Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > reproduktory z pc do auta

 o Navštíveno 3416x o
o 08.07.2014, 00:34 | ogkush
zdravím,zbyly mě doma repro z kompu 2.1 genius sub+satelity odkaz můžu nahodit nevím zda je to tady povoleno?hrajou parádně tak sem si řek proč to nedat do auta koupil jsem jenom měnič napětí 300w za 500 rádio mám pioneer mvh 160ui má tam usb a 3,5 vstup na čelním panelu tak jsem myslel že dám měnič napětí na baterku, tam dám ty repra z 230v ten měnič dělá z 12v na 230v repraky fungujou bezvadně no a 3.5 jack dám do rádia a že to bude hrát jak na pc ale nehraje to vubec vyndal jsem z rádia ten konektor co tam je na normalni repraky co jsou v autě a taky nic.jsem vůl já a není to technicky proveditelný nebo je zrada jinde? Ještě dodám že na rádiu je pojistka 10A ..díky


o 08.07.2014, 06:30 | Fonfy
radio musi mat vystup....ty si to strkal do vstupu, co je zle.
o 08.07.2014, 08:40 | Milhauzz
Nu, tady ten karavan tuning je tak trochu chcaní proti větru. Beru, že každý si tímhle může projít a zkouší cokoliv, jen aby si ušetřil trochu času a práce při instalaci předních reproduktorů.

Uvědom si, že měničem a pak trafem v bednách jen vyrobíš z elektriky zbytečné teplo. Navíc si tak říkám, kam ty bedny dáš? Co se stane až prudce zabrzdíš? Bude to putovat po autě, flákne tě to do hlavy nebo s ti připlete pod pedály a pak někoho na přechodu zajedeš? Fajn, beru to jako hraní v rámci pokusů, kde zjistíš, jak fungují vstupy, výstupy a podobné. Jen ještě na okraj, v domácích podmínkách ti i 20W RMS stačí na rozdrnčení stolu a celkem slušný rachot na ozvučení multimédií při blízkém poslechu, v autě nikoliv. Nakopneš motor, rozjedeš se a celé očekávání bude pryč. Hele, zkus si to a uvidíš, že je to o ničem. Z tvého autorádia musíš použít zadní RCA výstupy.

Ale fakt to nedělej, je to celé volovina :)

foto k příspěvku  od Milhauzz

o 08.07.2014, 21:42 | Fonfy
ako Milhauzz ja som si povedal, ze to komentovat nebudem...nema to zmysel :DD
o 08.07.2014, 21:55 | pepe689
Cim vic pruhu tim vic adihash
o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3752 sekund.