Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Zapojení převodníku a vybíjení baterie

 o Navštíveno 3352x o
o 05.10.2014, 15:58 | Nedi
Zdarec,

řešil tu někdo u koncernových aut zapojení HIGH/LOW převodníku ? ( VW GOLF VI) Ikdyž rádio vypne, tak převodník svítí dál, pouze když se auto zamkne tak se po pár minutách vypne. Napadlo mě, nejde zapojit třeba + k zesilovači místo na baterku třeba k pojistný skříni aby se přerušila dodávka proudu do zesilovače ? Nebo napojit REM přímo někam k rádiu , né skrze převodník, ale někam kde se přeruší přívod jakmile rádio přestane hrát. Díky.


o 05.10.2014, 19:06 | endru.ondra
Tak napoj rem k rádiu, když tam máš zapojený zesilovače.
o 08.10.2014, 23:05 | Diner
pokud radio nema primo REM vodic, casto se pouziva vodic pro napajeni anteny. Pokud neni znaceny, mel by jit najit voltmetrem. To pak rozvest do spotrebicu primo do REM zdirky, nebo zapojit vlastni rele (kdyz jsem to resil naposled par let zpet, tak 10A rele stalo kolem 20 korun)
o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3388 sekund.