Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Alpine CDE-193BT a další - aktualizace firmware

 o Navštíveno 5024x o
o 25.11.2016, 21:20 | rosak
Pánové, již nečekané se stalo skutkem. U Alpinů vyslyšeli žalostný pláč uživatelů a konečně uveřejnili aktualizaci firmware. Ta vyřešila dvě hlavní chyby, které mě osobně vadily. (O tolik diskutovaném špatném zvuku budu psát v dalším příspěvku.)
První chyba byla, že jednotka neaplikovala nastavení "level" v X-Over ve 3-WAY módu poté, co byl přepnut zdroj zvuku, nebo když byla jednotka vypnuta a opět zapnuta. Ač zůstalo nastavení číselně tam, kde jsem ho nechal, hlasitost byla plná. Jakmile jsem sáhl kamkoli do nastavení DSP, nastavení úrovně se aplikovalo správně. Z toho jsem šílel. (Já vím, že se to dá nastavit na externím zesilovači a v jednotce to nechat naplno, ale...)
Druhá chyba byla, že zvuk zadrhával při přehrávání větších souborů (já osobně zkoušel FLACy), dokud se za cca minutu nenakešovala data (netuším, co jiné to mohlo být). Pak už to bylo v pořádku a další skladby jely hladce.
Po aktualizaci nastavení úrovní "drží" a i z pomalé flešky mi FLACy jedou hladce už od prvního vložení do USB portu.

[ Link ]


o 25.11.2016, 21:27 | Toxxx
Konečne. Ale mohli to urobiť skor lebo som poslal nedávno rádio na reklamáciu :( Trvalo im to mega dlho teda. Alpine ide bohužiaľ do kopru. Sú drahý ale neponúkajú nič viac ako konkurencia a v mnohých veciach zaostávajú.
o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4029 sekund.