Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > zesilovac funguje a nefunguje

 o Navštíveno 3564x o
o 29.11.2014, 11:46 | darren780
Zdravim, zapojil jsem zesilovac se subwooferem, vse slo, ale pak prestal jit subwoofer a zesilovac sviti jak kdyby fungoval, zkusil jsem i jine repro kabely a nic, zkusil jsem pripojit misto subwooferu reproduktor a taky nic, takze to je nejspis zesilovacem, nemuze to bejt zimou? Nebo cim?:)


o 29.11.2014, 12:00 | michal_smsmsm (A)
no vis jak, my tady nejsme jasnovedci, do tveho auta nevidime, alespon jaky mas zesilovac a sub, popis jak si to zapojil... pak jdi a zkontroluj vsechny kabely, spravnost zapojeni, hlavne kostry vsude, rem z radia atd. vyzkousej vsechny kanaly na zesiku pripojenim repra o kterem na 100% vis ze funguje, podivje se jestli na zesiku nemas prepinani na pocet naknalu, tznm jestli mas 4ch zes, jestli ho nemas prepnutej na 2ch, nebo na 1ch. idealne jestli sezenes nejakyho kamose s funkcnim zesikem a sube, zkuste prohazet mezi sebou a hned zjistis co ti funguje, nebo nefunguje... asi si spalil vystup ze zesiku, stava do nej jde, proto sviti a tvari se normalne, ale ven z neho nic nejde... zimou bych to nevidel, leda tak ze by ti tam zkondenzovala voda a neco ti tam po zpanuti shorelo, ale to se mi ani moc nezda...
o 29.11.2014, 12:48 | darren780
Signalovej kabel byl poskripanej mezi sedackama...
o 29.11.2014, 15:10 | michal_smsmsm (A)
no vida, takze hned ta prvni rada zkontroluj vsechny kabely vedla k uspesnemu najiti problemu
o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3264 sekund.