Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > BMW E90 originální audio problém

 o Navštíveno 6024x o
o 09.10.2016, 10:18 | Skaletonz
Zdravim. Mám v e90 stupeň Hi-fi, takže takový ten lepší základ a velký Idrive(CCC). Můj problém je v tom, že skoro pokáždé po nastarování nehraje levý střed ve dveřích. Ostatní repro na levé straně funguje bez problému. Když chci, aby zase začal fungovat, tak musím o hodně zvýšit hlasitost, pak už se chytne a hraje normálně. Netuší někdo v čem by mohl být problem? Díky


o 09.10.2016, 12:22 | lambados
Tipuju to na problem v zesilovaci.
o 09.10.2016, 12:48 | rosak
Setkal jsem se s podobnými symptomy, kdy se reproduktor rozehrál až po zvýšení hlasitosti. Jenže pak se zjistilo, že stejně tak to vyřeší "technický poklep" v místě reproduktoru. Bylo to nakonec nedobré připojení kabeláže na svorky reproduktoru. Ale to nemusí být Tvůj případ.
o 09.10.2016, 13:04 | Skaletonz
Už se mi podařilo zjistit, že je výškový a středový reproduktor na jednom kanálu, takže to opravdu vypadá na závadu v připojení nebo přímo v tom středu.
o 09.10.2016, 13:14 | TomasT
Muze to byt problem kdekoli. Od CCC pres zesilovac az po vodic, coz nepredpokladam. Najdi nekoho kdo to dela a vi co kam vede. Pokud nemas do opavy daleko, muzes za mnou. Pripadne BMW.
o 10.10.2016, 18:03 | Skaletonz
Bohužel to do Opavy mám 300km, ale i tak díky za nabídku a tipy. Začnu tím, že sundám tapec, kouknu přímo na ten střed a pak uvidím, co dál.
o 10.10.2016, 19:47 | TomasT
Ted jsem si uvedomil ze mas hifi, to odhalis i bez sundani tapecu, pokud ti bude vyskac hrat a stredak ne, tak to ma zcela jiste za sebou. Pokud vyskac nebude hrat, tak plati co jsem napsal, budto ccc, nebo zesilovac. Je to zapojene tak, ze privod vede do stredaku a z nej druhym konektorem do vyskace.
o 13.10.2016, 21:15 | michal v
Ja som tých BMW rozhodne nerozobral toľko ako Tomáš, ale to moje som zase rozobral viackrát, takže tiež smelo poradím :-) Skontroluj spojku, ktorá je medzi dverami a karosériou (pod gumennou prechodkou).. ..tam občas zateká, kontakty zaoxidujú a výsledok vyzerá/znie presne tak, ako popisuješ. Nutné "vykefkovať", vystriekať nejakým čističom (používam na toto Teslanol Oszillin), potom zase vyčistiť, zase vystriekať.. ..dvadsaťšesť krát spojiť a zase rozpojiť a potom to vypadávanie možno zmizne. :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3131 sekund.