Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > po výměně HU horší zvuk v audi

 o Navštíveno 4805x o
o 21.05.2016, 20:55 | axetom
Zdravím mam audi A4B6, zvuk není bose. Dokud tam bylo originální 1din, všechno ok a zvuk krásně čistej. Bohužel jen CD a nic víc. Vyměnil jsem tedy HU za Kenwood DDX-4023BT s redukcí na zadní zesilovač. Tzn zadní repro hrajou, zesilovač taky, ale ať dělám co chci, zvuk je bez basů, takovej hnusnej.

POkud by se to nepovedlo vyladit, pomohla by výměna repro např. za DLS M6A které mi zbyly od minulého auta? s tím že bych to zatím dal na rádio a časem přidal zesilovač a do zadních dveří osadil kicx icq 6.2 a ty připoil taktéž na zesilovač.


o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3501 sekund.