Power tuning párty - Bratislava
8. - 9. 8. Tuning zraz - Svidník
18. - 19. 10. Finále - Autosalón Nitra

Potvrzené srazy, které budou hostit základní kola a finále v Česku:
11. - 12. 4. Tuning Extrem Show - Příbram
10. 5. Autosport & Tuning Show - H. Králové
23. - 24. 5. Tuning Meeting - Olomouc
11. - 12. 7. Tuning Motor Párty - Vyškov
18. - 20. 7. Relax Meeting - Pardubice
12. - 13. 9. Relax Meeting - Heřmanův Městec
3. - 4. 10. Finále - hala výstaveště Přerov - Last Ride


Pro letošní, již třetí ročník Tuning Battle jsme pro Vás připravili řadu novinek.

V doplňkových kategoriích nahradí klasické a poněkud už ohrané oceňení "best engine" a "best interiér" několika trofejemi "ocenění poroty". Zde bude větší prostor pro porotu ohodnotit pohárem zajímavosti, nové soutěžící, či zajímavé nápady, které by neměly zůstat přehlédnuty a za standratních podmínek by třeba na trofej nedosáhly ;-) nemusíte se však bát, Cena Hostesek a cena Best of Best samozřejmě zůstávají.

Po dohodě s pořadateli akcí se v roce 2014 již nebude v základních kolech vybírat ŽÁDNÉ STARTOVNÉ!

Během dne budou navíc na plachtě probíhat i soutěže pro návštěvníky.

Asi největší novinkou je, že ke slovenské soutěži Tuning Battle Slovakia přibude i samostatná česká varianta - Tuning Battle Czech. Zde bude 6 základních kol zakončeno taktéž finálem v hale, a to na srazu Last Ride v Přerově.

foto k příspěvku  od Luke-Jeep



o 06.05.2014, 14:40 | Luke-Jeep

foto k příspěvku  od Luke-Jeep

o 06.05.2014, 14:40 | Luke-Jeep

foto k příspěvku  od Luke-Jeep

o 06.05.2014, 14:41 | Luke-Jeep

foto k příspěvku  od Luke-Jeep

o 06.05.2014, 22:09 | Aleshak
Nemůžu nikde sehnat info kolik bude vstup a jestli ta akce je společná s MČR SMS která je ten samí den, na tom samém místě.
o 07.05.2014, 12:27 | Luke-Jeep
Aleshak: no je to přímo i v tom prvním obrázku - v tom plakátku ;-)
o 07.05.2014, 12:28 | Luke-Jeep
Dám ti ho ještě samostatně ;-)

foto k příspěvku  od Luke-Jeep

o 08.05.2014, 10:10 | Aleshak
parádá díky
o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3621 sekund.