Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > BMW E34 VS Subwoofer, nejde zapojit

 o Navštíveno 3155x o
o 14.07.2014, 17:55 | DestinyE34
Ahoj,
potřebuji poradit jak zapojit subwoofer do E34. Bedna je odzkoušená v Octávce, dokonce i když ji mám ve svém autě a natáhnu k ní cinche z Octávky (jen repro +-) tak hraje, ale pokud k němu připojím svoje repro, tak nehraje, ani trochu Very Happy

zapojený je přes obě zadní repra, které vedou do High-Low convertor (zesilovač nemá HIGH-IN, jen cinche) Úplně poprvé jsem táhl cinche od rádia a když to nehrálo, tak jsem to zapojil přes ten convertor.

-Takže můžeme vyloučit špatnou kostru nebo + od baterky popřípadě remote.

- Pokud zapojím jen subwoofer bez zesilovače, tak hraje. Pochopitelně málo.

Nechce se mi prostě nějak dostat signál přes zesík do subwooferu a už fakt nevím co s tím. Na zahraničních stránkách se to jen opakuje, napojit na
repro-) konvertor-)zesik a je to. Jinak auto má orig. zesilovač, jestli to může dělat problém? Ale jak jsem psal, beru signál buď přímo z rádia nebo z reproduktorů a pořád nic.


o 14.07.2014, 18:23 | kiklop32
Jsem z toho popisu zmatenej jen já?
o 14.07.2014, 19:37 | riviera.kidd
A co to vzit z vystupu zesilovace
o 14.07.2014, 23:09 | Milhauzz
Mno někdy je problém pochopit, když ho píše někdo, kdo je úplně v pasti :)

zkontroluj pár bodů:

1, napájení zesilovače pro subwoofer. V pořádku plus od baterky až do zesíku? V pořádku kostra od baterky nebo kastle k zesíku? Zapne se zesík při zapnutí rádia? Jak máš řešený remote? (spínání)

2, pokud se ti zesík sepne a přivedeš na něj signály přímo z rádia, nic se tedy neděje? Co tam máš za autorádio?

3, zkus zdroj hudby z jinýho zdroje, například z telefonu přes kabel 3.5mm jack - cinch. Tím by si mohl eliminovat zbytek řetězce.

A vůbec, popiš jednotlivé komponenty, popřípadě hoď foto. Pak se přemejšlí líp.
o 15.07.2014, 14:15 | Andre tuning
Tak tohle jsem řešil u svého BMW také a prohledal jsem snad všechna fóra a nic. Nakonec jsem to vzdal a zavezlo auto do Revilo Hifi a tam mě to opravili a už vše funguje. Težko se to řeší, když člověk neví co s tím. Nevím, odkud ste, ale dávám kontakt na firmu, co mi to opravila [ Link ]
o 20.07.2014, 15:55 | Midi34
-co je to za subwoofer a zesilovač - nejlíp foto

-odkud jsi ? nemáš to ani vyplněné v profilu

jak je tam udělané to napájení ? od baterky + kabel až do kufru ? a kostra kabel od karoserie k zesilovači ?
o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3366 sekund.