Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > FOAM24. - Tlumící materiál

 o Navštíveno 3819x o
o 31.08.2015, 16:47 | Daryl (A)
Vážení uživatelé Auto-Hifi klubu,

Firma FOAM24. se od roku 2010 úzce a hlouběji specializuje k řešení případových situací jako je snížení hluku rezonancí, vibrací a šumu parazitního zvuku, dále zlepšení akustiky v prostoru, odstínění sálavého tepla nebo naopak udržitelnosti chladu. Tento segment situačních případů má široké pole působnosti v každodenním životě, jako je např. (automobilový, strojní a dopravní průmysl, mimo jiné průmysl vzduchotechniky, klimatizace, výroba výtahu a posuvných dveří, různé domácí zařízení, včetně zlepšení objektové akustiky vnitřního prostoru budov apod.).
V případě vážného zájmu nám můžete zaslat vstupní informace v podobě detailního popisu, či foto náhled v konkrétním situačním případu.
Po vyhodnocení všech dodaných skutečností navrhneme řešení, včetně dodání technické izolace pro daný účel.

Pro koho jsou tedy naše služby konkrétně vhodné?
- pro malé a střední firmy, hobby - samouky pro soukromé osoby, kteří si bez pomoci externí firmy dokážou svépomocně ledacos udělat sami

Uvažujete o progresivním odhlučnění vašeho vozidla a nevíte jak na to, a už vůbec nemáte ponětí, jaký konkrétní izolační materiál vybrat ?
Hodláte izolovat část vašeho vozidla nebo se rovnou vrhnete na kompletní izolaci celého auta ?
Na všechny otázky které souvisí s jakýmkoliv druhem izolace na vozidle Vám můžeme být nápomocni.
Izolační materiály které nabízíme můžeme efektivně a racionálně přizpůsobit danému účelu i v malém množství a rozměru.
Od Vás jen potřebujeme vědět, jaký fyzikální jev chcete uvnitř vozidla izolovat, jako např. (zabránění rychlému prostupu teploty, jak vysoké tak nízké, odstínění rezonancí, vibrací, parazitního šumu z důvodu tenkostěnného zeslabeného skeletu karoserie, snížení prostupu hluku který se šíří vzduchem, nebo také akustického zkvalitnění přednesu reproduktorů které jsou osazeny ve dveřích vozidla ).
Po vašich vstupních informacích, Vás posléze můžeme cíleně směrovat, jak od začátku celého projektu odhlučnění vozidla postupovat.

Náš Tip! Anti-rezonanční zhmotňující folie nyní od 39,00 Kč

V případě vážného zájmu jsme v níže uvedeném kontaktu.

E-mail: objednavky@tlumicimaterial.cz
Tel: + 420 730 661 078
Web: www.tlumicimaterial.cz


o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3154 sekund.