Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Alpine CDE-193BT - zvuk

 o Navštíveno 5175x o
o 25.11.2016, 21:21 | rosak
Jelikož mi zvuk hned od začátku neseděl a následně jsem ze všech stran slyšel, že to tak je i u dalších jejich modelů, rozhodl jsem se to otestovat doma. Přeci jen tam mám kvalitnější aparaturu a rozhodně lepší poslechové podmínky, než v autě. Takže jsem jednotku připojil na gelovku, na ISO konektor připojil své domácí reprosoustavy a pustil oblíbené audio CD. CDE-193BT hraje opravdu tragicky. Ale pozor, pouze z integrovaného zesilovače. Protože když jsem následně vytáhl signál RCA kabely do svého domácího zesilovače, rozdíl ve zvuku byl "nebe a dudy". Pro přímé srovnání jsem druhé stejné CD vložil do domácího CD přehrávače z něhož jsem do zesilovače přivedl jak digitální signál, tak analogový a následně všechny tři vstupy na zesilovači dokola přepínal a poslouchal. Nejlépe samozřejmě vyšel digitál dekódovaný v zesilovači (jenomže tam je proti autorádiu převodník jiné cenové kategorie), ale rozdíl proti analogům nebyl až tak dramatický. Dokonce jsem přesvědčený, že ve svém autě za jízdy už bych ten rozdíl neslyšel. Takže pánové, pokud chcete jednotku používat s externím zesilovačem, směle do toho. Ovšem s integrovaným zesilovačem je to jen hrůza a utrpení a lepší je poslouchat zvuk motoru. Alespoň pro moje uši.


o 25.11.2016, 21:33 | Toxxx
Čakať že za tú cenu to bude super zvuk je nereálne :) Mám v pracovnom aute Ute 92 a keď zoberiem pomer cena výkon je to ok.
o 04.12.2016, 06:21 | MsGazman
asi to nejni k tématu , ale mě se moje 185 BT od Alpine sekala kvůli BT telefonování a párování. Volám ženě pak ukončim hovor radio zhaslo a prd demo mode a tovární nastavení. Jindy zase dělalo srandy tipu: běží minuty a nic nehraje-to taky z mobilu a nevim jestli je to BT ale někdy taky jakoby vteřinu pauza a pak hraje. Předtim sem měl Kenwooda BT92SD.
o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3182 sekund.