Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Zvuk Octavia III

 o Navštíveno 4934x o
o 09.09.2015, 12:10 | optoteam
Zdravím, všechny.

Mám octavii III, repro které je od výroby v autě nehraje uplně nejhůř, ale když zesiluju zvuj tak v cca 3/4 stupnice se to zastaví a nejde dál zesílit. Doporučili by jste mi nějaké repro které bych mohl nejlíp i sám vyměnit, tak do 4tis. kč?Nebo jiné řešení nevím proč to je tak nastaveno ale jinak než jinými repro to asi neopravím. Nechci jít cestou zesilovačů, wooferu apod.

Díky všem předem...


o 09.09.2015, 12:38 | TommyDS
Reprak samotny ti asi nepomoze. Mam sluzobnu OIII a zvuk je hrozny :)
Co sa tyka hlasitosti, podla vsetkeho je tam nejaky obvod, ktory pri zvysujucom sa skresleni limituje hlasitost, cize aj keby si vymenil reprak, nedostanes sa dalej.
Moznosti pre pripadnu upravu:
- vytlmit a uzatvorit dvere
- ak das nove repraky, rovno ich umiestnit do MDF medzikruzia
o 09.09.2015, 21:56 | ounzzz
Taky mam sluzebni OIII a je to fakt peklo, jen repro v prednich dverich a dela mi to to same.. opravdu mam chut s tim neco udelat, ikdyz je to sluzebni..
o 26.09.2015, 14:02 | optoteam
no vidím že máme stejné problémy. našel jsem tento malý zesilovač, říkal jsem že by se vlezl někde za rádio. myslíte že pokud jen dám zesák tak se hlasitost zlepší?

[ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3309 sekund.